• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی در مورد ثبت دامین در name.com

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام

لطفا بفرمائید برای ثبت دامین در name.com چه کارهایی باید انجام بدم و به چه نکاتی توجه کنم؟

برای شارژ اکانتم می تونم از گیفت کارد استفاده کنم؟ موقع انجام اینکار نیاز به تائید تلفنی هست؟ آخه شنیدم شرکت هایی مثل GoDaddy اینکارو انجام می دن.

ممنونم.

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
سلام
تا حالا جیف کارت رو تست نکردم .
نکته خاصی نیست غیر از اینکه همیشه اطلاعات در حد حقیقی داده باشید که قابل تایید باشه و ایرانی هم نباشه .

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
تا حالا جیف کارت رو تست نکردم .
نکته خاصی نیست غیر از اینکه همیشه اطلاعات در حد حقیقی داده باشید که قابل تایید باشه و ایرانی هم نباشه .

ممنونم دوست عزیز.

این شرکت با ایرانی ها مشکل داره؟ منظورم اینه که اگر بفهمه ایرانی هستم اکانتم رو مسدود می کنه؟
و اینکه چرا آدرسی که وارد می کنم باید حقیقی باشه؟ چک می کنن؟

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
کلا توی سایت های خارجی با وی پی ان برو
و مشخصات جای دیگه رو بزن

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
ممنونم دوست عزیز.

این شرکت با ایرانی ها مشکل داره؟ منظورم اینه که اگر بفهمه ایرانی هستم اکانتم رو مسدود می کنه؟
و اینکه چرا آدرسی که وارد می کنم باید حقیقی باشه؟ چک می کنن؟

سلام داداشم

من حدود 3 سالی هست که اکانت name.com دارم تا الان حدود 20 تایی دامین هم داخلش دارم.

موقع ایجاد اکانت آدرس و تلفن یه کشور اروپایی یا آمریکا را وارد کنید , برای وارد شدن به حساب هم بهتره از v **p*n
استفاده کنید .

آدرس را چک نمیکنند کلا زیاد گیر نیستند صدها بار بیشتر من با ip ایران وارد حسابم شدم ولی تا الان که خدا را شکر مشکلی نداشته.

به نظر من بعد از اینکه حساب را باز کردید به وسیله بچه های همینجا 100$ یا بیشتر حساب را شارژ کنید

در کل name.com فوق العاده قوی و ساده هست

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام داداشم

من حدود 3 سالی هست که اکانت name.com دارم تا الان حدود 20 تایی دامین هم داخلش دارم.

موقع ایجاد اکانت آدرس و تلفن یه کشور اروپایی یا آمریکا را وارد کنید , برای وارد شدن به حساب هم بهتره از v **p*n
استفاده کنید .

آدرس را چک نمیکنند کلا زیاد گیر نیستند صدها بار بیشتر من با ip ایران وارد حسابم شدم ولی تا الان که خدا را شکر مشکلی نداشته.

به نظر من بعد از اینکه حساب را باز کردید به وسیله بچه های همینجا 100$ یا بیشتر حساب را شارژ کنید

در کل name.com فوق العاده قوی و ساده هست

از راهنمایی های مفیدتون ممنونم دوست عزیز.

فقط تنها مساله ای که بی پاسخ موند اینه که اگر نخوام اکانت رو توسط دیگران شارژ کنم و خودم از طریق گیفت کارد این کارو انجام بدم مشکلی پیش میاد؟ موقع شارژ حساب عملیات پرداخت باید تائید بشه یا خیر؟

alimosavifard

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
356
از راهنمایی های مفیدتون ممنونم دوست عزیز.

فقط تنها مساله ای که بی پاسخ موند اینه که اگر نخوام اکانت رو توسط دیگران شارژ کنم و خودم از طریق گیفت کارد این کارو انجام بدم مشکلی پیش میاد؟ موقع شارژ حساب عملیات پرداخت باید تائید بشه یا خیر؟

نمی دونم . جیفت کارتو نمی دونم قبول می کنن یا نه .

در هر حال اگر خیلی به صیف بودن اهمیت می دی . بزار تا ماجول نویسی من تموم بشه و بعنوان ریزلر name.com دامینتو مستقیم تو حساب شخصی خودت با کارت های شتاب ثبت کن :) ( توضیح بیشتر بعدا )

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نمی دونم . جیفت کارتو نمی دونم قبول می کنن یا نه .

در هر حال اگر خیلی به صیف بودن اهمیت می دی . بزار تا ماجول نویسی من تموم بشه و بعنوان ریزلر name.com دامینتو مستقیم تو حساب شخصی خودت با کارت های شتاب ثبت کن :) ( توضیح بیشتر بعدا )

ممنون. کار شما کی تموم می شه؟

راستی سایت های مشابه name هم وجود دارن که اعتبارشون در این حد باشه و برای ما قابل استفاده باشن؟

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
جیفت کارت >>> گیفت کارت !

من با آدرس ایتالی ثبت نام کردم ، با آی پی آمریکایی پرداخت کردم ، سه سوته واسه من ایمیل زد چرا مکان آی پی ها باهم فرق داره !!

که من گفتم این یه سرور شخصیه و ازین حرفا !!

جدیدن گیر میدن خلاصه.

به هیچ عنوان با ایران هم کار نمی کنن ، حتی برای ثبت asia. !!

بالا