• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی در مورد ثبت دومین

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
از اساتید محترم میخواستم راهنمایی کنین اگه من بخوام یه دومین (مثلا بگیم با ارزش) رو طوری ثبت کنم که در جریان ثبت و بعد از اون کسی نتونه اونو از دستم در بیاره.
اونطوری که من میدونم باید خودم مستقیما ثبت نام کنم اما سایت های رجیستر کننده معتبر اکثرا از طریق ریسلر عمل میکنن ، حالا موندم چیکار کنم (لازم به ذکره قبلا من خودم کارت اعتباری دارم و قبلا هم از Goddady ثبت کردم ولی حالا میگن اونم به خاطر تحریم مشکل ایجاد میکنه)

با تشکر منتظر هستم

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
به نقل از atropat :
از اساتید محترم میخواستم راهنمایی کنین اگه من بخوام یه دومین (مثلا بگیم با ارزش) رو طوری ثبت کنم که در جریان ثبت و بعد از اون کسی نتونه اونو از دستم در بیاره.
اونطوری که من میدونم باید خودم مستقیما ثبت نام کنم اما سایت های رجیستر کننده معتبر اکثرا از طریق ریسلر عمل میکنن ، حالا موندم چیکار کنم (لازم به ذکره قبلا من خودم کارت اعتباری دارم و قبلا هم از Goddady ثبت کردم ولی حالا میگن اونم به خاطر تحریم مشکل ایجاد میکنه)

با تشکر منتظر هستم

خوب برو از شرکت ارتباط نوین www.enovin.com یا شرکتهای دیگر یک نمایندگی خودت بگیر خودت ثبت کن
ارتباط نوین 5تا کمتر نمایندگی نمیده من گرفتم همه رو هم ثبت کردم:D

بالا