• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی در مورد راه اندازی سایت...وردپرسیییییییی

pooga

Registered User
لایک‌ها
188
سلام دوستان و استادای گرامی ...بنده ساله دارم تو نت از طریق وبلاگ و همکاری در فروش درامد کسب میکنم اما امسال تصمیم گرفتم یه سایت با فضای اختصاصی برای خودم بزنم لطفا منو توی مواردی که میخوام راهنمایی کنید
موضوع
موضوع سایتم "دانلود تحقیق مقاله و پروِژه پایان نامه"است
کنار پست های رایگان میخوام پست های پولی هم قرار بدم
میخوام آرشیو و بانک اطلاعاتی ...پروِژه پایان نامه و جزوه و . . . . اموزشی هم به صورت پکیج بفروشم به صورت پستی....البته برای شروع یک پست ثابت میخوام بالای صفحه بزارم بانک پایان نامه به صورت رایتی با بسته بندی شیک بفروشم

سیستم مدیریت
محتوام رو میخوام وردپرس باشه چون باهاش کار کردم

هاست
بگم که فقط میهن وب هاست میخوام خرید کنم
هاست دانلود رو میخوام برای شروع توی سال اول 10 گیگ بگیرم
آیا هاست میزبانی وبم هاست لینوکس المان باشه یا ایران . . . .اگه بخوام برای ی سال اول از المان استفاده کنم چی؟اخه ارزونتره
و اگر هاست لینوکس رو با چقدر فضا بگیرم برای شروع 500 مگ خوبه ایا؟؟؟ اگر لینوکس المان بگیرم میشه یکسالش 32 هزار تومان اما اگر ایران بگیرم میشه 100هزار تومان

قالب و افزونه
قالب رو رایگان میزارم و برای سال اول میخوام از قالب رایگان استفاده کنم ....یه قالب ساده و راحت ک بازدید کننده رو گیج نکنه
افزونه پرداخت دانلود اگر بشه مستقیم به حساب بانکی خودم بیاد که بهتر اگر نشه هم که جهان پی اکانت فعال دارم

هزینه های بعدیم رو میخوام شهریور ماه انجام بدم مثل خرید بک لینک و پاپ اپ و . . . .تا توی مهر ابان اذر بتونم فروش مناسبی داشته باشم از فروش پستی

در مورد فروش پستی من گیج شدم رفتم اداره پست شهرمون میگن اگه جنس بره و برگشت بخوره هزینه اش رو ازم میگیرن ولی قبلا شنیده بودم اینجور نیست و فقط هزینه سالیانه داره
لطفا هر چیزی که میدونید کمک کنید میخوام تمام وقت و سعیم رو بزارم تا بتونم یه کار و درستی رو انجام داده باشم
لطفا تبلیغات هاستتون و نمیدونم تبلیغات سایتتون رو نکنید من راهنمایی نیاز دارم ....تا تبلیغاتتون رو

h4mid007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
وردپرس که خودش چیزی نداره فقط چند تا فایل txt و عکس هست که سرجمع شاید ۴ ، ۵ مگ بشه.
برای شروع هاست آلمان بخر.
بقیه کارهایی که گفتی (وی آی پی، پرداخت و...) هم همش با پلاگین حل میشه

بالا