AMIR TERROREST
Registered User
- نوشتهها
- 4,075
- لایکها
- 4,884
سلام
یک مغازه کامپیوتری بهم گفت یه سیستم فوق العاده قوی داره برای فروش دست دومه 8 ماه کار کردست گفته الان بخوام نو بخرمش حدود 8 تومن میشه 5 تومن میفروشه
میخواستم ازتون راهنمایی بخوام سیستمش خوبه و 5 تومن بخرم ؟؟ الان نوش چنده حدودا ؟؟
و اگه این سیستم رو بگیرم تا چه مدتی میتونم باهاش بازی های روز رو با کیفیت خوب بازی کنم ؟؟ برای Auto Cad و برنامه های عمران هم میخوام ! مغازه داره گفت تا 10 سال دیگه بازی ها و برنامه های روز رو میتونی بازی کنی آخ هم نمیگه و خیلی غوله راسته ؟؟
Main : GigaByte Z77x-UD3H
CPU : Intel i7 3770k
Ram : G-skill Trident X F3-2400c10-8GTX
ODD : Samsung DVD writer
VGA : MSI Twin Frozr 3 7950
Case : Cooler Master HAF-X
Monitor : Asus ML229
Power : Enermax MAXREVO 1500W Gold
Keyboard : A4Tech G800MU Gaming Keyboard PS2
Sound Card : Creative PCI Express X-Fi Titanium Professional
Network : Asus Wireless-N300 PCI Express Adaptor
CPU Cooler : Antec Kuhler 920 + XSPC EX240 Radiator + 4 Enermax Turbo Silence Manual
Fan Controller : Deep Cool Rock Master Controller Fan
چون میخوام 5 میلیون که هزینه خیلی زیادیه هزینه کنم ممنون میشم توضیح بدید قطعاتش الان تقریبا چه قدرتی دارند و تا چقدر وقت دیگه تو مد هستند ؟؟ 10 سالی که مغازه دار گفت راسته ؟؟
البته برای مشتری هست نه مغازه داره !!
هارد هم نداره مغازه داره گفت هر هاردی نمیتونی بهش وصل کنی چون قدرتش خیلی بالاست ؟ درسته ؟؟هزینه هاردهاش چطوری میشه ؟؟
خیلی ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید
یک مغازه کامپیوتری بهم گفت یه سیستم فوق العاده قوی داره برای فروش دست دومه 8 ماه کار کردست گفته الان بخوام نو بخرمش حدود 8 تومن میشه 5 تومن میفروشه
میخواستم ازتون راهنمایی بخوام سیستمش خوبه و 5 تومن بخرم ؟؟ الان نوش چنده حدودا ؟؟
و اگه این سیستم رو بگیرم تا چه مدتی میتونم باهاش بازی های روز رو با کیفیت خوب بازی کنم ؟؟ برای Auto Cad و برنامه های عمران هم میخوام ! مغازه داره گفت تا 10 سال دیگه بازی ها و برنامه های روز رو میتونی بازی کنی آخ هم نمیگه و خیلی غوله راسته ؟؟
Main : GigaByte Z77x-UD3H
CPU : Intel i7 3770k
Ram : G-skill Trident X F3-2400c10-8GTX
ODD : Samsung DVD writer
VGA : MSI Twin Frozr 3 7950
Case : Cooler Master HAF-X
Monitor : Asus ML229
Power : Enermax MAXREVO 1500W Gold
Keyboard : A4Tech G800MU Gaming Keyboard PS2
Sound Card : Creative PCI Express X-Fi Titanium Professional
Network : Asus Wireless-N300 PCI Express Adaptor
CPU Cooler : Antec Kuhler 920 + XSPC EX240 Radiator + 4 Enermax Turbo Silence Manual
Fan Controller : Deep Cool Rock Master Controller Fan
چون میخوام 5 میلیون که هزینه خیلی زیادیه هزینه کنم ممنون میشم توضیح بدید قطعاتش الان تقریبا چه قدرتی دارند و تا چقدر وقت دیگه تو مد هستند ؟؟ 10 سالی که مغازه دار گفت راسته ؟؟
البته برای مشتری هست نه مغازه داره !!
هارد هم نداره مغازه داره گفت هر هاردی نمیتونی بهش وصل کنی چون قدرتش خیلی بالاست ؟ درسته ؟؟هزینه هاردهاش چطوری میشه ؟؟
خیلی ممنون میشم اگه کامل توضیح بدید