• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی در مورد ویبلوتن

siam2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
با سلام
دوستان چن سوال در مورد ویبلوتن دارم اگه امکانش هست به اونا جواب بدین
نسخه های پولی ویبلوتن 4 الان به قیمت ایران چن تومنه؟خود ویبلوتن با لایسنس اون فرق داره یا هر دو یکی هستن؟(تو سایت رسمیش نمیتونم سر در بیارم)
سئو تقریبا چیه و وی بی سئو یه جور زیر مجموعه اونه؟اینم نسخه پولی داره و اگه داره حدودا چن تومنه؟
قالب های پولی ویبلوتن حدودا چنده؟
غیر از خود ویبلوتن و سئو و هک هاای اون چیزه دیگه هم از لحاظ نرم افزار باید نصب بشه یا نه؟

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
با سلام
نسخه های پولی ویبلوتن 4 الان به قیمت ایران چن تومنه؟خود ویبلوتن با لایسنس اون فرق داره یا هر دو یکی هستن؟(تو سایت رسمیش نمیتونم سر در بیارم)
سئو تقریبا چیه و وی بی سئو یه جور زیر مجموعه اونه؟اینم نسخه پولی داره و اگه داره حدودا چن تومنه؟
غیر از خود ویبلوتن و سئو و هک هاای اون چیزه دیگه هم از لحاظ نرم افزار باید نصب بشه یا نه؟
سلام
اگر جواب سوالاتونو در این انجمن دنبال کنین سریع تر به نتیجه می رسین (( مثل خرید نسخه پولی ؛ قالب و .. ))
http://www.vbiran.ir
سئو تقریبا" یعنی اینکه چی کار کنیم اسم سایت امون تو نتایج اولیه موتور جست وجو نشون داده بشه ، اینو شک دارم ولی وبی سئو هم یحتمل یعنی اینکه یک سری کارهایی هستند
که تو وبی بولتاین انجام می دین برای سئو

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
فقط فقط فقط IPB . . .

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
مزیتش نسبت به وبی بولتاین چیه ؟

برو تو انجمن پشتیبانی فارسیش کاملا توضیح دادن . به نظر من به شدت نسبت به وی بی سرتره . ولی متاسفانه وی بی خووب جا افتاده و معروف شده . . . برو بخووون تو پشتیبانی نوشتن . . .

کاربر متعصب vBulletin هستید؟ حتما مطالعه فرمایید - سوالات رایج کاربری - انجمن پشتیبانی IPB فارسی

s_x

Registered User
لایک‌ها
116
ویبولیتن کلاسیک = 195 دلار
ویبولیتن سوئیت = 285 دلار
نرخ دلار رو هم میتونی از قسمت بازارچه انجمن در بیاری .
نسخه کلاسیک فقط انجمن هستش اما نسخه سوئیت انجمن همراه یه سی ام اس + بلاگ هستش . ( امکانات بیشتری نسبت به نسخه کلاسیک داره )
وی بی سئو هم یه هک واسه ویبولیتن هستش که پولیه و کار اصلیش بهینه کردن لینکها برای موتورهای جستجوگره
وقتی لایسنس میخری ، به انجمن vbulletin.org ویبولیتن دسترسی پیدا میکنی که هکها و استایلهای ویبولیتن اونجان و میتونی هر چی نیاز داری از اونجا دانلود کنی

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
سلام
اگر جواب سوالاتونو در این انجمن دنبال کنین سریع تر به نتیجه می رسین (( مثل خرید نسخه پولی ؛ قالب و .. ))
نخستین مرجع تخصصی رایگان ویبولتین

وقتی یه انجمن مستقل توی این سایت هست درست نیست به جای دیگه لینک بدید
اینجوری باشه پس بگیم این بخش جمع بشه چون اون سایت هست ؟ یا بگیم بخش وردپرس جمع بشه چون سایت wp-persian هست ؟

با سلام
دوست بالایی توضیحات رو دادند.. اینکه میگن لایسنس بخرید برای این هست که نسخه قانونی بگیرید که پیگیری نداشته باشه و با خیال راحت فعالیت کنید.
و دیگر اینکه از لحاظ پشتیبانی اگر سوالی براتون پیش بیاد میرید تو سایتش سوال رو میپرسید و راهنماییتون میکنند !

وی بی سئو هم قیمتش 149$ هست و پلاگینی هستش که در کنار ویبولتین نصب میشه و به ایندکس شدن و بهینه شده شریعتر مطالب شما در موتورهای جستجو کمک میکند.

قالبهای ویبولتین به درد شما نمیخوره چون انگلیسی هست و چپ چین هست ، قالبهای فارسی هم اکثرا رایگان هستند.

خیر

//

هم ویبولتین و هم ویبی سئو نسخه نال دارند که فرقی با لایسنس ندارند عملا ، پس من توصیه میکنم به جای اینکه این هزینه های الکی رو کنید از نسخه رایگان استفاده کنید و هاست وارز بخرید که مشکلی براتون پیش نیاد.

سوالی بود درخدمتیم.

s_x

Registered User
لایک‌ها
116
کدوم نسخه ؟ قیمتها به دلار تو چند پست بالا هست .

s_x

Registered User
لایک‌ها
116

s_x

Registered User
لایک‌ها
116

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
همین نسخه ای که روی این سایت نصب شده persiantools

این همون نسخه کلاسیکه . قیمتش 195 دلاره

از کجا معلوم نسخه suite نباشه ؟! تمام امکانات درون نسخه suite قابل غیرفعال شدن هستش از طریق پنل ادمین.

ویروس که نداره؟

ویروس که نه ! اما برای استفاده از نسخه های نال شده ، نال شده تیم DGT رو پیشنهاد میدم نصب کنید.

Last edited:

s_x

Registered User
لایک‌ها
116
از کجا معلوم نسخه suite نباشه ؟! تمام امکانات درون نسخه suite قابل غیرفعال شدن هستش از طریق پنل ادمین.

شاید هم سوئیت باشه . من فقط چیزی رو که الان فعاله گفتم . کلا با یه لایسنس کلاسیک یه همچین چیزی میشه نصب کرد .

بالا