• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی در مورد یادگیری زبان انگلیسی بوسیله ی کتاب

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سلام
همونطور که احتمالا می دونید من سرباز هستم
در روز تقریبا 2 ساعت می تونم مطالعه ی مفید داشته باشم (توی پادگان منظورمه)
می خواستم از این فرصتی که دارم برای یادگیری زبان استفاده کنم
بات توجه به اینکه نمی تونم از استاد و کلاس زبان و سی دی آموزشی و ... استفاده کنم، چه کتابی رو پیشنهاد می کنید بخونم؟

می خوام یه جوری یاد بگیرم که بعد از تموم شدن سربازیم (اردیبهشت 89) بتونم به عنوان مثال اگر رفتم توی یه کشور انگلیسی زبان، بتونم احتیاجات و نیازهای روزانه ی خودم رو برطرف کنم و از نظر درک جملات مشکلی نداشته باشم. یا لااقل سواد انگلیسیم با الان فرق کره باشه

هر پیشنهاد، صحبت، توصیه یا مشاوره ای دارید بفرمایید

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام
همونطور که احتمالا می دونید من سرباز هستم
در روز تقریبا 2 ساعت می تونم مطالعه ی مفید داشته باشم (توی پادگان منظورمه)
می خواستم از این فرصتی که دارم برای یادگیری زبان استفاده کنم
بات توجه به اینکه نمی تونم از استاد و کلاس زبان و سی دی آموزشی و ... استفاده کنم، چه کتابی رو پیشنهاد می کنید بخونم؟

می خوام یه جوری یاد بگیرم که بعد از تموم شدن سربازیم (اردیبهشت 89) بتونم به عنوان مثال اگر رفتم توی یه کشور انگلیسی زبان، بتونم احتیاجات و نیازهای روزانه ی خودم رو برطرف کنم و از نظر درک جملات مشکلی نداشته باشم. یا لااقل سواد انگلیسیم با الان فرق کره باشه

هر پیشنهاد، صحبت، توصیه یا مشاوره ای دارید بفرمایید
سلام
بهتر بود می گفتید که الان تو چه سطحی هستین...
حالا سطح معمول (منظور حدود آموزشهای دبیرستان هست) رو در نظر می گیرم...
اگر تا حالا فرصت یادگیری نبوده و می خواین از اول شروع کنین بهتره از کتاب های ساده ولی دنباله دار و پر محتوا استفاده کنید... نمونه ای که زیاد دیدم کتاب های Interchange هست که اولین کتابش با رنگ زرد شروع میشه (به ترتیب قرمز، آبی و سبز) ... اگر فرد فعالی باشین و حوصله ی تمریناتش رو داشته باشین خوبه و خیلی جذابه... ولی برای قسمت هایی که مکالمه داره نیاز به یک (به اصطلاح) همکار دارین که باهاش مکالمه داشته باشین، و بازم اگه خودتون فعال باشین میتونین به تنهایی هم یاد بگیرین...

برای شروع یادگیری لغت و گرامر می تونین از دو کتاب Vocabulary in use و Grammer in use در سطح Elementary استفاده کنید که خیلی خوبن...

یک مورد تجربی که خیلی ها بهش اشاره می کنن کتاب های داستان به زبان انگلیسی هستن که تاثیر خیلی خوبی دارن، سرگرم کننده هستن و تو 6 سطح مختلف هستن که حتما یکی از این سطوح براتون مناسب هست...
در این مورد زیاد فرقی نداره که از کدوم کتاب ها استفاده کنید، اما کتاب های خوب موجود در بازار الان Penguin Readers یا Readers و Bookworms هستند که توصیه میشن...

بالا