• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی در مورد cms مناسب برای فروش فایل های با حجم بالا

specialagent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام بر اساتید و دوستان گرامی
خیلی کلی چیزی که می خوام اینه :
من می خوام در رشته ی تخصصی خودم آموزش ویدیویی بسازم و مشتری بتونه خرید آن لاین بکنه و بلافاصله بعد از خرید ، بتونه دانلود بکنه . طبیعتا چون فایل ها سنگینه یه سری شرایط خاص رو داره ، مثلا اگه یک دوره ی آموزشی 3 گیگ حجمش باشه و اون رو در 5 فایل زیپ 600 مگی تقسیم کنم ، باید از طریق FTP آپلود بشه به هاست دانلودی که به دامنه ی اصلیم متصل کردم . باید CMS به شکلی باشه که مجبور نباشی حتما از طریق خود cms یا اسکریپت فایل رو آپلود کنی و بتونی به راحتی فایل موجود در هاست دانلود رو بهش اختصاص بدی و علاوه بر اون چون هر دوره ی آموزشی که مشتری می خره ممکنه بیشتر از یک فایل باشه ( در اینجا 5 فایل ) باید این امکان وجود داشته باشه که به هر محصول بیش از یک فایل و اختصاص داد و مشتری بتونه بعد از خرید فایل ها رو دانلود کنه .
طبیعتا باید لینک ها امن باقی بمونن و فقط لینک خاص برای ip خریدار وجود داشته باشه و بعد از چند روز از خرید لینک دانلود اکسپایر بشه ولی با این حال با توجه به حجم بالای فایل ها شخص خریدار به راحتی و بدون دردسر بتونه فایل مد نظر رو دانلود بکنه .

نمی دونم چنین اسکریپتی وجود داره یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین .

facenama

Registered User
لایک‌ها
45
شما باید از اسکریپت های وی آی پی استفاده کنید. البته مقداری نیار به شخصی سازی داره

بالا