• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی فوری در مورد انتخاب هارد برای سرور

hossein61

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من قصد دارم یه سیستم ببندم که قراره به عنوان سرور استفاده بشه.
ولی هنوز دقیقا نمی دونم چه هاردی براش بگیرم.
می خواستم ببینم نظرتون در مورد هاردهای Western Digital Raptor چیه؟
آیا به به لحاظ پایداری و قابلیت اطمینان در حد هاردهای SCSI هست؟
الان قیمت هاردهای Raptor و SCSI با ظرفیت های 70 و 150 گیگ چنده؟
و آیا به نظر شما برای سرور بهتره که از این هارد ها استفاده کنم و یا اگه از دو تا هارد معمولی IDE یا SATA به صورت RAID1 استفاده کنم دیگه نیازی به این هاردهای گرون نیست ؟
در ضمن اگه قرار باشه از هارد های معمولی استفاده کنم ، اولا از بین برندهای Western Digital و Hitachi کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید؟ و ثانیا هاردهای با ایترفیس SATA رو پیشنهاد می کنید یا IDE ؟

لطفا اساتیدی که در این مورد تجربه دارن منو راهنمایی کنند.(با ذکر دلیل)

با تشکر​

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما يك هارد western digital raptor بخريد كه ظرفيتش 74 گيگ هست ولي سرعتش 10000 دور در دقيقه هست. هاردهاي موجود سرعتشون 7200 هست

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
تایید میشه اما قیمت های این نوع هارد خیلی گرونه !!!!
150 گیگابایت در حدود 320 تومن هست :wacko:

hossein61

Registered User
لایک‌ها
3
با تشکر از دوستان عزیز ، به نظر شما با توجه به قیمت بالای هاردهای Raptor ،آیا ارزش این مقدار پرداخت اضافه را در مقایسه با استفاده از دو هارد معمولی به صورت RAID1 دارد؟آیا اختلاف سرعت و پایداری و اطمینان با هاردهای معمولی تا حدی هست که قیمت بالای آن را توجیه کند؟​

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بله اصلا هاردهاي رپتور براي سري سرور طراحي شده هست. بله قيمت بالاش كاملا منصفانه هست. كلا هاردهاي سرور بايد 10000 دور در دقيه سرعتشون باشه. سري دسكتاپ 7200 دور در دقيقه هست.

hossein61

Registered User
لایک‌ها
3
بله اصلا هاردهاي رپتور براي سري سرور طراحي شده هست. بله قيمت بالاش كاملا منصفانه هست. كلا هاردهاي سرور بايد 10000 دور در دقيه سرعتشون باشه. سري دسكتاپ 7200 دور در دقيقه هست.

خیلی ممنون از راهنمایی تون.پس پیشنهاد شما Raptor هست. اگه در مورد قیمت و گارانتی هم منو راهنمایی کنید ممنون می شم.
توی بازار رضا کجا میشه این هاردو با قیمت مناسب پیدا کرد؟​

بالا