• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راهنمایی ... مشکل بانکی

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
سلام

یه کارت اقساط دارم سال دومه پرداخته بنام یکی دیگه است ولی وام واسه من بوده ...
امروز صاحب حساب زنگ زد که دو قسط عقبه و میخوام وام بر دارم در حالی که من سر موعد پرداخت میکردم ...

رفتم بانک نزدیک دو ساعت وقتم رو گرفتن آخر هم به دلیل واهی فرستادنم یه بانک دیگه !!!!

اومدم خونه حساب ها رو چک کردم دیدم تاریخ پانزدهم اسفند ۹۸ بجای مبلغ ۱۷۲۵۰۰ واریزی فقط ۲۲۸۰۰ قسط برداشته و ۱۵۰ تومن مانده گذاشته تا سال دیگه و بعد چهار ماه یکهو مانده ۱۵۰ تومن رو هم خورده !!!!

جالبه که در این بین جریمه تاخیر هم بهم زدن !

من تمام اقساط رو واریز کردم ولی در آخر ۱۹۲ تومن بدهکارم کردن و میگن باید جریمه رو پرداخت کنی !

برای مبلغ شما هم نامه میزنیم که ببینیم چی شده !

رییس بانک میگه ۲۲۵۰۰ بریز که یه قسط درست بشه !

الان واقعا موندم باید چیکار کنم ، کارت هم کارت اقساط هست که فقط متصل به وامه و صاحب حساب وامی هم نداشته

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مشکلات سیستمی هست و مشخصا مقصر هم شما نیستید. پیگیری کنید و به هیچ وجه زیر بار حرف رییس شعبه نرید که انقدر بریز درست شه.
اگر پول تو حسابتون بوده اون زمان که میگید بوده و خودشون کم برداشت کردن اصلا مقصر شما نیستید. باید اصلاحیه بزنن و اصلا هم جریمه رو نه قبول کنید نه پرداخت.

به دزدی عادت کردن

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
مشکلات سیستمی هست و مشخصا مقصر هم شما نیستید. پیگیری کنید و به هیچ وجه زیر بار حرف رییس شعبه نرید که انقدر بریز درست شه.
اگر پول تو حسابتون بوده اون زمان که میگید بوده و خودشون کم برداشت کردن اصلا مقصر شما نیستید. باید اصلاحیه بزنن و اصلا هم جریمه رو نه قبول کنید نه پرداخت.

به دزدی عادت کردن

پول تو حسابم بوده بجای ۱۷۲۵۰۰ مبلغ ۲۲۸۰۰ برداشتن بقیه رو مانده گذاشتن بعد جریمه تاخیر زدن واسه قسط همون ماه تا الان و جالب اینکه خودشون هم گیج بودن ۱۵۰ تومن چطوری حذف شده !

میگم اگر ۱۹۲ تومن رو پرداخت کنم بهتر نیست؟ میترسم تاخیر بزنن و درستش نکنن و موقع تسویه حساب یه مبلغ عجیب دربیارن !

اگر ۱۵۰ تومنم برگرده جای دوری نمیره واسه قسط بعدی یجوری میریزم که درست بشه

صبح شنبه اعصابمو قشنگ بهم ریخت

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
پول تو حسابم بوده بجای ۱۷۲۵۰۰ مبلغ ۲۲۸۰۰ برداشتن بقیه رو مانده گذاشتن بعد جریمه تاخیر زدن واسه قسط همون ماه تا الان و جالب اینکه خودشون هم گیج بودن ۱۵۰ تومن چطوری حذف شده !

میگم اگر ۱۹۲ تومن رو پرداخت کنم بهتر نیست؟ میترسم تاخیر بزنن و درستش نکنن و موقع تسویه حساب یه مبلغ عجیب دربیارن !

اگر ۱۵۰ تومنم برگرده جای دوری نمیره واسه قسط بعدی یجوری میریزم که درست بشه

صبح شنبه اعصابمو قشنگ بهم ریخت
اگه با انقدر کار خودت و اون ظرف راه میوفته بریز بره بعدا پیگیرش میشی

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
برای رفیق ما همین مشکل پیش اومد واریز کرده بود فیش هم داشت ولی قبول نکردن آخرش دوباره داد بلا نسبت سگ خورد میدونی که دزد سر گردنه هستن بخاطر چندرغاز اعصابت خراب نکن اگه پیگیری کردی نشد واریز کن

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
شما قسط های جدید رو که بده طبق روال و زمانش

اون قسطه که مشکل داشته رو گفتم زیر بار تاخیر و جریمه نرو. قسط های جدید که باید بدی ربطی نداره به اون

توی بانک و سیستم بانکی ۱ ریال هم حساب داره و کاملا مشخصه چی شد و کجا رفت. اینا بازی های ابتدایی شعبه هست . اگر کار به بالا بکشه کاملا درست میکنن و مو رو از ماست میکشن. نگران جریمه نباش شما پرداخت کردی به موقع .قصور از طرف بانک بوده

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
اگه با انقدر کار خودت و اون ظرف راه میوفته بریز بره بعدا پیگیرش میشی

میدونی کجا به آدم زور میاد ؟ اینکه به ضامنت و خونت و خونه صاحب حساب زنگ بزنن

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
میدونی کجا به آدم زور میاد ؟ اینکه به ضامنت و خونت و خونه صاحب حساب زنگ بزنن
اره بوزینه ها حساب نداره کارشون
برای من از حقوق کم میکنن بازم جریمه میزنن ولی توی سایت چیزی از بدهی کم نمیشه، تموم که بشه چوب میکنم تو یون طرف

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
داشتم شکایت مینوشتم واسه بازرسی بانک با خونه تماس گرفتن (احتمالا شماره رو از رو پرونده پیدا کرده بوده) گفتن فردا بگید بیان بانک حسابشون رو درست کردیم !

چشم از اینا آب نمیخوره کار کسی رو اینقدر زود راه بندازن فردا میرم بانک ببینم چی میگن

Last edited:

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
داشتم شکایت مینوشتم واسه بازرسی بانک با خونه تماس گرفتن (احتمالا شماره رو از رو پرونده پیدا کرده بوده) گفتن فردا بگید بیان بانک حسابشون رو درست کردیم !

چشم از اینا آب نمیخوره کار کسی رو اینقدر زود راه بندازن فردا میرم بانک ببینم چی میگن

اگر اسم بانک رو بگی بهتر میشه راهنمایی کرد
خیلی از بانک های قدیمی از جمله مسکن این مشکل رو بدلیل متمرکز نبودن دیتابیس دارند و فقط با پیگیری(سرسختانه) از سرپرستی استان و مسئول مربوط به تسهیلات درست میشه :)

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
اگر اسم بانک رو بگی بهتر میشه راهنمایی کرد
خیلی از بانک های قدیمی از جمله مسکن این مشکل رو بدلیل متمرکز نبودن دیتابیس دارند و فقط با پیگیری(سرسختانه) از سرپرستی استان و مسئول مربوط به تسهیلات درست میشه :)

بانک دولتی هست ، از مسکن قدیمی تره و عقب افتاده تر ...

ممکنه تاپیک منتقل بشه کار و سرمایه به همین علت اسم بانک رو پاک کردم

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
نفهمیدم چی شد ولی پیگیری کن از مجرای قانونی .

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
امروز رفتم بانک ، مسئول وام گفت در زمان قرار داد یه کارمزدی نگرفتن و بازرس گیر داده و پول تو حساب وام بلوکه شده و باید ۱۵۰ بریزید که اون ۱۵۰ تومن آزاد بشه !!!
جالبه بدونید یک میلیون تعهد محضری ازم گرفتن و ۴۰۰ هزار تومن کارمزد !

مگه میشه همچین چیزی پولو بلوکه کنن بعد من جریمه تاخیر بدم ؟

اون ۱۵۰ تومن هم خود طرف نفهمید قراره آزاد کنن یا بخورن !

دزدی تو روز روشن و به این تابلویی ، سفت کلاهتون رو بچسبید ، دارم شکایت مینویسم به بازرسی بانک نتیجه رو میگم

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
پدرم چون ضامن هست و از ریاست بانک شناخت داره امروز رفته بود بانک ، ریاست فرمودند این مشکل واسه چند نفر دیگه هم پیش اومده از قرار معلوم و نامه زدن تا حسابا رو از مرکز درست کنن ...

خدا بخواد مشکل چند نفر دیگه هم همزمان حل میشه

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
این صاحب حساب فلان شده جای اینکه به خودم زنگ بزنه به ده نفر زنگ زده که قسطاش عقبه ! مثل اینکه رییس بانک زده زیر حرفش و کارشو راه ننداخته اینم جای زنگ زدن به خودم همه جا زنگ زده که قسطاش رو نمیده !

امروز ۱۹۲ تومن پول زور رو واریز کردم تا کاره این بنده خدا راه بیوفته ( هر چند ادم نادانی هست )

یعنی از همون اول جای اقساط نوشتن و پرداخت ها پولی که میخواستن میدادم اعصابم راحتتر بود ، یه شکایت پیش سازمان بازرسی دارم نتیجه رو همینجا میگم فعلا ارجاع شده به شعبه تا توضیحات ارائه کنن

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
این صاحب حساب فلان شده جای اینکه به خودم زنگ بزنه به ده نفر زنگ زده که قسطاش عقبه ! مثل اینکه رییس بانک زده زیر حرفش و کارشو راه ننداخته اینم جای زنگ زدن به خودم همه جا زنگ زده که قسطاش رو نمیده !

امروز ۱۹۲ تومن پول زور رو واریز کردم تا کاره این بنده خدا راه بیوفته ( هر چند ادم نادانی هست )

یعنی از همون اول جای اقساط نوشتن و پرداخت ها پولی که میخواستن میدادم اعصابم راحتتر بود ، یه شکایت پیش سازمان بازرسی دارم نتیجه رو همینجا میگم فعلا ارجاع شده به شعبه تا توضیحات ارائه کنن
اگه نادان نبود برات وام نميگرفت:D

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
اگه نادان نبود برات وام نميگرفت:D

برای من وام نگرفته خونه رو فروخته هفتصد تومن گذاشته جیبش دندش نرم

وقتی یکی کارت رو راه میندازه مستقیم میری پیشش نمیری به سید اسماعیل خودتو دخیل ببندی که ، رئیس بانک گفت کارش رو راه میندازه اینکه گندمی که خورده غش داشته مقصر من نیستم

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
نتیجه بررسی واحد بازرسی بانک :

[
با سلام و احترام
مبلغ 1.500.000 ريال كه به علت نداشتن موجودي در حساب شاكي مسدودگرديده مربوط به كارمزد سهم الشركه بانك بابت تسهيلات بهسازي مسكن مي باشد.
]

کارمزد سهم شرکه دیگه چیه ؟!

+ ده روز فرصت دارم برای اعتراض به نتیجه بانک تا سازمان بازرسی خودش بررسی کنه

Last edited:

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
نتیجه بررسی واحد بازرسی بانک :

[
با سلام و احترام
مبلغ 1.500.000 ريال كه به علت نداشتن موجودي در حساب شاكي مسدودگرديده مربوط به كارمزد سهم الشركه بانك بابت تسهيلات بهسازي مسكن مي باشد.
]

کارمزد سهم شرکه دیگه چیه ؟!

+ ده روز فرصت دارم برای اعتراض به نتیجه بانک تا سازمان بازرسی خودش بررسی کنه

بهترین تعریفی که از مفهوم سهم الشرکه تونستم پیدا کنم ، برای قسط بندی از منم تعهد محضری فروش اقساطی کالا گرفتن ...

فروش اقساطی عبارت است از واگذاری عین به بهای معلوم به غیر به ترتیبی که تمام یا قسمتی از بهای مزبور به اقساط مساوی و یا غیر مساوی در سررسید یا سررسید های معینی دریافت گردد.
پس از تکمیل عملیات اجرایی و درپایان مدت قرارداد مشارکت مدنی و همزمان با آغاز بهره برداری تجاری از واحدهای خدماتی و یا پیمانکاری ، سهم الشرکه بانک طبق ضوابط جاری قیمت گذاری شده و درصورت عدم توان خرید نقدی سهم الشرکه بانک توسط شریک ، سهم الشرکه بانک ( اصل + سود دوران مشارکت مدنی ) از طریق عقد فروش اقساطی به شریک واگذار می شود.

-------------------------------------------------

• فروش اقساطی
فروش اقساطی در واقع بیعی است که بهاء و ثمن آن به جای آنکه نقدی دریافت شود ، تمام یا قسمتی از آن به اقساط مساوی یا غیر مساوی از خریدار دریافت می شود . بیع نیز بر اساس ماده ۳۳۸ قانون مدنی ایران عبارتست از تملیک عین به عوض معلوم. بر اساس مقررات بانکی ایران ، فروش اقساطی در سه بخش قابل تحقق و امکانپذیر است :

الف ) فروش اقساطی جهت تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی ( مواد اولیه-لوازم یدکی – ابزار کار مصرفی و سایر نیازهای اولیه مورد احتیاج واحدها )

ب) فروش اقساطی وسایل تولید : ماشین آلات – وسایل حمل و نقل – کالاهای مصرفی بادوام و تأسیسات

ج) فروش اقساطی مسکن

------------------

+ این هزینه باید روز قسط بندی دریافت میشده که سهل انگاری کردن و تو دوره اقساط یه قسط رو بجاش نفله کردن و روی اون قسط سود تاخیر زدن تا امروز ...

+ در حقیقت تخلف کردن و نمیدونم ادامه دادن شکایت کار درستی هست یا نه ...

Last edited:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
کارمزد قسط که یه چیز معمول هست اگر روز اول نگرفتن الان میتونن بگیرن و هیچ کار هم نمیتونید بکنید.

تنها کاری که میشه کرد اینه که بگید چون مقصر خودتون بودید و من اطلاعی از این موضوع نداشتم اون جریمه دیرکرد رو بتونید حذف کنید. تازه اگر پیگیر باشید و اشنا داشته باشید

بالا