• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست راه حل براي وبلاگ دو زبانه

genius_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من مي خواستم يه ويلاگ دو زبانه را بندازم ولي يه چيزايي برام مبهمه!! من آموزش وبلاگ دو ستوني مژده رو ديدم ولي نمي دونم اگه از اون استفاده كنم كار بجايي برسه يا نه!!
من مي خوام هر مطلب كه مي نويسم دو زبانه باشه و زبانهاي مختلف پيش هم باشن مثلا وقتي ديروز يه مطلبي به دو زبان نوشتم و ارسال كردم و وقتي امروزم يه مطلب ديگه مي نويسم اين دوتا باهم قاطي نشن يعني 2 زبان مربوط به يك مطلب زير هم باشن نه اينكه زبانهاي يكسان زير هم باشن!! اين ميون هم مي خوام هر زبان كامنت مخصوص خودش رو داشته باشه!!!

اگه راهشو مي دونين لطفا بگين!!

sok0te-marg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فكر كنم از پلاگين other blog بتوني براي اينكار استفاده كني
يا همين آموزش لينكدوني مژده كه هست براي لينكدوني هودري با يخورده تغيير توي كدها مي تني براي وبلاگ ازش استفاده كني و كامنت هم براش بذاري و قالب نظرات هم انگليسي كني تقريبا همون چيزي كه توي وبلاگ نويد هست كه هم مي شه براي لينكدوني نظر گذاشت
ولي بايد يه خورده تغيير بدي كدها رو .

اينجوري كه گفتي كامنت دونيشم حتما ديزاينش بايد با زبان نوشته ها متفاوت باشه اونجوري كه من ديدم بايد حتما يه وبلاگ ديگه درست كنه تا كامنتشم تمليتش فرق كنه

و پلاگين ادغام وبلاگهاي محمد ميم هم هست
يه خورده اينارو بپيچوني فكر كنم اون چيزي كه بخواي بتوني در بياري
بازم اساتيد بياي بگن چي كارايي ميشه كرد.

athar

Registered User
لایک‌ها
8
با استفاده از b2evol (سایت خودم) میتونین چند وبلاگ بسازین و اسم هر وبلاگ رو به نام زبان مورد نظر بغییر بدین. با این کار کاربر به هیچ وجه متوجه دو وبلاگه بودن نمیشه و فکر میکنه که این لینک ها یک نوع تغییر دهنده زبان هستن. نام این وبلاگ ها هم توی صفحه اصلی سایت درج میشه و شما میتونین یکی رو به عنوان پیش فرض انتخاب کنین و اگه کاربر به زبان دیگه نیاز داشت وبلاگ مورد نظر رو با کلیک روی لینک مورد نظر انتخاب کنه. واقعا b2evol بهترین برنامه مدیریت سایت چه از لحاظ امنیت و صد برابر از نظر امکانات هست.

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از genius_boy :
سلام
من مي خواستم يه ويلاگ دو زبانه را بندازم ولي يه چيزايي برام مبهمه!! من آموزش وبلاگ دو ستوني مژده رو ديدم ولي نمي دونم اگه از اون استفاده كنم كار بجايي برسه يا نه!!
من مي خوام هر مطلب كه مي نويسم دو زبانه باشه و زبانهاي مختلف پيش هم باشن مثلا وقتي ديروز يه مطلبي به دو زبان نوشتم و ارسال كردم و وقتي امروزم يه مطلب ديگه مي نويسم اين دوتا باهم قاطي نشن يعني 2 زبان مربوط به يك مطلب زير هم باشن نه اينكه زبانهاي يكسان زير هم باشن!! اين ميون هم مي خوام هر زبان كامنت مخصوص خودش رو داشته باشه!!!

اگه راهشو مي دونين لطفا بگين!!

با یه طراح قالب mt تماس بگیر! کار راحتیه ساختن یه قالب دوزبانه ولی بعید می دونم کسی مجانی انجام بده. پول باشه می شه همه کار کرد! :happy:

genius_boy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ممنون از همگي ...
راه حل من براش اينه:
يك table طراحي مي كنم بعد توش 2تا mtentry author(همون راه حل براي وبلاگ دو ستوني) ميزارم و مي بندم البته با كامنتاش (زير هم ) بعد چون امتي معمولا بر حسب تاريخ نوشته هارو زير هم ميزاره اگه من تو يك روز با هر يوزر (فارسي و انگليسي) يكبار پست كنم دو زيونو با كانتاش زير هم ميزاره!!!
اگه راه حلم درسته بگين تا اقدام كنم

بالا