• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست سئو در یک کلمه کلیدی

saeed_naderei

Registered User
لایک‌ها
31
سلام خدمت همه کاربران و همکاران عزیز پرشین تولز دوستان من درخواست سئو در کلمه "طراحی سایت" دارم میخوام تو این کلمه صفحه اول گوگل بیام
سیستم مدیریت محتوا سایت هم وردپرس هستش + whm
میدونم این کلمه خیلی سخته و رقابت توش خیلی زیاده
از طرفی هم خودم سئو کار هستم و تا صفحه سوم چند ماهه می تونم بالا بیارم از اون بالاتر فکر نکنم بتونم بیارم
بخاطره همین دنبال یه متخصص سئو هستم که تو کلمه طراحی سایت منو بیاره اول
ممنون میشم دوستان آفر بدن که با چه هزینه ای این کار انجام می دهند و چه مدت زمانی انجام می شود
و تضمین چقدر می کنند
اگر اوکی بود خیلی پروژه های سئو هستش که به دلیل وقت نکردن انجام نمی دهیم که اون پروژه هاام به سئو کار میسپاریم که ماهی 2 تا میاد برامون
ممنون میشم دوستان آفر بدن باتشکر.

starshop

Registered User
لایک‌ها
595
دامنه رو پ.خ کنید بررسی کنم. و بعد بهتون اطلاع میدم. زمان و هزینه و یا شدن و نشدنش.

teknikalweb

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوست عزیزم
همونطور که گفتید این کلمه خیلی خیلی سخته اما اگه بیاید نتایج اول نونتون تو روغنه :)
من فرصت انجام این کار رو ندارم چون انصافا پروژه ی سنگینی میشه اما یک مقاله خیلی کامل رو به شما معرفی میکنم که میتونید از تکنیک هاش استفاده کنید شاید بهتون کمک کرد : آموزش بهینه سازی وب سایت

anahitaparsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیزم
همونطور که گفتید این کلمه خیلی خیلی سخته اما اگه بیاید نتایج اول نونتون تو روغنه :)
من فرصت انجام این کار رو ندارم چون انصافا پروژه ی سنگینی میشه اما یک مقاله خیلی کامل رو به شما معرفی میکنم که میتونید از تکنیک هاش استفاده کنید شاید بهتون کمک کرد : آموزش بهینه سازی وب سایت

برای آموزش سئو می تونید به این لینک هم مراجعه کنید ، یه جور مرجع کامله : آموزش سئو

بالا