• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست ساخت برنامه اندرویدی برای دریافت سفارش

ahchoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

میخوام برنامه دارای سه قسمت باشه
1: توضیحات که من میدم بتون
2:تعرفه های خرید که با کلیک روی هر کدوم به درگاهی که بتون میدم متصل شه و بعد از انجام خریدشون سفاررششون و تعرفه انتخابی برای من بیاد
3: بخش ارسال تیکت برای راهنمایی و مشاوره

در ضمن باید این برنامه طوری باشه که بشه توش ثبت نام کرد و سفارشاشونو پیگیری کنن
نکته دیگه اینکه یه تعرفه هم من میزارم به جز بقیه تعرفه ها و اون تعرفه نیاز به پرداخت نداشته باشه و با نطر دادن در مارکت بازار قابل دستیابی شه

سعی کنید قیمت منصفانه منصفانه باشه;):)

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
سلام اگه هنوز انجام نشده به من پیام خصوصی ارسال کنید در ضمن جزئیات رو بهتر و کامل تر توضیح بدهید نرم افزاری که میخواهید ظاهرا برنامه ی حرفه ای هست

ahchoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برنامه شبیه برنامه ممبر پلاس (سرچ کنید تو بازار میاد) ولی من نمی خوام قسمت افزایش بازدید داشته ولی به جاش یه قسمت توضیحاتی باشه که اگه رفتیم پای کار بتون میدم بعد خرید سکه هم نداشته باشه و برای سفارش مستقیم به درگاه پرداخت متصل شه و قسمت افزایش عضوش بلوک هاش رو میخوام عوض شه (تعدادشون) بعد اون قسمت اگهی هاش هم دسته بندی داشته باشن مثل تفریحی و اخبار و... وبرای درج هر اگهی پرداخت درون برنامه ای داشته باشه (هر اگهی 1000 تومان) و هنگام درج اگهی عکس کانال وادرس و توضیحاتو بگیره و نمایشش اینطور باشه که هر بلوک عکس باشه به علاوه نوشته و وقتی روش کلیک کردن توضیحاتو ببینن و این اگهی ها هم بایدتوسط من تایید شه که نمایش داده شه
قسمت پیگیری سفارشش هم مثل همون برنامه ممبر پلاس باشه و این برنامه باید مثل برنامه ممبر پلاس توانایی ثبت نام و ورود داشته باشه

ahchoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سعی کن ارزون باشه چون چند نفر دیگه هم دارن با من صحبت میکنن وقیمت پایین تر قبول میشه;)

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
داداش همچین برنامه را بازار قبول نمیکنه
الکی وقت و پولتو صرف این کار نکن
وقی خواستی تو بازار بذاری به حرف من میرسی
ایدت خوبه ولی باید خودت برنامتو با تبلیغات بفروشی نه توسط بازار

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
چقدر بودجه دارید ؟

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
داداش همچین برنامه را بازار قبول نمیکنه
الکی وقت و پولتو صرف این کار نکن
وقی خواستی تو بازار بذاری به حرف من میرسی
ایدت خوبه ولی باید خودت برنامتو با تبلیغات بفروشی نه توسط بازار
چرا قبول نکنه وقتی هیچ یک از قوانینش رو نقض نکرده و همچنین نمونه هاش در بازار هست

ahchoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من قیمت دستم نیست ولی قیمتی که یکی از کاربران به من گفت 180 هزار تومان بود

hno

Registered User
لایک‌ها
62
سلام و خسته نباشید
نمونه فروشگاه بهترین سیستم برای شما هستش
توضیحات بیشتر در امضا

با تشکر

ahchoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام و خسته نباشید
نمونه فروشگاه بهترین سیستم برای شما هستش
توضیحات بیشتر در امضا

با تشکر

برنامه درخواستی :برنامه شبیه برنامه ممبر پلاس (سرچ کنید تو بازار میاد) ولی من نمی خوام قسمت افزایش بازدید داشته ولی به جاش یه قسمت توضیحاتی باشه که اگه رفتیم پای کار بتون میدم بعد خرید سکه هم نداشته باشه و برای سفارش مستقیم به درگاه پرداخت متصل شه و قسمت افزایش عضوش بلوک هاش رو میخوام عوض شه (تعدادشون) بعد اون قسمت اگهی هاش هم دسته بندی داشته باشن مثل تفریحی و اخبار و... وبرای درج هر اگهی پرداخت درون برنامه ای داشته باشه (هر اگهی 1000 تومان) و هنگام درج اگهی عکس کانال وادرس و توضیحاتو بگیره و نمایشش اینطور باشه که هر بلوک عکس باشه به علاوه نوشته و وقتی روش کلیک کردن توضیحاتو ببینن و این اگهی ها هم بایدتوسط من تایید شه که نمایش داده شه
قسمت پیگیری سفارشش هم مثل همون برنامه ممبر پلاس باشه و این برنامه باید مثل برنامه ممبر پلاس توانایی ثبت نام و ورود داشته باشه
(قیمت تقریبش چند میشه)

ahpiri

Registered User
لایک‌ها
38
۳ میلیون تومان
کاملا حرفه ای. نمونه کار قوی دارم.

بالا