• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست سايتي كه امكانات رايگان (MT) مووبيل تايپ را ارايه بدهد.

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
من ميخوام يك وبلاگ با امكانات ام تي (MT) داشته باشم.
ميخواستم سايتي رو معرفي كنيد كه اين امكان رو داشته باشه.
تا جايي كه شنيدم Weblogs.us يكي از بهترين هاست ولي فكر كنم الان عضو نمي پذيره. آيا اينطوريه؟
مدت زيادي هست كه دنبال چنين چيزي هستم و تاحالا نتيجه نگرفتم، حالا خدمت شما دوستان رسيدم.
لطفا اگر ممكنه كمكم كنيد.
ممنون.

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از Asef :
تا جايي كه شنيدم Weblogs.us يكي از بهترين هاست ولي فكر كنم الان عضو نمي پذيره. آيا اينطوريه؟
مدت زيادي هست كه دنبال چنين چيزي هستم و تاحالا نتيجه نگرفتم، حالا خدمت شما دوستان رسيدم.
ممنون.

فكر كنم تاپيك رفت اون پايين پايينا كسي نديدش.
كسي اگه ميدونه لطفا كمك كنه.

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Asef :
ممنون.

چون خيلي گشتي و پيدا نكردي من يه سايت رو ميشناسم خيلي توپه اگه ميخواي لينكشو ميفروشم بهت وبرات ميفرستم :lol: :lol: (آخه پسر خوب اينهمه سايت ميزبان وبلاگ با سيستم ام تي رايگان چرا قبل از اين كه اين تاپيك رو بزني يه بار درست اينجا رو نگاه نكردي لينك اون سايت ها رو نميزلرم تا خودت بري بگردي و پيدا كني :lol: )

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
درسته اون سايت فعاليتش رو متوقف کرده.. اگر نميخوايد براي خودتون هوست و دامين تهيه کنيد من توصيه ميکنم از همين بلاگر استفاده کنيد، سرويس دهنده هاي ايراني که سرويس ام تي مرکزي ميدن يه روز هستن يه روز هم ممکنه غيب بشن.. مگر اينکه فضا تهيه کنيد..

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از كم پشت :
چون خيلي گشتي و پيدا نكردي من يه سايت رو ميشناسم خيلي توپه اگه ميخواي لينكشو ميفروشم بهت وبرات ميفرستم :lol: :lol: (آخه پسر خوب اينهمه سايت ميزبان وبلاگ با سيستم ام تي رايگان چرا قبل از اين كه اين تاپيك رو بزني يه بار درست اينجا رو نگاه نكردي لينك اون سايت ها رو نميزلرم تا خودت بري بگردي و پيدا كني :lol: )

من درست نگاه نكردم!!! من ديروز حدود 3 الي 4 ساعت داشتم مطالب مختلف در باره ام تي رو اينجا ميخوندم.كلي هم استفاده كردم.در مورد كار كردن با ام تي كلي مطلب جالب و آموزنده بود ولي سرويس دهنده ها.......
اين ها:
mblog.com فكر كنم پولي شده!
weblogs.us بايد تقاضا بدي بعدا شايد عضو بگيره... در اينجا: http://weblogs.us/setup
braveblogs.com: سايت ايراني كه فعلا كار نميكنه.(كارم بكنه بدرد نميخوره)

كجان اين همه ميزبانان رايگان ام تي؟
با جستجوي كلمات free mt blog در گوگل، بازهم به نتيجه نرسيدم. بعد يه تاپيك اينجا باز كردم.

من يه ميزبان بلاگ ام تي بدرد بخور ميخوام. لطفا راهنمايي كنين.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
شما ها مثل اينكه مارو گذاشتين سر كار....
يكي نيست يه جواب درست و حسابي بده؟

شيفت شب خان منظورتون از "برات بسازم چيه" پي ام نميخواد كه عزيز جان اگه ميخواي كمك كني همين جا بگو اگر نه.....
هاست هم نمي خوام بخرم.

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
يعني ميسازم برات به اين اسم : www.kermanhoo.com/YourName اگه دوس داشتي به آي دي من پي ام بده برات ايجاد كنم. در ضمن دختر شايسته پي تي هم اينجا وبلاگ داره !!!!
16.gif
16.gif

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
شيفت شب جان قربون شكل ماهت برم! آخه به كجاي من ميخوره كه كرموني باشم.(راستي منم شبا تا صبح بيدارم يا به قولي "منم نوعي شيفت شبم")
ببينيد من الان دوست دارم كه ام تي رو ياد بگيرم. خودم سايت دارم و الان نميخوام كه اونو منتقل كنم بلكه ميخوام با ام تي كار كنم. ببينم چه جوريه؟ حال ميده يا نميده! ارزششو داره يا نه و هزار تا سوال ديگه.
بعدش اگه خواستم يا هاست ميگيرم يا اينكه روي يكي از بهترين سرويس دهنده هاي ام تي كارمو ادامه ميدم.

حالا با فرض آقاي كم پشت مبني بر اينكه "اينهمه سايت ميزبان وبلاگ با سيستم ام تي رايگان وجود داره" ميخوام يكي از بهترين هاشو واسم معرفي كنيد كه از بقيه كامل تر و كم دردسر تر باشه.
گام اول رو كه محكم برداشتم! ميريم سراغ استفاده از اين سيستم.حالا حالا ها باهاتون كار دارم.(البته اگه قابل بدونين...)

"فقط اين گلايه رو هم بكنم كه آقاي كم پشت با اون پستشون كاري كردن كه ديگران هم اينجا بحث نكنن.اصلا چه ايرادي داره دوباره روي اين مطلب بحث بشه علي الاخصوص كه كار سرويس دهنده ها در طول زمان متغيره و مطالب قبلي شايد الان ديگه مصداق نداشته باشه (كه همين طور هم بوده)"
اين ليست رو هم ديدم:
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=119865&postcount=4

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
خيلي ممنون از اين همه راهنمايي ها تون مخصوصا از آقاي مشاهير كه اينقدر به ما لطف داشتن و يه سرم به تاپيك ما نزدن.(براي ثبت در تاريخ)
خيلي حال دادين... ايول.

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
باشه يه وبلاگ بهت ميدم كه بري توش هر كار خواستي انجام بدي .... عجب گيري افتادم هااااااااااا مرد حسابي بيا يه دونه برات بسازم بري محيط MT رو ببيني و باهاش كار كني .... ميايي يا بيام به زور ببرمت!!!!!!!!!!!

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
لعنت به اين غرور...
مثل اينكه شما دوست ندارين اينجا راجع به سروس هاي رايگان ام تي بحث (جديد) بشه.چون كم پشت گفته؟....
اصلا ما اومديمو توي سايت شمام ام تي كار كرديم بعدش اگه خواستم...............................................................................................................................................................................اصلا بيخيال بابا...........
آقاي شيفت شب اگه بپذيرين مارو يه چند وقتي مهمونه سايت كرمونيتون باشيم شايد بعد از اينكه يه چيزي ياد گرفتيم بعضيا يكم مارو تحويل گرفتن.....
فقط بگو چه امكاناتي به ما ميدي! (قضيه اون اسبو پيشكشو اين حرفاس!!)
در كل ممنون از شما كه حداقل يه جوابي دادي....
اگه لطف كني و AsefSoft روبسازي ممنون ميشم.
بيشتر آشنا ميشيم.... m_mim_sin @ y a h o o

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
به نقل از Asef :
خيلي ممنون از اين همه راهنمايي ها تون مخصوصا از آقاي مشاهير كه اينقدر به ما لطف داشتن و يه سرم به تاپيك ما نزدن.(براي ثبت در تاريخ)
خيلي حال دادين... ايول.
دوست عزيز من به خاطر كمي گرفتاري زياد به فورم سر نميزدم به همين خاطر متوجه پست شما نبودم
حالا هم اگر كاري از دست من برمياد در خدمتيم...

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
چه عرض كنم.
از آقاي شيفت شب كه خبري نشد.
مطلب هم كه كاملا روشنه.
ميخوام استارت بزنم ولي همين اولش استارته سوخت. ):

بالا