• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست سایت آماده برای تارنمای شخصی

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
درود دوستان

من یک دامنه خریداری کردم + 200 مگ هاست رایگان که میزبان های رایگان می‌دن و ... (لطفا اگر میزبان برون‌مرزی معتبری می‌شناسید که هاست رایگان می‌ده معرفی کنید)

می‌خواستم تارنمای شخصی خودمو راه اندازی کنم که در اون چند تا کتاب معرفی می‌شه (نوشته‌ها + یک عکس مثلا از کتاب) و البته یک ایمیل info هم داشته باشم که بتونند با اون با من در پیوند باشند

چنین قالب و طراحی وجود داره که آماده باشه و من بتونم روی هاستم بریزمش؟

با سپاس

mehdi.karami

Registered User
لایک‌ها
743
خواستید براتون راه اندازی میکنم
پ.خ بدید ( نمونه کار هم زیاد دارم )

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
درود دوستان

من یک دامنه خریداری کردم + 200 مگ هاست رایگان که میزبان های رایگان می‌دن و ... (لطفا اگر میزبان برون‌مرزی معتبری می‌شناسید که هاست رایگان می‌ده معرفی کنید)

می‌خواستم تارنمای شخصی خودمو راه اندازی کنم که در اون چند تا کتاب معرفی می‌شه (نوشته‌ها + یک عکس مثلا از کتاب) و البته یک ایمیل info هم داشته باشم که بتونند با اون با من در پیوند باشند

چنین قالب و طراحی وجود داره که آماده باشه و من بتونم روی هاستم بریزمش؟

با سپاس
با هزینه بسیار نا چیز راه اندازی انجام میشه.
ایمیل هم مشکل نیست.تا 5 تا ایمیل می‌تونید بسازید.
هاست با حجم 20 گیگ و پهنای باند ماهیانه 20 گیگ
خواستید پ.خ بدید.
نمونه کار هم موجود می‌باشد.

M K I

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
راه اندازی سایت روی هاست رایگان دردسر ساز میشه ، نمونه شخصی داخل نت زیاد هست.

M K I

Registered User
لایک‌ها
20
آپتایمشون ضعیفه ، یه هاست معمولی از یه شرکت خوب بگیرید بهتره چونکه بالاخره اینکارو می کنید.
طبق تجربه ای که خودم داشتم عرض کردم البته این برا چند ساله پیشه شاید الان اوضاع بهتر شده باشه ولی چیزی که مسلمه هاست رایگان هیچ وقت نمیتونه نیازها رو به طور کامل رفع کنه.

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
آپتایمشون ضعیفه ، یه هاست معمولی از یه شرکت خوب بگیرید بهتره چونکه بالاخره اینکارو می کنید.
طبق تجربه ای که خودم داشتم عرض کردم البته این برا چند ساله پیشه شاید الان اوضاع بهتر شده باشه ولی چیزی که مسلمه هاست رایگان هیچ وقت نمیتونه نیازها رو به طور کامل رفع کنه.
بله درسته هاست رایگان زیاد جالب نیست.
ولی خوب من طبق گفته استاتر که خواستار هاست رایگان بودن عرض کردم.
من خودم از میهن وب هاست و نت افزار استفاده میکنم.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
برو ارزانترین هاست موجود رو پیدا کن و بخر ولی هاست رایگان نگیر. شاید سالیانه 20هزار تومان رو به راحتی پیدا کنی. برای سایتت هم باید اول مشخص کنید که استاتیک میخواید یا دینامیک؟

us12

Registered User
لایک‌ها
410
هاست رایگان به هیچ شکلش توصیه نمیشه . کلی زمان میذارید و سایت را روی هاست رایگان بالا میارید ولی در آخر مجبور میشید کاری که اول باید میکردی را بعد از یک مدت زمان و جا اوفتادن دامین انجام بدید که هم زمان و هزینه بیشتری نسبت به اول کار براتون داره .
ولی اگه واقعا نیاز دارید یک سایت هست قبلا سی پنل رایگان میداد به نام
http://helionet.org/
از این سایت میتونید استفاده کنید . برای مدیریت محتوا هم وردپرس نصب کنید قالب آماده هم هست که نیاز شما را برطرف کنه.
در آخر اگه مشکلی و یا موردی بود به این سایت هم مراجعه کنید خالی از لطف نیست.
www.softiran.org

بالا