• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست سیستم آموزش مجازی...

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام

یک سیستم آموزش مجازی لازم دارم شامل دروس، مدرسین، دانشجویان
تا حد امکان با امکان تدریس آنلاین از راه دور

چیز هایی که پیدا کردم:
Moodle و eFront که رایگان هستند ولی ظاهر قشنگی ندارند و امکان تدریس آنلاین رو توش ندیدم.پ
ظاهرا با Adobe Connect میشه چنین کاری کرد ولی اصلا نمی دونم چی هست. آموزشی چیزی دارید؟ حتما باید بخرمش؟
برنامه نویسی با PHP هم بلدم که اگه به نظرتون کامپوننت آماده برای این کارا زیاد هست ازشون استفاده کنم. وگرنه فکر کنم خیلی طول می کشه.

و کلا راهنمایی می خوام :)

متشکرم

ali_beygi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نرم افزار Adobe Connect Pro 9.2.2.7 آخرین نسخه 2014
قدرتمندترین سیستم وب کنفرانس دنیا (جلسات مجازی) جایگزین ویدیو کنفرانس
با بالا رفتن سرعت شبکه ( اینترنت / اینترانت ) خانگی ، کم کم سیستم ویدئو کنفرانس جای خود را به سامانه وب کنفرانس ( Web Conferencing ) تحت شبکه می دهد. در وب کنفرانس دیگر نیازی به تجهیزات سخت افزاری گران قیمت، IP اختصاصی برای کاربران، پهنای باند بالا و محدودیت شرکت کنندگان وجود ندارد. این مزیت ها باعث شده است که وب کنفرانس جای خود را در صنعت گزارشات، وبینار ( Webinars ) و جلسات تصویری پیدا کند.
دقت کنید که روش های مختلفی برای ایجاد شبکه وب کنفرانس ( Web Meetings ) وجود دارد. نرم افزار های زیادی هم تا بحال به بازار معرفی شده اند. اما تعدادی کمی از این نرم افزارها هستند که ارتباطات را بخوبی و با کیفیت بالا و بهینه برقرار می کنند. در نرم افزار ادوب برقراری ارتباط بصورت داده های رمز گذاری شده است که بعد از فشرده شدن از طریق شبکه ( اینترنت/اینترانت ) برای مقصد ارسال می گردد. این داده ها بگونه ای بهینه تنظیم می گردند که سرعت ارتباط بر اساس سرعت کاربر تنظیم می شود. بنابراین سرعت کمتری نسبت به کنفرانس های سخت افزاری نیاز دارد. همچنین خاصیت وب کنفرانس بودن آن، باعث باز بودن دست برنامه نویس ها جهت تکمیل و هماهنگ سازی بین دیگر نرم افزار های ارائه شده آموزش مجازی ( eLearning ) در بازار است. نرم افزاری ادوبی کانکت علاوه بر ارتباط صدا و تصویر، قادر به ارائه امکانات گوناگون ( نمایش فیلم، وایت برد، چت، اشتراک انواع فایل، ریموت کنترل و ...) جهت برگزاری جلسات الکترونیکی ( وبینار )، وب کنفرانس، کلاس مجازی ( Virtual Classroom ) ، سمینار، کارگاه آموزشی مشاوره ، بازاریابی و ... می باشد که در این روند با کاهش هزینه های سفر و صرفه جویی در زمان بهره مند می شویم.
برای خرید، اجاره و کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت http://www.adobeconnect.ir مراجعه نمائید

Kazuya07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من میخوام یه کتاب آموزشhtml4بخرم حالا موندم کدوم یکی از کتابها بهتره!

DdD DeViL

farskid

Registered User
لایک‌ها
17
با سلام
دوست عزیز در خدمتتون هستم.
اگر تمایل داشتید پ خ کنید.

بالا