• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست سیستم تا 800 با مواردی که مشخص کردم

arman7710

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیزان

یک سیستم مناسب خانگی (که بشه دومین پی سی) ترجیحا تا 800 یا کمتر با اولویت ظاهر به باطن(دخترونه!) برای فیلم و موسیقی می خوام که یک سری مطالب مغزم رو خط خطی کرده
ویندوز ایکس پی استفاده می کنم و در حال حاضر رو اون یه سیستم سی پی یو 2.4 سلرون دارم و حال می کنم ، پس احتیاج به سرعت بالا ندارم ولی اگه احتیاجه نظری بدین
-انتخاب مانیتور که ال سی دی یا ال ای دی باشه سایز مورد نظرم هم 22 یا 23 هستش
با توجه به اختلاف قیمت ها می خوام بدونم کدام محصول ارزش واقعی تری داره ؟
اختلاف مصرف برقشون تا چه حدی فرق می کنه؟
-خوب چون مانیتور خوب می خوام پس کامل بودن خروجی های گرافیک باید برام مهم باشه
و مادربوردی می خوام که از نظر ارتباط و کیفیت با (اسپیکر حرفه ای تا 100 تومان) مشکل و کمبودی نداشته باشه
-کیبورد و ماوس را بی سیم می خوام (معایب بی سیم بودن)
-بالا بودن سی پی یو به کارت گرافیک کمک می کنه یا نه؟
و ....
اگه قیمت روز شهرستان را هم که نمی دونم بالا میره یا میاد پایین رو هم بنوسید ممنون می شم
مانیتور بزرگ 22 یا 23
سی پی یو معمولی
مادربورد مناسب برای اسپیکر 100 تومنی
کیبورد و ماوس بی سیم
گرافیک معمولی ولی خروجی ها کامل

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
cpu: Intel E5500 2.80 Ghz
RAM : kingstone DDR3 2GB
Motherboard: ASUS - P5G41C-M LX
HDD: Western Digital - SATA 2 - 500GB + / 32mb buffer
DVD-W: ASUS - 24X - SATA
POWER: Cooler Master 460W
CASE: Green
Monitor: SAMSUNG - 23" - SW2333

خب سیستم به اینصورت هست که چون برای گیم نمیخوای پس اگر مادربورد خوب که کارت گرافیک خودش داشته باشه پیدا کنی بهتره تا اینکه بخوای پول کارت گرافیک هم جدا بدی. این مادربورد P5G41 که مدلش نوشتم از تو این خانواده میتونی یه مدل پیدا کنی که 2تا خروجی داره هم آنالوگ هم دیجیتال منتها HDMI نداره. از طرفی مونیتور با خروجی HDMI بخوای بخری خیلی گرونه (البته جنس خوب).
قیمتها را از رایان صبا در آوردم :
78
52
80
58
30
58
40
225
خب تا اینجا شد 621 تومن . کیبورد و ماوس - اسپیکر میمونه. بودجه هم 800 تومن گذاشتی . با این حساب اگر کیبورد و موس وایرلس میخوای فقط فقط لاجیتک بگیر (بله خیلی گرون تر از بقیه هست ولی نه مشکل باطری خواهی داشت و نه چیز دیگه و از استفادشون لذت میبری) . اسپیکر هم لاجیتک 2.1 پیشنهاد میشه که هم کیفیت داره هم دردسر نداره. بخوای 5.1 بگیری دردسر جا و چیدن و ....
180 تومن هم می تونی موارد بالا خیلی شاهانه و. خوب بخری که از کیفیت صدا هم لذت ببری مثلا در حد 50 وات آر.ام.اس

Last edited:

arman7710

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه قیمت می رسه HDMI & pes2011 & fifa2011 رو هم جواب بده

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
اگه قیمت می رسه HDMI & pes2011 & fifa2011 رو هم جواب بده

کمترین کارت گرافیک که روی این سیستم بخواد بشینه و کم نیاره می بایست 100 تومن حداقل هزینه کنی . مثلا ATI 4650 به بالا بگیری(همین مدل فک کنم الان 80-90 تومن باشه) و الا پولتو برای کارت گرافیک دور ریختی و همون کارت گرفیک خود مادربورد برای کارهای غیر گیم خوبه.
با 800 تومن نمیشه هم مونیتور بزرگ مارک خوب داشت هم کارت گرافیک خوب داشت. هم کیبورد و موس اصیل!!! (لاجیتک). از طرفی اسپیکر 100 تومنی هم داشت! میشه با 45 تومن یه اسپیکر 2.1 لاجیتک 35 وات آر.ام.اس گرفت که یه اتاق 10-12 متری با کیفیت خوب ساپورت کنه. نه اینکه شیشه بلرزونه فقط کیفیت خوب و در حد اطراف مونیتور....
در هر صورت با 800 میشه همون سیستم شیک(ظاهر خوب) و ساده(باطن ضعیف) با بهترین مارکها و کیفیت جمع کرد. در واقع تو سیستمهای ضعیف میشه بهترین حالت.

arman7710

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمترین کارت گرافیک که روی این سیستم بخواد بشینه و کم نیاره می بایست 100 تومن حداقل هزینه کنی . مثلا ATI 4650 به بالا بگیری(همین مدل فک کنم الان 80-90 تومن باشه) و الا پولتو برای کارت گرافیک دور ریختی و همون کارت گرفیک خود مادربورد برای کارهای غیر گیم خوبه.
با 800 تومن نمیشه هم مونیتور بزرگ مارک خوب داشت هم کارت گرافیک خوب داشت. هم کیبورد و موس اصیل!!! (لاجیتک). از طرفی اسپیکر 100 تومنی هم داشت! میشه با 45 تومن یه اسپیکر 2.1 لاجیتک 35 وات آر.ام.اس گرفت که یه اتاق 10-12 متری با کیفیت خوب ساپورت کنه. نه اینکه شیشه بلرزونه فقط کیفیت خوب و در حد اطراف مونیتور....
در هر صورت با 800 میشه همون سیستم شیک(ظاهر خوب) و ساده(باطن ضعیف) با بهترین مارکها و کیفیت جمع کرد. در واقع تو سیستمهای ضعیف میشه بهترین حالت.
___
گرافیک دست دوم 9500 سراغ دارم 45 هزار تومن. حالا اگه کارت گرافیک داشته باشم نمی شه مادربورد ارزون تر که گرافیک آن-برد نداشته باشه برداشت؟

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
___
گرافیک دست دوم 9500 سراغ دارم 45 هزار تومن. حالا اگه کارت گرافیک داشته باشم نمی شه مادربورد ارزون تر که گرافیک آن-برد نداشته باشه برداشت؟

مسئله سر این هست که حیف با این هزینه که انجام میدی مادربورد رم DDR3 ساپورت نکنه و از طرفی سی پی یو هم 45nm نباشه. معیر من برای پیشنهاد مادربورد اول ساپورت DDR3 بود بعد مارک خوب و در نهایت کارت گرافیک آنبورد. کارت گرافیک که گفتی مارکش چیه؟ اگر اسوس هست چه بهتر مادربورد هم اسوس بگیری .اگر گیگابایت هست خب مادربورد را هم ترجیحا گیگا بگیر. سایت رایان صبا نگاه بنداز مادربوردهای گیگابایت/اسوس که DDR3 ساپورت میکنند را ببین از چه قیمتی شروع میشوند. مشخصات فنیشون ببین چیه، باس درگاه شون تا چه میزان ساپورت میکنه . کمترین حالتشون باید باس 800 باشه و حالت نرمال باید بزنه تا 1033 ساپورت میکنه و بالاتر ...
اگر الان مادربورد بگیری که رم DDR2 ساپورت میکنه ضرر میکنی چون همین الانش رم DDR2 نسبت به DDR3 خیلی خیلی کم هست و یه جورایی دورانش به سر اومده. سعی کن مادربورد یه مدل معقول بگیری اگر خیلی هم بخوای صرفه جویی کنی رو مادربورد بعدا شاید بازی دربیاره. مادربورد-پاور-رم- سی پی یو سعی کن خوبشو بگیری. الان هم که میگی گرافیک 9500 میخوای بندازی هرچند گرافیک قوی نیست ولی پاور مارک دار بگیر پاور خوب نباشه بیچاره میکنه آدمو.
HDMI برای چه منظوری میخوای؟ بخاطر کلاس اسمش و یا وصل کردن کنسول بازی به پورت HDMI مونیتور؟ 1 ماهه پیش نمایندگی سامسونگ در بازار رضا بودم اگر اشتباه نکنم 2 مدل HDMI دار داشت و اینچ بالا و قیمت هم فکر کنم 270 بود. بله داتنش خوبه ولی گرون در میاد. این مارک AOC و LG رو هم نظر شخصی من این هست که در یک رنج قیمت کیفیت سامسونگ بهتره از این دو مارک. هر دو مارکها را هم مادایران تولید/وارد میکنه.
بهتره برای دیدن مشخصات واقعی! و تخصصی مونیتور به سایت اصلی مارک مورد نظر مراجعه کنی، خیلی ها بالا بودن کنتراست مزیت اصلی مونیتور میدونن و یا حتی رزولوشن مونیتور را دلیل بر بالا بودن کیفیت میدونن ولی مهمترین مشخصه فنی که کیفیت تصویر بالا میبره و باعث گرون شدن قیمت مونیتور میشه میزان پیکسل در سانتی متر مربع مونیتور هست! این مورد برو در خود سایت سامسونگ یا سایتهای ارائه دهنده نظرات تخصصی مونیتور ببین که قیمت مونیتور سر تفاوت تعداد پیکسل در اسنتنی متر مربع چقدر جابجا میشه!!! چیزی که هنوز فروشنده های ایرانی خیلی هاشون نمیدونند هرچند خرده ای هم نمیشه گرفت چون خیلی هاشون در مورد کالایی که میفروشند مطالعه دقیق ندارند و اندک فروشنده ها رو میتونی پیدا کنی که اطلاعات دقیق دارند و خودشون مطالعه میکنند و وقتی با شما صحبت میکنند از شنیدن صحبتشون لذت میبری.

موفق باشی

omidpp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه سیستم تا سقف 800 تومن میخواستم
از دوستان گلم کسی میتونه لیست بهترین قطعات رو با این قیمت معرفی کنه؟
بیشتر واسه کار طراحی با اتوکد و مایا و... می خواستم.
:heart::heart::heart:

بالا