• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست طراحی اپلیکیشن سفارش تاکسی همانند اسنپ

bloodthirstyb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
دوستان من به دنبال یک شرکت معتبر برای سفارش طراحی اپلیکیشن سفارش تاکسی مانند سرویس اسنپ هستم .
نرم افزار های مورد نیاز :
اپلیکیشن راننده اندروید
اپلیکیشن راننده ای او اس
اپلیکیشن مسافر اندروید
اپلیکیشن مسافر ای او اس
پنل مدیریت جامع تحت وب

لطفا اگر شرکتی رو مشناسید که در این زمینه نمونه کار داره (تاکید میکنم !!! حتما باید در زمینه اپلیکیشن سفارش تاکسی حداقل یک نمونه کار داشته باشه) معرفی کنید
منتظر پاسخ هاتون هستم.
سپاس

abstractArrow

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام

درصورت تمایل برام پیغام خصوصی بفرستید
قرار داد شرکتی

برای صحبت در مورد جزییات و مشاهده نمونه کار باید حضوری تشریف بیارید

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
درود
دوستان من به دنبال یک شرکت معتبر برای سفارش طراحی اپلیکیشن سفارش تاکسی مانند سرویس اسنپ هستم .
اپلیکیشن راننده اندروید
اپلیکیشن راننده ای او اس
اپلیکیشن مسافر اندروید
اپلیکیشن مسافر ای او اس
پنل مدیریت جامع تحت وب

لطفا اگر شرکتی رو مشناسید که در این زمینه نمونه کار داره (تاکید میکنم !!! حتما باید در زمینه اپلیکیشن سفارش تاکسی حداقل یک نمونه کار داشته باشه) معرفی کنید
منتظر پاسخ هاتون هستم.
سپاس
سلام
بودجه چقدر در نظر گرفتید ؟
برای چنین سیستمی باید حداقل 30 میلیون تومان هزینه کنید البته هزینه ی خرید و اجاره ی سرور قدرتمند هم نیازه که بهش اضافه کنید .
در ضمن هیچ برنامه نویس یا شرکت برنامه نویسی دو کار اندروید و ios رو بطور همزمان انجام نمیده هر دو تیم مجزا و مختص نیاز هست اگر هم یک شرکتی گفت جفتشون رو باهم انجام میده حتما نمونه کار مطمئن برای هر دو مورد بخواهید یا طوری باشه بهتون ثابت بشه چون 10 درصد شرکت های برنامه نویسی تو کل دنیا ممکنه ios و اندروید رو همزمان انجام بدن
خودشون هستند بهتره جدا جدا دنبال هر کدوم باشید
تیم یا شخص برنامه نویس اندروید
تیم یا شخص برنامه نویس ios
تیم یا شخص برنامه نویس تحت وب

برای اندروید و وب بنده میتونم کامل انجام بدم و وب سرویس آیفون در اختیار برنامه نویسان آیفون قرار میگیره که پیدا کردن تیم ios کار برعهده ی خودتان هست

yassale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
درود
اپلیکیشن راننده اندروید
اپلیکیشن راننده ای او اس
اپلیکیشن مسافر اندروید
اپلیکیشن مسافر ای او اس
پنل مدیریت جامع تحت وب

منتظر پاسخ هاتون هستم.
سپاس
مگه چند تا اپلیکیشن سفارش تاکسی داریم؟! به نظرم اگه شما خیلی رو این تاکید دارید بهتره برید دنبال پیدا کردن تیم اسنپ یا tap30
البته من توصیه میکنم خیلی روی این تاکید نداشته باشید اپلیکیشن سفارش تاکسی چیز خیلی عجیبی نیست که نمونه کار دقیقا تو همین مورد می خواید! هر تیمی که بتونه نمونه کار اپلیکیشن با مپ و مکان یابی بهتون نشون بده مسلما از پس این هم برمیاد

• Like
Reactions: oio

camirmohamad

Registered User
لایک‌ها
27
درود
اپلیکیشن راننده اندروید
اپلیکیشن راننده ای او اس
اپلیکیشن مسافر اندروید
اپلیکیشن مسافر ای او اس
پنل مدیریت جامع تحت وب

منتظر پاسخ هاتون هستم.
سپاس

پخ شد جناب

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
مگه چند تا اپلیکیشن سفارش تاکسی داریم؟! به نظرم اگه شما خیلی رو این تاکید دارید بهتره برید دنبال پیدا کردن تیم اسنپ یا tap30
البته من توصیه میکنم خیلی روی این تاکید نداشته باشید اپلیکیشن سفارش تاکسی چیز خیلی عجیبی نیست که نمونه کار دقیقا تو همین مورد می خواید! هر تیمی که بتونه نمونه کار اپلیکیشن با مپ و مکان یابی بهتون نشون بده مسلما از پس این هم برمیاد
فکرش رو بکن
هر برنامه نویسی یک سیستم مشابه اسنپ داشته باشه :general304:

gazmeh13

Registered User
لایک‌ها
109
دوست عزیر برنامه نویس بیکار که نیست بشینه از اسنپ تا فیسبوک و بسازه اونم جوری که نمونه کار کامل باشه !
بعدم با این سفارشتون کلا انگار چیزی از قیمت نمیدونید و 100٪ بودجهش رو هم ندارید :):general209:

• Like

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
نمونه ارزون میخوای برو codecanyon.net نمونه های خوبی برای فروش گذاشتن
نمونه با کیفیت میخوای بین 1500 تا 5000 دلار خرج داره

Vahids

Registered User
لایک‌ها
85
در ضمن هیچ برنامه نویس یا شرکت برنامه نویسی دو کار اندروید و ios رو بطور همزمان انجام نمیده هر دو تیم مجزا و مختص نیاز هست اگر هم یک شرکتی گفت جفتشون رو باهم انجام میده حتما نمونه کار مطمئن برای هر دو مورد بخواهید یا طوری باشه بهتون ثابت بشه چون 10 درصد شرکت های برنامه نویسی تو
پس شرکت ما جز ۱۰ درصد هست!

Vahids

Registered User
لایک‌ها
85
دوست عزیر برنامه نویس بیکار که نیست بشینه از اسنپ تا فیسبوک و بسازه اونم جوری که نمونه کار کامل باشه !
بعدم با این سفارشتون کلا انگار چیزی از قیمت نمیدونید و 100٪ بودجهش رو هم ندارید :):general209:
من بعد از ۳ کار آنلاین راه دور انجام دادن به هیچ وجه توصیه نمیکنم مشتری راه دور بگیرید.
حتمآ قبل از شروع پروژه طرف رو ببینید یا پیش پرداخت بگیرید.
البته واسه من شد تجربه. اونم ۳ تجربه متفاوت!

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
سلام خدمت شما
1- نمیتونید در ایران کسی رو پیدا کنید که حداقل در این زمینه نمونه کار داشته باشند. چون کسی صرفا جهت نمونه کار نمیاد همچین سیستمی رو طراحی کنه
2- نمونه کار رو خود شرکت اسنپ یل tap30 داره که اونا هم ندادن بیرون براشون طراحی کنه بلکه تیم طراحی استخدام خود شرکت هست و جزو پرسنل خود شرکت هست که آپدیت ها و پیشبرد های نرم افزار رو تا مادام العمر انجام بدن
3- اگر شرایط 2 بند بالا رو پذیرفتید و دنبال یک کار حرفه ای با گرافیک عالی بودید با تیمی حرفه ای در خدمت شما هستیم

webnavaz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
اینجا کدنویس در این سطح پیدا نمیکنی وقتتو تلف نکن
http://www.ham3d.co/

بیا برو این شرکت فکر کنم نمونه کاراش در حدی هست که برات قابل قبول باشه

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
اینجا کدنویس در این سطح پیدا نمیکنی وقتتو تلف نکن
http://www.ham3d.co/

بیا برو این شرکت فکر کنم نمونه کاراش در حدی هست که برات قابل قبول باشه
شما برو اول اون امتیاز منفیت رو برطرف بکن بعد بیا اینجا به بقیه تهمت بزن
مثلا بر چه اساسی گفتی اینجا کدنویس در این سطح پیدا نمیکنی ؟
شما خودت هیچی بلد نیستید قرار نیست که همه هم مثل شما باشند اینجا محیط تخصصی هست دلقک بازی نداریم

webnavaz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
شما برو اول اون امتیاز منفیت رو برطرف بکن بعد بیا اینجا به بقیه تهمت بزن
مثلا بر چه اساسی گفتی اینجا کدنویس در این سطح پیدا نمیکنی ؟
شما خودت هیچی بلد نیستید قرار نیست که همه هم مثل شما باشند اینجا محیط تخصصی هست دلقک بازی نداریم
شما هم برو محدودیت یوزرتو بردار اصلا میدونی یوزرت لیمیت شده!!!!
نیستید بهتون برمیخوره!!!!! بنده خودم دنبال چنین چیزی بودم مشابه .... واسه همچین پروژه ای با همچین هزینه ی سنگینی باید حضوری بره و قرار داد با شرکت معتبر ببنده
اینجا که هیچ بنده توی پارس کدرز و پونیشا هم نتونستم چیزی که این دوستمون میخواد و فردی پیدا کنم که از پسش بر میاد که آخرشم رفتیم پیش اکسلریتورهای دانشگاه صعنتی شریف
این یه پروژه استارت اپی هستی متاسفانه امسال شما کدنویس نماها میایین و یه تجربه بد میذارین رو دست مردم و نمیدونید کار طرف چیه فقط میگید میتونم اون امتیاز منفی بنده هم حاصل تجربه کار با یه کدنویس نما بوده

gazmeh13

Registered User
لایک‌ها
109
جناب همه چیز فهم دوستمون نمونه کار میخواد ! دلیلی نداره یه نفر نمونهکار اینجوری داشته باشه .
چیزیم نداره که کسی ازپسش بر نیاد احتمالا شما چیزی نمیدونستی خیال کردی بقیه از پسش بر نمیان
همین چن روز بیش طرف داده براش بات ساختم بعد میگه چراسرورش رو تلگرام نیست : |
نیستید بهتون برمیخوره!!!!! بنده خودم دنبال چنین چیزی بودم مشابه .... واسه همچین پروژه ای با همچین هزینه ی سنگینی باید حضوری بره و قرار داد با شرکت معتبر ببنده
اینجا که هیچ بنده توی پارس کدرز و پونیشا هم نتونستم چیزی که این دوستمون میخواد و فردی پیدا کنم که از پسش بر میاد که آخرشم رفتیم پیش اکسلریتورهای دانشگاه صعنتی شریف
این یه پروژه استارت اپی هستی متاسفانه امسال شما کدنویس نماها میایین و یه تجربه بد میذارین رو دست مردم و نمیدونید کار طرف چیه فقط میگید میتونم اون امتیاز منفی بنده هم حاصل تجربه کار با یه کدنویس نما بوده

• Like

webnavaz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
جناب همه چیز فهم دوستمون نمونه کار میخواد ! دلیلی نداره یه نفر نمونهکار اینجوری داشته باشه .
چیزیم نداره که کسی ازپسش بر نیاد احتمالا شما چیزی نمیدونستی خیال کردی بقیه از پسش بر نمیان
همین چن روز بیش طرف داده براش بات ساختم بعد میگه چراسرورش رو تلگرام نیست : |
حق با شماست پروژه خیلی سنگینه و اصلا کار 1 نفر نیست که بخواد کسی نمونه کار داشته باشه...
بنده عرض کردم کسی از پسش بر نمیاد !!!!!! گفتم اینجا کسی توان انجام چنین پروژه ای رو نداره و روی حرفم یقین هستم
اینجا که خوبه بنده روی پونیشا و پارس کدرز هم ایجاد کردم پروژه مشابه این دوستمون کسی نبود چه اینجا و چه سایت های مشابه همه فری لنسر هستن
توی پونیشا هم همه میگفتن ما میتونیم ولی وقتی صحبت از قرارداد کتبی و خسارت در میون میومد نمیدونم چرا یهو وقتشون پر میشد.....
این مورد حداقل 10 تومن هزینه کدنویسی داره که یه تیم با تخصص های مختلف نیاز داره
از همه مهم تر برنامه نویس بودن توی این کار مهم نیست باید توان حل مسئله رو داشته باشن که بتونن کد نویسیش کنن

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
کدوم محدودیت رو پروفایل من هست ؟
شما فقط بلدید حرف بزنید
نویسنده های این پروژه از آسمون نیامده اند این پروژه فقط جزئیات زیادی داره برای انجام کار زمان بیشتری میبره وگرنه اصلا هیچ چیز عجیب و غریبی توش نیست
دلیل اینکه کسی اینجا انجام نمیده این نیست که متخصص نداریم دلیل اینه که طرف هم خدا رو میخاد هم خرما رو
هم پول میخاد نده هم میخام بهترین پروژه رو داشته باشه
شما که تو جیبتون پول ندارید بهتره بشینید سرجاتون و بازار کار برنامه نویس ها رو هم الکی کدر نکنید
امثال شما میدونید چطور فکر میکنند ؟
کمتر از 10 میلیون خرج کنند و بعد ماهانه یک ملیارد پول در بیارن خب یکی نیست بگه اگه قرار باشه کسی کاری برای شما انجام بده که ماهانه یک میلیارد درآمد داشته باشه احمق نیست که خوب برای خودش انجام میده
شما باید به اندازه ی یکسالی که پروژه برای شما درآمد داره هزینه کنید تا پروژه رو بتونید استارت کنید
همچین پروژه ای قیمت ثابت نداره شما که نیومدی پفک بخری بحث سیستم برنامه نویسی و ... هست باید با پیشبرد زمان جلو بره ولی برای استارت کار اگه به یک برنامه نویس سپردید باید انقدر هزینه کنید که دنبال پروژه ی دیگه ای نره صرفه ی اقتصادی داشته باشه
انجام این پروژه هم برای قسمت اندروید و وب سایتش رو بنده کامل میتونم انجام بدم ولی 50 میلیون تومان میگیرم . هر جور قرارداد و سفته و ضامن هم میدم که تحویل بدم آیا شما توانایی پرداخت 50 میلیون رو بصورت یکجا دارید ؟
اگه ندارید پس فکر انجام چنین کاری رو از ذهنتون بیرون کنید چون در اون اندازه ها نیستید فعلا

gazmeh13

Registered User
لایک‌ها
109
حق با شماست پروژه خیلی سنگینه و اصلا کار 1 نفر نیست که بخواد کسی نمونه کار داشته باشه...
بنده عرض کردم کسی از پسش بر نمیاد !!!!!! گفتم اینجا کسی توان انجام چنین پروژه ای رو نداره و روی حرفم یقین هستم
اینجا که خوبه بنده روی پونیشا و پارس کدرز هم ایجاد کردم پروژه مشابه این دوستمون کسی نبود چه اینجا و چه سایت های مشابه همه فری لنسر هستن
توی پونیشا هم همه میگفتن ما میتونیم ولی وقتی صحبت از قرارداد کتبی و خسارت در میون میومد نمیدونم چرا یهو وقتشون پر میشد.....
این مورد حداقل 10 تومن هزینه کدنویسی داره که یه تیم با تخصص های مختلف نیاز داره
از همه مهم تر برنامه نویس بودن توی این کار مهم نیست باید توان حل مسئله رو داشته باشن که بتونن کد نویسیش کنن
واقعا خودمونیم میخوا اینو (
اپلیکیشن راننده اندروید
اپلیکیشن راننده ای او اس
اپلیکیشن مسافر اندروید
اپلیکیشن مسافر ای او اس
پنل مدیریت جامع تحت وب
)
با 10 تومن برات انجام بدن ؟ قطعا همچین چیزی یا حداقل تیم 3.4 نفره میخواد ولی واقعا با 10 تومن ؟ بعدشم واست ساختن اصلا شما توانایی داری مدیریتش کنی ؟

• Like

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
با 10 تومن برات انجام بدن ؟ قطعا همچین چیزی یا حداقل تیم 3.4 نفره میخواد ولی واقعا با 10 تومن ؟ بعدشم واست ساختن اصلا شما توانایی داری مدیریتش کنی ؟
من فقط اندروید و وب رو php گفتم 50 میلیون تومان
قسمت ios هم اصلا کاری ندارم
به نظرم این قیمت معقولی بود که گفتم و تیم هم برای انجام کار دارم هر قسمت رو بصورت موازی میسپارم به فرد خاص خودش
ولی الان دارم فکر میکنم میبینم اصلا 50 میلیون هم نمیصرفه و اشتباه کردم

بالا