شما هم برو محدودیت یوزرتو بردار اصلا میدونی یوزرت لیمیت شده!!!!
نیستید بهتون برمیخوره!!!!! بنده خودم دنبال چنین چیزی بودم مشابه .... واسه همچین پروژه ای با همچین هزینه ی سنگینی باید حضوری بره و قرار داد با شرکت معتبر ببنده
اینجا که هیچ بنده توی پارس کدرز و پونیشا هم نتونستم چیزی که این دوستمون میخواد و فردی پیدا کنم که از پسش بر میاد که آخرشم رفتیم پیش اکسلریتورهای دانشگاه صعنتی شریف
این یه پروژه استارت اپی هستی متاسفانه امسال شما کدنویس نماها میایین و یه تجربه بد میذارین رو دست مردم و نمیدونید کار طرف چیه فقط میگید میتونم اون امتیاز منفی بنده هم حاصل تجربه کار با یه کدنویس نما بوده
کدوم محدودیت رو پروفایل من هست ؟
شما فقط بلدید حرف بزنید
نویسنده های این پروژه از آسمون نیامده اند این پروژه فقط جزئیات زیادی داره برای انجام کار زمان بیشتری میبره وگرنه اصلا هیچ چیز عجیب و غریبی توش نیست
دلیل اینکه کسی اینجا انجام نمیده این نیست که متخصص نداریم دلیل اینه که طرف هم خدا رو میخاد هم خرما رو
هم پول میخاد نده هم میخام بهترین پروژه رو داشته باشه
شما که تو جیبتون پول ندارید بهتره بشینید سرجاتون و بازار کار برنامه نویس ها رو هم الکی کدر نکنید
امثال شما میدونید چطور فکر میکنند ؟
کمتر از 10 میلیون خرج کنند و بعد ماهانه یک ملیارد پول در بیارن خب یکی نیست بگه اگه قرار باشه کسی کاری برای شما انجام بده که ماهانه یک میلیارد درآمد داشته باشه احمق نیست که خوب برای خودش انجام میده
شما باید به اندازه ی یکسالی که پروژه برای شما درآمد داره هزینه کنید تا پروژه رو بتونید استارت کنید
همچین پروژه ای قیمت ثابت نداره شما که نیومدی پفک بخری بحث سیستم برنامه نویسی و ... هست باید با پیشبرد زمان جلو بره ولی برای استارت کار اگه به یک برنامه نویس سپردید باید انقدر هزینه کنید که دنبال پروژه ی دیگه ای نره صرفه ی اقتصادی داشته باشه
انجام این پروژه هم برای قسمت اندروید و وب سایتش رو بنده کامل میتونم انجام بدم ولی 50 میلیون تومان میگیرم . هر جور قرارداد و سفته و ضامن هم میدم که تحویل بدم آیا شما توانایی پرداخت 50 میلیون رو بصورت یکجا دارید ؟
اگه ندارید پس فکر انجام چنین کاری رو از ذهنتون بیرون کنید چون در اون اندازه ها نیستید فعلا