• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست طراحی اپلیکیشن سفارش تاکسی همانند اسنپ

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
بیخیال قبول کردن چنین سفارش هایی هم به ضرر برنامه نویس هست هم به ضرر کارفرما در هر صورت دو طرف ناراضی میمونه
دوست عزیز شما بهتره برید مشغول به همون شغل قبلی خودتون بشید ما هم به برنامه نویسی خودمون برسیم اصلا گفته ی شما کاملا درسته ما هیچی بلد نیستیم و شما علامه ی دهر هستید
اون ده میلیون خودتون رو هم تو یکی از این موسسه های با سود بالا پس انداز کنید پول سودش رو بگیرید کیف کنید . شما رو چه به اسنپ و فناوری و ...

webnavaz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
واقعا خودمونیم میخوا اینو (
اپلیکیشن راننده اندروید
اپلیکیشن راننده ای او اس
اپلیکیشن مسافر اندروید
اپلیکیشن مسافر ای او اس
پنل مدیریت جامع تحت وب
)
با 10 تومن برات انجام بدن ؟ قطعا همچین چیزی یا حداقل تیم 3.4 نفره میخواد ولی واقعا با 10 تومن ؟ بعدشم واست ساختن اصلا شما توانایی داری مدیریتش کنی ؟
شما ظاهرا نمیخونی ما یه مینیموم داریم یه ماگسیموم بنده حداقل رو گفتم 10 تومن حداکثرش ممکنه تا 30 تومنم بره این بسته به شرکته
ما شرکت دیدم گرافیک سایت بانک انصارو زده 95 میلیون گرفته!!!!!!!!!! یکی یه ادیت و با 10 تومن انجام میده یکی با 100 تومن ....
ما پروژمون مشابه اسنپه ولی اصلا راجب ماشین نیست اینکه ما میتونیم مدیریت کنیم یه چیز شخصیه و اگه تمایل ب بحث دارید خصوصی گفتگو بدید تاپیک بنده خدا بیشتر از این خراب نشه

webnavaz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
من فقط اندروید و وب رو php گفتم 50 میلیون تومان
قسمت ios هم اصلا کاری ندارم
به نظرم این قیمت معقولی بود که گفتم و تیم هم برای انجام کار دارم هر قسمت رو بصورت موازی میسپارم به فرد خاص خودش
ولی الان دارم فکر میکنم میبینم اصلا 50 میلیون هم نمیصرفه و اشتباه کردم
50 میلیون :general707::general707: فکر میکنم شرکت حامدپردازش نصف شما بگیره به این دوستمون توصیه میکنم سر بزنه بازم میگم اینجا فری لنسر هستن

webnavaz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
بیخیال قبول کردن چنین سفارش هایی هم به ضرر برنامه نویس هست هم به ضرر کارفرما در هر صورت دو طرف ناراضی میمونه
دوست عزیز شما بهتره برید مشغول به همون شغل قبلی خودتون بشید ما هم به برنامه نویسی خودمون برسیم اصلا گفته ی شما کاملا درسته ما هیچی بلد نیستیم و شما علامه ی دهر هستید
اون ده میلیون خودتون رو هم تو یکی از این موسسه های با سود بالا پس انداز کنید پول سودش رو بگیرید کیف کنید . شما رو چه به اسنپ و فناوری و ...
شما خوب شما زورو شما هم بچسب به همون سایت وردپرست که فروش فایله

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
شما خوب شما زورو شما هم بچسب به همون سایت وردپرست که فروش فایله
وردپرس مگه عیبه ؟ وردپرس هدفش ساخت وبلاگ هست بنده هم وبلاگ آموزشی نوشتم بیکار نیستم برای سایتی که برای اوقات فراغتم هست بشینم کد اختصاصی بزنم هر چند که پارسال با پی اچ پی زدم ولی چون وقت نداشتم امکانات رو کامل کنم بهتر بود با یه سی ام اس اماده کار کنم چون اهدافی که میخام تو وردپرس قبلا پیاده شده . همانطور که گفتم این سایت تفریحی من هست که روزانه ده ها نفر بعد از خرید کردن بسیار هم تشکر میکنند و این اصلا هم عیب نیست برای من باعث افتخار و خوشحالیه شما به فکر امتیاز منفیتون باشید که مردم رو پیچوندید
این رو هم اضافه کنم کسی که دوره ی آموزشی ساخت برنامه و سایت مشابه دیوار رو بصورت اختصاصی برگزار میکنه حتما توانایی برنامه نویسی اختصاصی برای سایت خودش رو هم داره :general304:
سایت بنده هم فروش فایل نیست فروش دوره های آموزشی هست که توسط خود بنده تهیه شده بلاخره برای اوقات فراغتم خیلی بیشتر از خودش پول در میارم یجوری که با پولش حال میکنم و حاضر نیستم به هر احمقی رو بزنم پروژش رو قبول کنم که اصلا هیچی ازش حالیش نیست.
50 میلیون :general707::general707: فکر میکنم شرکت حامدپردازش نصف شما بگیره به این دوستمون توصیه میکنم سر بزنه بازم میگم اینجا فری لنسر هستن
نمیدونم این شرکت چیکاره ی شما هست که از همون ورود سعی در تخریب دیگران و خوب جلوه دادن این شرکت دارید ولی اگه میشه فقط یک نمونه کار اندروید موفق از این شرکت بزارید تا ببینیم
50 میلیون کف کف قیمت هست اگر زیر این قیمت شما جایی تونستید چنین پروژه ای رو پیاده کنید حتما اینجا خبر بدید که همه بدونند . من منتظرم بی صبرانه . البته بحث بحث پول و انجام نیست بنده به شما عرض کردم که در این اندازه ها نیستید
یکی از سرمایه گذارهای اسنپ شرکت ایرانسل هست و تولید کننده ی این محصول گروه اینترنت ایران هست .
ارزشی که برای انجام همین اسنپ که به نظر شما خیلی ساده میاد صدها میلیون تومان بوده حالا شما که دهنت با 50 میلیون تومان کج میشه بهتره همون صحبت قبلیم رو انجام بدید و برید پی کار و کاسبی قبلی خودتان . اینجا هم حرفها و صحبت های غیرحرفه ای شما مصداق مزاحمت برای استارتر تاپیک هست .
یکبار عرض کردم مجدد نمیخام عرض کنم شما که امتیاز منفی خوردید پس فعلا هیچ اعتبار بازارچه ای اینجا ندارید بنده هم این تاپیک رو لغو اشتراک میزنم و شما رو به حال خودتون میزارم موفق باشید

Last edited:

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
حالا تاپیک بنده خدا که به بیراهه کشیده شد ولی این همه پیشنهاد و صحبت شده اینجا جالب اینجاست استارتر تاپیک اصلا نیستند فکر کنم همون ابتدا منصرف شدند
یه خاطره یادم اومد دوست داشتم بهتون تعریف کنم چون دقیقا مرتبط با همین ماجراست !
تقریبا یکی دو ماه پیش بود یکی از تهران به من زنگ زد و گفت که آقا شما برنامه نویس هستید ؟ گفتم بله . خلاصه بعد از مدتی صحبت توضیح دادند که یه پروژه مشابه اسنپ میخان و فلان ...
منم برگشتم گفتم خب شما باید یه ویژگی منحصر به فرد داشته باشید تا موفق بشید وگرنه اسنپ هست و اگه دقیقا همون رو کپی کنید زیاد موفق نمیشین ، باید چیزی داشته باشید که اسنپ نداره
خیلی جالب بود
هنوز هیچ اتفاقی نیوفتاده بود حتی من راضی نشده بودم که پروژه ی ایشان رو انجام بدم ، ایشون برگشته تو همون تماس اول به بنده میگه شما چه تضمین و تعهدی میدی که پروژه ی ما شکست نمیخوره تو آینده :general304::general304::general304:
بعد گفتم عزیزم من برنامه نویس هستم پروژه رو مینویسم و میرم . به من چه ارتباطی داره پروژه ی شما موفق میشه یا نه !!! من پولم رو میگیرم و کارم رو انجام میدم سرمایه گذار پروژه یا مثلا همکار شما نیستم که بگم بله ضررش رو هم متقبل میشم
بعد از اینکه ایشون رو تا حدودی قانع کردم که این مسائل به برنامه نویس ارتباطی نداره ، گفتم بپرسم ببینم اصلا طرف چقدر پول داره ! میگم آقای محترم اگه میشه بفرمائید چقدر هزینه و بودجه میخواهید صرف پیاده سازی این پروژه بکنید اگه بنده هم نتونم انجام بدم راهنمایی میکنم شما رو
به من برگشته میگه شما حالا انجام بدید هزینش رو بعدا یکاریش میکنیم . میگم عزیزم من باید حداقل پیش پرداخت بگیرم از شما شروع کنم همینطوری که نمیشه ، و بعد کمی صحبت ایشون گفتند که نهایت نهایت میتونند 2 میلیون تومان جور کنند به من بدهند در ازای موارد زیر که براشون تهیه کنم :general404::general404:
اپ اندرویدی راننده
اپ اندرویدی مسافر
اپ ios راننده
اپ ios مسافر
وب سایت
برنامه نویسی سمت سرور
کار با api های گوگل مپ
درگاه پرداخت هم برای کلاینت ها هم برای سرور
پنل مدیریت سمت سرور
قسمت حسابداری
قسمت آمار
بحث امنیت
گرافیک و لوگو و دیزاین کلی کار

تازه ایشون میخواستند پروژشون علاوه بر تهران و شهرستان های ایران در کشور ترکیه به زبان استانبولی هم منتشر بشه

بعضی وقت ها آدم مقابل حماقت بعضی انسان ها کم میاره منم در قبال این همه پروژه به ایشون چندتا .... آبدار گفتم که تلفن رو قطع کرد و دیگه پیداش نشد :general404::general404::general404:
اصلا یادم نبود اونجا بهش بدم کارش رو بسپاره به حامد پردازش !!! :general304: خداییش این چه اسمیه اخه آدم یاد کافی نت میوفته :general208:

gazmeh13

Registered User
لایک‌ها
109
شما ظاهرا نمیخونی ما یه مینیموم داریم یه ماگسیموم بنده حداقل رو گفتم 10 تومن حداکثرش ممکنه تا 30 تومنم بره این بسته به شرکته
ما شرکت دیدم گرافیک سایت بانک انصارو زده 95 میلیون گرفته!!!!!!!!!! یکی یه ادیت و با 10 تومن انجام میده یکی با 100 تومن ....
ما پروژمون مشابه اسنپه ولی اصلا راجب ماشین نیست اینکه ما میتونیم مدیریت کنیم یه چیز شخصیه و اگه تمایل ب بحث دارید خصوصی گفتگو بدید تاپیک بنده خدا بیشتر از این خراب نشه
بیخیال حامد پردازش خوبه !

• Like
Reactions: oio

webnavaz

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
به 2 تا دوستمون پیشنهاد میدم بیان خصوصی توی گفتگو یه کنفرانس 3 نفره تا جوابتونو بدم انقدر گند نزنین به تاپیک مردم

bloodthirstyb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه با این پست فهمیدم که توی این انجمن و البته انجمن های دیگه فقط یک مشت آماتور فعالیت میکنند.
من اصلا حرفی در مورد هزینه نزدم و فقط نمونه کار میخواستم اونوقت یکی از دوستان اومده و میگه : " هم پول میخاد نده هم میخام بهترین پروژه رو داشته باشه "
متاسفم براتون
من با یک شرکت قرارداد بستم (البته حضوری ) و مثل شما آماتور نبودند که فقط بتونن php کار کنن یا java کار کنن یا swift و objective c. بلکه یک تیم حرفه ای داشتند که همه زبون ها رو میتونستد کار کنند و نمونه کار هم داشتن اتفاقا که توی قراری که داشتیم هم پنل مدیریت رو به من نشون دادند و هم بقیه موارد رو و قرارداد هم بستم.
در نهایت آقای oio من نمیدونم شما چرا بدون هیچ پاسخی که من داده باشم الکی شاکی شدی و دری وری میگی که این آقا چرا نمونه کار میخواد و هم خدا رو میخواد و هم خرما : شما یک آماتور بیشتر نیستی و با این حرف هات برای همه مشخص شد و فک نکنم توی عمرتون 3 خط کد هم نوشته باشید و اگر خیلی بخوایم ارفاق کنیم 4 تا خط html و css کپی و پیست کردی و لینک عکس هاشو تغییر دادی و الان داری اینجا عرض اندارم میکنی.البته اصلا برای من مهم نیست . موفق باشید.

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
در نهایت آقای oio من نمیدونم شما چرا بدون هیچ پاسخی که من داده باشم الکی شاکی شدی و دری وری میگی که این آقا چرا نمونه کار میخواد و هم خدا رو میخواد و هم خرما : شما یک آماتور بیشتر نیستی و با این حرف هات برای همه مشخص شد و فک نکنم توی عمرتون 3 خط کد هم نوشته باشید و اگر خیلی بخوایم ارفاق کنیم 4 تا خط html و css کپی و پیست کردی و لینک عکس هاشو تغییر دادی و الان داری اینجا عرض اندارم میکنی.البته اصلا برای من مهم نیست . موفق باشید.
دوست عزیز وقتی چیزی رو نمیدونید خیلی بیجا میکنید که قضاوت میکنید . من داشتم با یه شخص دیگه ای صحبت میکردم (یوزر webnavaz مخاطبم بود )و اصلا ارتباطی با شما نداشت . دقیقا این صحبتم هم با ایشون بود : هم خدا رو میخواد و هم خرما .
آماتور شما هستی که 20 روز پیش ، یه تاپیک باز کردی صدتا انجمن دیگه کپیش کردی و هیچ جا هم هیچ جوابی ارسال نکردی کاملا مشخصه هدف اینجور تاپیک ها چیه ! در ضمن تا زمانی که اطلاعاتی در مورد یک شخص ندارید در موردش حرف نزنید
این صحبت های شما نشون دهنده ی نداشتن فرهنگ درست استفاده از اینترنت در شماست و توصیه میکنم حتما یک دوره ی فرهنگی طی کنید .

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
من با یک شرکت قرارداد بستم (البته حضوری ) و مثل شما آماتور نبودند که فقط بتونن php کار کنن یا java کار کنن یا swift و objective c. بلکه یک تیم حرفه ای داشتند که همه زبون ها رو میتونستد کار کنند و نمونه کار هم داشتن اتفاقا که توی قراری که داشتیم هم پنل مدیریت رو به من نشون دادند و هم بقیه موارد رو و قرارداد هم بستم.
باشه ما اینجا بی صبرانه منتظر نتیجه ی کار شما هستیم .
من قول میدم شما با این طرز رفتار و روالی که پیش گرفتید هیچ حرفی در زمینه ی اینترنت نمیتونید داشته باشید بلاخره ما اینجا سال هاست داریم فعالیت میکنیم میدونیم کی چیکارست
در هر حال ادامه دادن این تاپیک فقط وقت تلف کنی برای من هست و حیف وفت که بزارم اینجا
من بی صبرانه منتظر نتیجه ی پروژتون هستم که حتما بعد از تموم شدن ببینم چطوری از آب دراومده :general304::general304::general304:

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
البته شما که میایی اینجا به همه الکی تهمت میزنه بهتره قبلش یه نگاهی به پروفایل خودت بندازی
شما سه چهار ماه پیش هم یه سفارش مشابه داشتی این تاپیک . کارتون انجام شد ؟ اگه شد بفرمائید چطوری و لینکش رو بدید اگه نه که پس یه مشکلی دارید
و در نهایت کل سه چهار تا تاپیکی هم که اینجا باز کردید چند تا چیز کپی از اینترنت بوده که برای درج بک لینک برای سایتتون بوده بعد میایید به من میگید کپی کار یا آماتور ؟
https://forum.persiantools.com/threads/طراحی-سایت-پزشکی.753748/
https://forum.persiantools.com/threads/اهمیت-لینک-بیلدینگ-در-طراحی-سایت-حرفه-ای.753747/

reyhanas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام وقت بخیر . میتونید از یکی از شرکت های معتبر در تهران که سابقه خیلی خوبی داره خرید کنید. طراحی اپلیکیشن تاکسی اینترنتی لینکشو گذاشتم. من قبلا ازشون اپلیکیشن دیگ ای خریدمو کیفیت کارشون خیلی خوب بوده . قیمتشم به نسبت کیفیتی که تحویل میگیرید خوبه.

hno

Registered User
لایک‌ها
62
سلام وقت بخیر
در این زمینه قبلا کار کردیم
البته در حد اسنپ نیست
درصورت تمایل پیام بدید درخدمت هستیم

بالا