شما خوب شما زورو شما هم بچسب به همون سایت وردپرست که فروش فایله
وردپرس مگه عیبه ؟ وردپرس هدفش ساخت وبلاگ هست بنده هم وبلاگ آموزشی نوشتم بیکار نیستم برای سایتی که برای
اوقات فراغتم هست بشینم کد اختصاصی بزنم هر چند که پارسال با پی اچ پی زدم ولی چون وقت نداشتم امکانات رو کامل کنم بهتر بود با یه سی ام اس اماده کار کنم چون اهدافی که میخام تو وردپرس قبلا پیاده شده . همانطور که گفتم این سایت تفریحی من هست که روزانه ده ها نفر بعد از خرید کردن بسیار هم تشکر میکنند و این اصلا هم عیب نیست برای من باعث افتخار و خوشحالیه شما به فکر امتیاز منفیتون باشید که مردم رو پیچوندید
این رو هم اضافه کنم کسی که دوره ی آموزشی ساخت برنامه و سایت مشابه دیوار رو بصورت اختصاصی برگزار میکنه حتما توانایی برنامه نویسی اختصاصی برای سایت خودش رو هم داره :general304:
سایت بنده هم فروش فایل نیست فروش دوره های آموزشی هست که توسط خود بنده تهیه شده بلاخره برای اوقات فراغتم خیلی بیشتر از خودش پول در میارم یجوری که با پولش حال میکنم و حاضر نیستم به هر احمقی رو بزنم پروژش رو قبول کنم که اصلا هیچی ازش حالیش نیست.
50 میلیون :general707::general707: فکر میکنم شرکت حامدپردازش نصف شما بگیره به این دوستمون توصیه میکنم سر بزنه بازم میگم اینجا فری لنسر هستن
نمیدونم این شرکت چیکاره ی شما هست که از همون ورود سعی در تخریب دیگران و خوب جلوه دادن این شرکت دارید ولی اگه میشه فقط یک نمونه کار اندروید موفق از این شرکت بزارید تا ببینیم
50 میلیون کف کف قیمت هست اگر زیر این قیمت شما جایی تونستید چنین پروژه ای رو پیاده کنید حتما اینجا خبر بدید که همه بدونند . من منتظرم بی صبرانه . البته بحث بحث پول و انجام نیست بنده به شما عرض کردم که در این اندازه ها نیستید
یکی از سرمایه گذارهای اسنپ شرکت ایرانسل هست و تولید کننده ی این محصول گروه اینترنت ایران هست .
ارزشی که برای انجام همین اسنپ که به نظر شما خیلی ساده میاد صدها میلیون تومان بوده حالا شما که دهنت با 50 میلیون تومان کج میشه بهتره همون صحبت قبلیم رو انجام بدید و برید پی کار و کاسبی قبلی خودتان . اینجا هم حرفها و صحبت های غیرحرفه ای شما مصداق مزاحمت برای استارتر تاپیک هست .
یکبار عرض کردم مجدد نمیخام عرض کنم شما که امتیاز منفی خوردید پس فعلا هیچ اعتبار بازارچه ای اینجا ندارید بنده هم این تاپیک رو لغو اشتراک میزنم و شما رو به حال خودتون میزارم موفق باشید