• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست طراحی سایت برای یک شرکت

alisc

Registered User
لایک‌ها
34
با سلام و عرض ادب و احترام فراوان
وقت بخیر :)

بنده چند سال پیش برای شرکتی وب سایتی طراحی کردم و تحویل دادم ( توسط CMS Datalife )
رفته رفته سطح توقعات مدیریت بالا رفت و دیدم از عهده بنده بر نمیاد و نمیتوان با CMS کاری انجام داد و باید کار تحویل به یک کاربلد شود
خوب بریم سراغ اصل مطلب :

شرکت تولید و دوخت شلوار لی

1. مهمترین چیز SEO است ( حتما حتما حتما باید keyword های " شلوار لی - شلوار کتان - شلوار پارچه ای - شلوار زنانه - شلوار بچه گانه - شلوار ارزان - شلوار باکیفیت - شلوار جین " طوری باشد که هم وب سایت نمایش داده شود و هم در Image Search تصاویر وب سایت نمایش داده شود
۲. یک قسمت برای اخبار داشته باشد ( اخبار در انجا نمایش داده شود )
۳. یک گالری تصاویر داشته باشد به طوری که زیر تصاویر قیمت هم درج شود ( قیمت فروش - قیمت همکاری )
۴. صفحه اول حتما حتما حتما داینامیک فول باشد ! ( صفحه ثابت و خشک نباشد ! یک حس پویایی داشته باشد )
۵. یک فرم باشید برای درخواست نمایندگی ( نیاز به مدیریت روی فرم نیست ! فرم مستقیما ایمیل شود برای ما )
و چند امکانات دیگر ( مثل ثبت نام - ارسال خبرنامه - ارسال اس ام اس و . . . )

هزینه همچین چیزی چقدر میشود ؟
طرحی مد نظرتون هست ؟
میشه نمونه ارسال کنید ببینم ؟

لطفا هزینه طراحی سایت اعلام گردد
لطفا هزینه سئو هم اعلام گردد

alisc

Registered User
لایک‌ها
34
نکته مهم و قابل توجه :
طراح سایت در دسترس باشد ! ( نیاز هست که در طول سال تغییراتی روی قالب انجام شود )

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
سلام با کمترین هزینه آماده طراحی هستیم 09142864659

pbdownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
با سلام و عرض ادب و احترام فراوان
وقت بخیر :)

بنده چند سال پیش برای شرکتی وب سایتی طراحی کردم و تحویل دادم ( توسط CMS Datalife )
رفته رفته سطح توقعات مدیریت بالا رفت و دیدم از عهده بنده بر نمیاد و نمیتوان با CMS کاری انجام داد و باید کار تحویل به یک کاربلد شود
خوب بریم سراغ اصل مطلب :

شرکت تولید و دوخت شلوار لی

1. مهمترین چیز SEO است ( حتما حتما حتما باید keyword های " شلوار لی - شلوار کتان - شلوار پارچه ای - شلوار زنانه - شلوار بچه گانه - شلوار ارزان - شلوار باکیفیت - شلوار جین " طوری باشد که هم وب سایت نمایش داده شود و هم در Image Search تصاویر وب سایت نمایش داده شود
۲. یک قسمت برای اخبار داشته باشد ( اخبار در انجا نمایش داده شود )
۳. یک گالری تصاویر داشته باشد به طوری که زیر تصاویر قیمت هم درج شود ( قیمت فروش - قیمت همکاری )
۴. صفحه اول حتما حتما حتما داینامیک فول باشد ! ( صفحه ثابت و خشک نباشد ! یک حس پویایی داشته باشد )
۵. یک فرم باشید برای درخواست نمایندگی ( نیاز به مدیریت روی فرم نیست ! فرم مستقیما ایمیل شود برای ما )
و چند امکانات دیگر ( مثل ثبت نام - ارسال خبرنامه - ارسال اس ام اس و . . . )

هزینه همچین چیزی چقدر میشود ؟
طرحی مد نظرتون هست ؟
میشه نمونه ارسال کنید ببینم ؟

لطفا هزینه طراحی سایت اعلام گردد
لطفا هزینه سئو هم اعلام گردد

سلام دوست عزیز سینا مرادبختی هستم , این پروژه رو براتون با 4 تومان از صفر تا صد با تمامی آپشن هایی که خواستید با CMS شخصی خودم میزنم ولی از نظر زمانی به 1 ماه تقریبا نیاز دارم .

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
سلام . ما سئو کار نیستیم . سئو رو باید بدید دست یک نفر کاربلد و حرفه ای . ما با دروپال براتون ردیف میکنیم همه چیز هایی که بخواهید حتی فراتر از اینایی که نوشتید . 900 تومن میگیریم با قالب داینامیک و خوچکل !

nsco

Registered User
لایک‌ها
120
سلام دوست من لطفا میزان بودجتون را ارسال کنید تا شرح براتون اماده و ارسال شود با تشکر.

developer667

Registered User
لایک‌ها
10
در خدمتتون هستم، تمامی موارد لحاظ خواهند شد, به بهترین شکل ممکن.
پ.خ خدمتتون ارسال شد.

HADEE16

Registered User
لایک‌ها
22
لطفا پیامتون رو چک کنید

بالا