• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست طراحی سایت فروشگاه کتاب الکترونیک

file3

Registered User
لایک‌ها
69
سلام
سایتی با جزئیات زیر میخام طراحی کنید با قیمت مناسب و حدود 500 - اگر کار پسند شد خیلی امکانات دیگر هست که اضافه میشه.

سایت فروش کتاب ، مقاله ، استاندارد، پروژه و سایر فایل های خارجی که در ابتدا فقط قسمت فروش کتاب فعال و در آینده قسمت های دیگر نیز به آن اضافه می شود.

درآمد سایت از طریق فروش کتاب خواهد بود و کاربران می توانند از طریق فرم های درخواست ثبت سفارش کنند و مدیر به این سفارشات پاسخ دهد.

قدرت جستجو – راحتی و سادگی – کاربر پسند بودن

کلیات سایت فروش فایل های کتاب و مقاله

1- مطالب سایت بالای 1 میلیون می باشد که باید باسرعت خوبی عمل جستجو و ... انجام شود.

2- امکان ثبت درخواست های کتاب و مقاله به راحتی

4- پنل مدیریت ، کتاب ها و مقالاتی که در سایت موجود نیست، مدیر لینکش دانلود را وارد و لیچ می شود و پس از بارگزاری به اطلاع درخواست دهنده می رسد.(لینک دانلود برای کاربر ارسال می شود)

5- پرداخت آنلاین قبل از دانلود

6- پنل مدیریت تنظیمات همه قسمت ها را داشته باشد. مانند سایت filesell.ir

7- داینامیک بودن کامل سایت (مدیریت منوها ، سطح دسترسی ها و...)

9- سئو عالی – ریسپانسیو 100%

10- قابلیت دانلود مستقیم فایل از لینک ذخیره شده در دیتابیس پس از پرداخت وجه توسط کاربر (کاربر کمی منتظر می ماند تا عمل لیچ کردن از سایت دیگر به پایان رسد و فایل آماده دانلود شود)

و...

Last edited:

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
سلام اگر روی وردپرس میخوایی با یه قالب رسپانسیو یه سایت فروش کتاب براون اماده میکنم ولی اگر سیستم (cms)اختصاصی میخواهید به صورت کلی امکاناتی که مد نظر دارید رو اعلام کنید تا برآورد قیمت شود و یه سیستم فروش فایل اختصاصی به زبان php با پشتیبانی براتون از پایه کد نویسی و تحویل بدیم .

skate

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
سایتی با جزئیات زیر میخام طراحی کنید

سایت فروش کتاب ، مقاله ، استاندارد، پروژه و سایر فایل های خارجی که در ابتدا فقط قسمت فروش کتاب فعال و در آینده قسمت های دیگر نیز به آن اضافه می شود.

درآمد سایت از طریق فروش کتاب خواهد بود و کاربران می توانند از طریق فرم های درخواست ثبت سفارش کنند و مدیر به این سفارشات پاسخ دهد.

قدرت جستجو – راحتی و سادگی – کاربر پسند بودن

کلیات سایت فروش فایل های کتاب و مقاله

1- مطالب سایت بالای 1 میلیون می باشد که باید باسرعت خوبی عمل جستجو و ... انجام شود.

2- امکان ثبت درخواست های کتاب و مقاله به راحتی

4- پنل مدیریت ، کتاب ها و مقالاتی که در سایت موجود نیست، مدیر لینکش دانلود را وارد و لیچ می شود و پس از بارگزاری به اطلاع درخواست دهنده می رسد.(لینک دانلود برای کاربر ارسال می شود)

5- پرداخت آنلاین قبل از دانلود

6- پنل مدیریت تنظیمات همه قسمت ها را داشته باشد. مانند سایت filesell.ir

7- داینامیک بودن کامل سایت (مدیریت منوها ، سطح دسترسی ها و...)

9- سئو عالی – ریسپانسیو 100%

10- قابلیت دانلود مستقیم فایل از لینک ذخیره شده در دیتابیس پس از پرداخت وجه توسط کاربر (کاربر کمی منتظر می ماند تا عمل لیچ کردن از سایت دیگر به پایان رسد و فایل آماده دانلود شود)

و...

با سلام خدمت شما دوست عزیز
خوشحال می شیم بهمراه تیم حرفه ای کدنویسی و نمونه کارهای معتبر در خدمت شما باشیم.
هزینه های پایه چنین سیستمی با امکانات فوق نظیر پردازش دیتابیس سنگین و لیچ توسط تیم ما ۵.۵ میلیون تومان می باشد.
لطفا جزییات پروژتون رو ارسال کنید.

file3

Registered User
لایک‌ها
69
مشخصاتو که گفتم ...
شما بفرمایید با چه سیستمی و چه مبلغی جدودا طراحی میکنید؟
با هر دو روش طراحیتون قیمت هارو بفرمایید. آیا همه قابلیت لیچ کردن هم بصورت کامل طراحی میکنید؟

جناب skate خیلی ممنون از پیشنهاد شما ... با این مبلغ که شما فرمودید میتونم 10 تا سایت طراحی کنم کاملا اختصاصی...

skate

Registered User
لایک‌ها
143
مشخصاتو که گفتم ...
شما بفرمایید با چه سیستمی و چه مبلغی جدودا طراحی میکنید؟
با هر دو روش طراحیتون قیمت هارو بفرمایید. آیا همه قابلیت لیچ کردن هم بصورت کامل طراحی میکنید؟

جناب skate خیلی ممنون از پیشنهاد شما ... با این مبلغ که شما فرمودید میتونم 10 تا سایت طراحی کنم کاملا اختصاصی...

دوست عزیز شما اطلاع دارید که یک میلیون رکورد با حداقل ۱۰ تا فیلد در ساده ترین و کم هزینه ترین دیتابیس که mysql باشه بهمراه متعلقات اون تریگرها، تیبل های وابسته ، اگر حداقل هزاربار در روز بخواد مشاهده بشه یعنی در هر ساعت فقط ۴۱ بازدید،(اون هم فقط مشاهده)، با سبکترین فریم ورک php که phalcon باشه ، حداقل ۶گیگ رم ددیکیت و ۴هسته سی پی یو ددیکیت می خواهید؟ یعنی ماهانه چیزی حدود ۵۰۰ هزارتومان فقط هزینه سرور؟
اینکه جستجو بخواد انجام بشه واسه این همه رکورد ، به جز الاستیک سرچ، چیزی جوابگوتون نیست. الاستیک هم پیاده سازیش حداقل ۱۰ روز تایم کامل یه برنامه نویس متخصص رو می گیره؟ تازه شما دیتابیسهای تکمیلی مثل خرید ، پروژه و این ها رو هم دارید. تازه این واسه php بود ،‌اگر بخواهید .net پیاده کنید که فقط ۲ گیگ رم برای راه اندازی sql سرور می خواهید، اینکه خودش چقدر رم می گیره دیگه سر به فلک می زاره.
همه ی اینها به کنار ، لیچ می خواهید، لیچر برای ساده ترین حالت به یه سرور استیبل با پورت قوی احتیاج داره و الگوریتم های realtime و پروسس هایی که باید در سی پی یو باقی بمونند تا زمانی که برنامه کارش رو انجام بده.

امیدوار هستم در پروژتون موفق باشید و تیم برنامه نویسی مدنظرتون رو با این مبلغ پیشنهادیتون پیدا کنید. اما پیشنهاد می کنم قبل از راه اندازی این استارتاپ با یک شرکت معتبر مشاوره داشته باشید.

file3

Registered User
لایک‌ها
69
بله حق باشما اما اگه اینجوری هام باشه من باید ماهانه 1 تومن هزینه سرور بدم و 6 تومن هزینه برنامه نویس ... بیخیالش بشم بهتره پس :(

n0o0b_sina

Registered User
لایک‌ها
53
دوست عزیز شما اطلاع دارید که یک میلیون رکورد با حداقل ۱۰ تا فیلد در ساده ترین و کم هزینه ترین دیتابیس که mysql باشه بهمراه متعلقات اون تریگرها، تیبل های وابسته ، اگر حداقل هزاربار در روز بخواد مشاهده بشه یعنی در هر ساعت فقط ۴۱ بازدید،(اون هم فقط مشاهده)، با سبکترین فریم ورک php که phalcon باشه ، حداقل ۶گیگ رم ددیکیت و ۴هسته سی پی یو ددیکیت می خواهید؟ یعنی ماهانه چیزی حدود ۵۰۰ هزارتومان فقط هزینه سرور؟
اینکه جستجو بخواد انجام بشه واسه این همه رکورد ، به جز الاستیک سرچ، چیزی جوابگوتون نیست. الاستیک هم پیاده سازیش حداقل ۱۰ روز تایم کامل یه برنامه نویس متخصص رو می گیره؟ تازه شما دیتابیسهای تکمیلی مثل خرید ، پروژه و این ها رو هم دارید. تازه این واسه php بود ،‌اگر بخواهید .net پیاده کنید که فقط ۲ گیگ رم برای راه اندازی sql سرور می خواهید، اینکه خودش چقدر رم می گیره دیگه سر به فلک می زاره.
همه ی اینها به کنار ، لیچ می خواهید، لیچر برای ساده ترین حالت به یه سرور استیبل با پورت قوی احتیاج داره و الگوریتم های realtime و پروسس هایی که باید در سی پی یو باقی بمونند تا زمانی که برنامه کارش رو انجام بده.

امیدوار هستم در پروژتون موفق باشید و تیم برنامه نویسی مدنظرتون رو با این مبلغ پیشنهادیتون پیدا کنید. اما پیشنهاد می کنم قبل از راه اندازی این استارتاپ با یک شرکت معتبر مشاوره داشته باشید.
اوه اوه :eek:
جناب مگه همه ی 1 میلیون رکورد قراره ریخته بشه به رم که شما 6 گیگ رم مصرف کردید؟ mysql فقط ستون ها و ردیف هایی که select میکنیم میریزه تو رم، یعنی تقریبا هیچی... :|
شما ایندکس گذاریه دیتابیس رو اگه درست انجام بدید و query هاتون بهینه باشه، اصلا نیازی به فریمورکه سبک و این حرفا نیست سنگین ترین فریمورک PHP رو هم استفاده کنید مشکلی پیش نخواهد آمد؛ من واقعا متعجبم!!! 1 میلیون رکورد اصلا به حساب نمیاد که شما اینقدر بزرگش کردید!!!
---
دوسته عزیز با یه سرور مجازی معمولی یا حتی هاسته اشتراکی خوب هم میتونید راحت کارتون رو انجام بدید!!! نمونه های زیادی هست که تعداد insert هاشون چند برابره شماست و خیلی راحت دارن کارشونو انجام میدن

file3

Registered User
لایک‌ها
69
بله الانم روی هاست اشتراکی دارم ازش جواب میگیرم و یه مشکلاتی کوچیکی داره که از کدنویسی خودمه ... :)
ممنون از شما

skate

Registered User
لایک‌ها
143
اوه اوه :eek:
جناب مگه همه ی 1 میلیون رکورد قراره ریخته بشه به رم که شما 6 گیگ رم مصرف کردید؟ mysql فقط ستون ها و ردیف هایی که select میکنیم میریزه تو رم، یعنی تقریبا هیچی... :|
شما ایندکس گذاریه دیتابیس رو اگه درست انجام بدید و query هاتون بهینه باشه، اصلا نیازی به فریمورکه سبک و این حرفا نیست سنگین ترین فریمورک PHP رو هم استفاده کنید مشکلی پیش نخواهد آمد؛ من واقعا متعجبم!!! 1 میلیون رکورد اصلا به حساب نمیاد که شما اینقدر بزرگش کردید!!!
---
دوسته عزیز با یه سرور مجازی معمولی یا حتی هاسته اشتراکی خوب هم میتونید راحت کارتون رو انجام بدید!!! نمونه های زیادی هست که تعداد insert هاشون چند برابره شماست و خیلی راحت دارن کارشونو انجام میدن

شما همون شخصی هستید که بدلیل اینکه دوست نداشتید سایز فریم ورک زیاد باشه از کدایگنایتر استفاده می کردید :)
دوست عزیز
شما تا بحال با siege یا ab کار کردید؟ بنچ مارک بگیرید برای این توضیحاتی که من دادم اگر یک درصد اشتباه بود من کل پروژه ی ایشون رو رایگان انجام می دم.
چیزی که من گفتم یک میلیون رکورد با حداقل ۱۰ تا فیلد در ساده ترین و کم هزینه ترین دیتابیس که mysql باشه بهمراه متعلقات اون تریگرها، تیبل های وابسته ، اگر حداقل هزاربار در روز بخواد مشاهده بشه یعنی در هر ساعت فقط ۴۱ بازدید،(اون هم فقط مشاهده)
و چیزی که شما برداشت کردید: مگه همه ی 1 میلیون رکورد قراره ریخته بشه به رم که شما 6 گیگ رم مصرف کردید؟

مگه سایت در یک لجظه فقط یک بازدید کننده داره ؟ مگه سیستم وبلاگه که فقط ستون ها و ردیف های سلکت شده رو نیاز داشته باشید؟
حتما پس فردا زمانی که بازدیدشون ۱۰۰تا هیت در لحظه شد هم می خواهید هر بار بازدیدکننده اومد ستون و سلکت کنید و نشونش بدید ، این ها همش باید در یه دیتابیس جداگونه بصورت کش صف شده دم دست برنامه باشه که در اختیار کاربر بزاره. لطفا بگید جستجوی realtime تون رو به جز با سیستم کش دیتابیس چطور می خواهید پیاده سازی کنید؟ اون موقع هم همین حرف رو می زنید؟
شما با یه پراید هم می تونید ۵نفر رو به مقصد برسونید ، با یه جت خصوصی هم می تونید.
شما با یه پرستا شاپ هم می تونید سایتی با امکانات دیجی کالا حتی فراتر بسازید ، اما آیا توی بازدید بالا زمانی که در هر ثانیه باید صدها دیتا فچ کنید هم این دو مثل هم هستند؟ من آینده رو می بینیم که مشتری میاد و می گه آقا سایت تو بازدید صد هزارتا کم میاره و شما هاست اشتراکی و یه سیستم ساده.
این متدهایی که شما می گید درست اند، اما نه برای سایت های بزرگ ، بحث بازدید بالا و دیتابیس حجیم که پیش میاد کل متدها دیزاین پترن ها شیوه های واکشی فرق می کنه، ما حتی سیمفونی رو هم کاستومایز می کنیم واسه این کارها.
اگر یه نمونه وبسایت پربازدیدی که با این متد ساده پیاده کردید رو نام ببرید ممنون می شم. شاید واقعا متدهای شما فراتر از دانش برنامه نویسی تیم ما باشه :)

file3

Registered User
لایک‌ها
69
ممنون از skate عزیز و راهنماییاتون
n0o0b_sina شمام بیا اثبات کن که درست میگی و آقای skate اشتباه میکنه تا پروژمو رایگان بنویسن ... درصد شمام محفوظ ;):):general703::general406:

file3

Registered User
لایک‌ها
69
ممنون جناب نادری تعرفه های بالایی برای سایت های عادی دارین.
برای سایت من که خیلی بیشتر میشه ..

n0o0b_sina

Registered User
لایک‌ها
53
شما همون شخصی هستید که بدلیل اینکه دوست نداشتید سایز فریم ورک زیاد باشه از کدایگنایتر استفاده می کردید :)
با این حرفتون واقعا متاسف شدم و ادامه ی این بحث رو صلاح نمیدونم. جوابه این جمله ی تمسخر آمیزتونم تو اون تاپیک دادم میتونید برید ملاحظه کنید و یاد بگیرید جملات مخاطبتون رو با دقت مطالعه و روش فکر کنید بعد هر چی به ذهنتون اومد رو تایپ کنید!!!
---
برادرم file3 1 میلیون رکور برای mysql مثله یه شوخی بچه گانه میمونه، من الان test هارو اینجا بزارم ایشون بازم با یه بهانه روی حرفه خودشون پافشاری میکنن، منم از لحاظ زمان یکم مشکل دارم، شما نگران نباش و کارو بده به یه برنامه نویسه حرفه ای حالا یا جناب skate و تیم همه چی دونش، یا یه فرده معتبر دیگ، قیمته 500 تمنم واقعا بی انصافیه، البته هر برنامه نویس مختاره هرجور دلش خواست قیمت بده ولی بهتره یکم منطقی فکر کنیم؛ موفق باشید.

nsco

Registered User
لایک‌ها
120
سلام ما برای بازدید های بسیار بالا هم تا حالا این چیزی که می گنن دوست خوبمون اقای skate نداشتیم درسته مای اس کیو ال برای حجم های خیلی بالا خیلی خوب جواب نمیده اما باید گفت اگر از تقسیم دیتابیسی درست استفاده بشه این مشکل حل میشه و مثل این می مونه بگیم تو لینوکس تو ی بوشه حی عکس بریزیم و انتظار داشته باشیم که همش بالا بیاد اون هم سریع اما لینوکس اومده ی حدی گذاشته و بیش از اون حد ساپورت نمی کنه خوب برای این موضوع ادم ب جایی ک همش رو تو ی پوشه بریزه تقسیم میکنه عکس هاش را به قسمت های کوچک تر مشکلی هم بیش نمیاد دیتابیس هم همین طوریه نمیشه هر چیزی خواستیم بریزیم تو ی دیتابیس خوب این هم تقسیم می کنیم تا ی حدی رسید یا اینکه موضوع بندی دیگه مشکلی هم پیش نمیاد پس بهتره بجای پیچیده کردن مسائل اون ها را ساده نگاه کنیم تا ساده حل بشه از همه دوستان ممنونم لطفا این جا دیگه بحث راه نندازیم کسی هم از من نقل قول نکنه ممنون .

file3

Registered User
لایک‌ها
69
برادر amenocy متاسفانه ندیدم پیامتونو و الان جواب میدم
جناب سینا از شمام ممنون اما من 500 برای قسمت خیلی ساده سایتم گفتم و تا 1-2 تومن هم هزینه میکنم و سایر امکانات هم باید طراحی شه مثل سیستم امتیاز دهی و پنل های مختلف و ......

ممنون از دوستان

بالا