• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست طراحی سایت مشابه دیجی کالا

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
سلام. من برای پروژه درسی (کارشناسی) موضوع سایت فروشگاه اینترنتی رو انتخاب کردم.
و از اونجا که اطلاعات پایه ای در طراحی دارم تصمیم گرفتم یک سایت مشابه دیجی کالا طراحی کنم.

اطمینان دارم چیزی که طراحی می کنم که چه خود سایت چه پنل مدیریت و بخش های دیگرش کامل نمیشن و دستخوش تغییرات خواهد بود.
پس شخصی رو نیاز دارم که بخش های ناقص پروژه ام رو کامل کنه تا بتونم به موفقیت پایان نامه ام رو تمام کنم و همچنین هسته ی یک سایت کامل رو در اختیار داشته باشم.
(دقت کنید درخواست طراحی 0 تا 100 سایت رو ندارم و فقط در حد رفع باگ ها ، تغییرات جزئی و یا اضافه کردن بعضی از بخش ها خواهد بود)

احتمال زیاد بخش های سرچ و سبد خرید و 1-2 بخش جزئی دیگه (حتما مشابه دیجی کالا باشه)
و یه پنل مدیریت نسبتا کامل رو برای طراحی بدم (فایلایی که طراحی کردم رو میدم و این بخش ها باید بهش اضافه بشه)

هزینه ها و زمان انجام تقریبی رو برام پخ کنید.ممنون

Last edited:

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
سلام من در خدمتم در صورت تمایل بهم پ خ ارسال کن

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
سلام دوست عزیز
لطفا جزئیات بیشتر کار رو بفرمایید

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
دوستان دقت کنید که در پست اول هم نوشتم درخواست طراحی 0 تا 100 ندارم و فقط در حد رفع باگ و اضافه کردن بخش های جدید به صفحات یا پنل مدیریت
پس کسانی که پ.خ میدن ، قیمت های نجومی مثل 500 - 700 ندن چون چیزی که برآورد کردم (و در حد پروژه ی دانشجویی) خیلی کمتر از این حرفاست و زیر200 و خیلی کمتر میشه.

camirmohamad

Registered User
لایک‌ها
27
اگه با این هزینه کسی براتون انجام داد به ما هم بگید حتما مشتریش شیم!
رفیق مورد مد نظرتونه رو با 300 تومان میتونیم انجام بدیم./

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
اگه با این هزینه کسی براتون انجام داد به ما هم بگید حتما مشتریش شیم!
رفیق مورد مد نظرتونه رو با 300 تومان میتونیم انجام بدیم./
یا واقعا منظور منو نفهمیدین یا اطلاع از قیمت ها ندارین.
بهرحال پخ بدین توضیح بدم.

skydl2011

Registered User
لایک‌ها
42
ارتقاء ، توسعه و رفع باگ هزینه اش بیشتر از هزینه برنامه نویسی هست. چون بسته به کد شما ، ممکنه لازم باشه برنامه نویس کل کد شما رو چک کنه.
چون رفع باگ و رفع اشکال ، یک درجه بالاتر از برنامه نویسی هست و کسانی که رفع باگ میکنند ، معمولا توان مدیر پروژه بودن رو دارن نه برنامه نویس ساده.
لطفا پروژه تون رو با جزئیات کاملتر در وب سایت هایی نظیر پونیشا و ... مطرح کنید ( اگر میخواین کمتر هزینه کنید )
نرخ برنامه نویسی و رفع باگ در جهان ، متوسط 20$ به ازای هر ساعت کار هست . در ایران دوستان به دلیل بومی بودن کار و حمایت ، قیمت ها رو شکستن.
اگر پروژه شما فقط یک روز ( 3-4 ساعت ) زمان ببره ، حتی با 100 هزار تومان هم قابل انجام هست ولی اگر از یک روز بیشتر طول بکشه ، باید برای هر روز حداقل 50 تومن خرج کنید.
کامل بودن توضیحات و مستندات شما برای برنامه نویس ، میتونه به کاهش زمان کمک کنه.

موارد بالا رو فقط به منظور حمایت از برنامه نویسان عرض کردم.
با تشکر

oio

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
246
ارتقاء ، توسعه و رفع باگ هزینه اش بیشتر از هزینه برنامه نویسی هست. چون بسته به کد شما ، ممکنه لازم باشه برنامه نویس کل کد شما رو چک کنه.
چون رفع باگ و رفع اشکال ، یک درجه بالاتر از برنامه نویسی هست و کسانی که رفع باگ میکنند ، معمولا توان مدیر پروژه بودن رو دارن نه برنامه نویس ساده.
لطفا پروژه تون رو با جزئیات کاملتر در وب سایت هایی نظیر پونیشا و ... مطرح کنید ( اگر میخواین کمتر هزینه کنید )
نرخ برنامه نویسی و رفع باگ در جهان ، متوسط 20$ به ازای هر ساعت کار هست . در ایران دوستان به دلیل بومی بودن کار و حمایت ، قیمت ها رو شکستن.
اگر پروژه شما فقط یک روز ( 3-4 ساعت ) زمان ببره ، حتی با 100 هزار تومان هم قابل انجام هست ولی اگر از یک روز بیشتر طول بکشه ، باید برای هر روز حداقل 50 تومن خرج کنید.
کامل بودن توضیحات و مستندات شما برای برنامه نویس ، میتونه به کاهش زمان کمک کنه.

موارد بالا رو فقط به منظور حمایت از برنامه نویسان عرض کردم.
با تشکر
کاملا موافقم اون دسته از دوستانی هم که میگید با قیمت پایین کار میکنند در حقیقت کلاهبردار هستند نیمی از کسایی که از من پروژه میخان قبلا یکی پولشون رو خورده و هیچی تحویل نداده اینا همون هایی هستند که قیمت های عالی میدن
پونیشا هم که گفتید سورس ها رو کپی میکنند از این ور از اون میدن به مردم
متاسفانه برنامه نویسی به گند کشیده شده

skydl2011

Registered User
لایک‌ها
42
کاملا موافقم اون دسته از دوستانی هم که میگید با قیمت پایین کار میکنند در حقیقت کلاهبردار هستند نیمی از کسایی که از من پروژه میخان قبلا یکی پولشون رو خورده و هیچی تحویل نداده اینا همون هایی هستند که قیمت های عالی میدن
پونیشا هم که گفتید سورس ها رو کپی میکنند از این ور از اون میدن به مردم
متاسفانه برنامه نویسی به گند کشیده شده
کاملا موافقم و دقیقا همینطوره . تشکر

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
آپدیت : بخش های صفحه اصلی و صفحه ی مربوط به جستجو توی یک دسته ی خاص (مثلا موبایل) طراحی شده ولی اکثرا بخش های پروژه شی گرا نیست و من میخوام همه ی بخشاش به صورت شی گرایی باشه.
بخش های اصلی که مونده : فرم ورود و عضویت - سبد خرید - بخش مقایسه کالا - بخش اختصاصی برای یک کالا(+ بخش نظرات اون محصول و دیگر بخش هاش) و پنل مدیریت.
هزینه طراحی این بخش ها و ویرایش (رفع باگ + اضافه کردن ویژگی جدید اگر نیاز بود) بخش های قبلی رو پخ کنید.

ممنون.

Iran-Developer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگر هنوز پروژتون رو تموم نکردید میتونم براتون به صورت کامل و شی گرا بنویسم

بالا