• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست طراحی نرم افزار مبدل چند واژه بصورت همزمان

مترجم قالب

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من یه نرم افزار میخوام که تو فایل ورد زیر کاملا توضیح دادم و میخوام دقیقا تمام مواردی که تو این فایل گفتم در برنامه گنجانده بشه لطفا همینجا یا بصورت پیغام خصوصی بگید که چقدر هزینه ساخت نرم افزار میشه

پروژه انجام شد!

Last edited:

farazfo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میتونم انجام بدم
اگر هنوز مایلید به من خبر بدین چند تا سوال در موردش بپریم و کار رو شروع کنم

مترجم قالب

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برای ترجمه کد های سرویسهای وبلاگدهی به هم میخوام ازش استفاده کنم
مثلا تو کادر اول میذارم
HTML:
<cb:block_blog_archive>
و تو کادر دوم میذارم
HTML:
 <archive>
بعد اینکه داخل کادرها میخوام که محدودیت در نوشتن تعداد کارکتر نباشه و
بشه حتی یه متن هم قرار داد. و قسمت دوم نرم افزار هم خیلی برام مهمه همون که اگه یه متنی با یه واژه خاصی شروع و با یه واژه خاص دیگه تموم بشه کل اون متن رو حذف کنه تو فایل توضیح داده بودم.

downloadpa

Registered User
لایک‌ها
47
خوب چه کاریه تو notepad یا هر ادیتور دیگه ی کنترل+H بزنید Replacementش باز میشه اما اگه میخواید به صورت اتوماتیک تبدیل بشه من براتون با php میتونم انجام بدم ، دوست داشتید در خدمتم

مترجم قالب

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تو فایل توضیح روان دادم یه برنامه مترجم قالب که تمام تگها رو براش معرفی کنم مثلا برای برنامه تعیین میکنم هرجا تو متن اگه کد abcd بود تبدیل بشه به مثلا klmn و همینطور برعکسش هم صدق کنه اینطوری میشه قالب سرویسهای وبلاگدهی رو بهم تبدیل کرد مثلا میهن بلاگ به بلاگفا و بلاگفا به میهن بلاگ. بعد اینکه وقتی دکمه اعمال تغییرات بزنم یه خروجی از کد قالب بده که تمام کدهای مبدیل جایگزین شده باشند بعضی دوستان فکر میکنن تک تک مثل فایل تکست که ctrl+h انجام میشه رو میخوام نه اینطور نیست میخوام برنامه همزمان کدهای مختلف رو بهم تبدیل کنه مثلا ab رو به cd و مثلا kl به mn و مثلا sf رو به op تبدیل کنه . در ضمن در تعداد کدهایی که جایگزین میشن محدودیتی نباشه من اینجا سه تا مثال زدم ولی میخام که هر تعداد که میخوام تعیین کنم جایگزین بشه لپ کلام : تمام تگ یک سرویس وبلاگ دهی رو به معادلش در یک سرویس وبلاگدهی دیگر تبدیل بکنه و این تگها رو من به برنامه بدم و یه خروجی از تنظیماتی که به برنامه دادم بگیرم و دفعات بعد اونو اجرا کنم و از طریق اون قالب ترجمه کنم. بازم متوجه نشدید؟ بابا دیگه با چه زبونی توضیح بدم؟

downloadpa

Registered User
لایک‌ها
47
آخه شما اینجوری توضیح دادید : نوشتید مثلا تو فیلد اول می نویسیم abcd تو فیلد دوم هم مینویسم kmln بعد دکه اعمال تغییراتو میزنم و جایگزین میشه

بالا