• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست طراحی CMS با زبان PHP

p30suite

Registered User
لایک‌ها
150
سلام
یه سایت میخواستم که فقط سیستم ثبت سفارش داره( نوع سفارشات ثابت هستن و فقط کاربر نوع سفارشش رو انتخاب میکنه و ارسال فایل میکنه)
سفارشات تویه قسمت ادمین دسته بندی نشون داده بشن
قسمت گزارشات مالی داشته باش
قسمت یوزر سازی داشته باشه
و گزارشگیری از سفارشات یه یوزر (بر اساس ماه و سال و هفته و روز و ...)
سیستم خیلی پیچیده ای نمیخوام
ممنون میشم اگه کسی میتونه اینکار رو انجام بده یا اینجا بهم پیغام بده یا شماره منو add کنه و تویه واتس اپ یا viber اد کنه و پیغام بهم بده و هزینه انجام کار و کیفیت کار رو واسم توضیح بده
مرسی

p30suite

Registered User
لایک‌ها
150
این فرد کلاهبردار بوده با نام محسن اسدی
شماره تماس: 09182777378
با پروفایل : http://forum.persiantools.com/members/zick-ir.342426/
مبلغ 170 تومن برای کد نویسی سایت PHP از ما گرفت و پول رو خورد
به زودی تاپیک شکایت ازش میزنم تویه صفحه شکایات

x460

Registered User
لایک‌ها
703
سلام
امیدوارم که مشکلتون زودتر حل بشه.
اما دوست عزیز یه مقدار سهل انگاری از سمت خودتون هم بوده که فکر کردین یه cms اختصاصی با 170 تومن طراحی می شه.
مسلما کسی که توانایی داشته باشه نمیاد علم و وقتش رو واسه همچین مبالغی بذاره.

pbdownload

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
با سلام و احترام با هزینه 900 هزار تومان در خدمتتون هستم...

hno

Registered User
لایک‌ها
62
باسلام و احترام
شرکت ما 6 سال است که در ضمینه طراحی سایت در حال فعالیت میباشد . ما کلیه سیستم ها رو به صورت کامل از پایه برنامه نویسی میکنیم و از هیچ cms آماده استفاده نمیکنیم .
برخی از مزایا :
- سرعت لود شردن بسیار زیاد نسبت به سیستم های اماده
-امنیت تضمین شده
-قابلیت ریسپانسیو ( سایت شما روی تمامی اندازه صفحه ها از جمله موبایل ، تبلت و ... بهینه سازی میشود)
- استفاده از آخرین تکنولوژی طراحی سایت php.ajax ( با کمترین میزان ریفرش کارها در سایت انجام میشود)
- استفاده از css3 و html5 در طراحی ( آخرین تکنولوژی در ضمینه طراحی سایت)
- بهینه سازی سایت در زمان برنامه نویسی برای موتورهای جستجوگر (تحقیق کنید ، اگر وب سایت از اول بهینه سازی شده باشه ، مخصوص درسیستم دست نویس ، از لحاظ سئو بسیار قوی تر خواهد بود )
-امکان نوشتن اپلیکیشن اندروید و ios برای سایت شما
- امکان هماهنگ سازی اطلاعات بین سایت شما و اپلیکیشن های اندورید و ios ( اینکار در سیستم های اماده از قبیل جوملا امکان پذیر نیست)
- امکان کم و زیاد کردن امکانات سایت بدون هیچکونه محدودیت ( در سیستم های آماده محدودیت هایی وجود دارد )
- پشتیبانی 100 درصد رایگان به مدت 1 سال
- بستن قرارداد قانونی جهت حصول اطمینان

در صورت تمایل درخدمت هستیم
با تشکر

p30suite

Registered User
لایک‌ها
150
سلام
امیدوارم که مشکلتون زودتر حل بشه.
اما دوست عزیز یه مقدار سهل انگاری از سمت خودتون هم بوده که فکر کردین یه cms اختصاصی با 170 تومن طراحی می شه.
مسلما کسی که توانایی داشته باشه نمیاد علم و وقتش رو واسه همچین مبالغی بذاره.
والله چی بگم
قبول دارم خودم
اما من همه چیز هایی که میخواسیتم رو بهشون دادم گفتم دیقیا چنین چیزی میخوایم گفتن که جمعا 350 میشه و پول پیش و ...(قضیه واسه دی سال پیش بود)
من 170 بهشون دادم و تا کارشون رو شروع کنن و منم خودم html و css قالب رو بزنم، متاسفانه آپاندیسم کار دستم داد و تویه شکمم ترکید و واسه 2 هفته تا دم مرگ رفته بودم و... و بعدش مراقبت و ... نتونستم css و html رو بسازم و زنگ زدم بعد عید بهشون که آقا من نمیرسم و درگیر بیماریم هستم اگه لطف کنی خودت انجام بدی و ایشون هم گفتن باشه 550 تومن میشه حدودا و...
منم گفتم موردی نیست، گفت خوب وقفه ای خورده تویه کار من فراموش کردم که چی میخواستین ، منم دوباره همون چیزهایی که خواسته بودم رو واسشون کپی کردم بعد چند دقیقه پیغام دادن که آقا این خیلی زیاده و این کار ما نیست و این با چیزی که اول گفتی فرق داره و ... !
دیگه نمیدونستم به چی متوصل بشم که به پیر به پیغمبر روز اول هم همین تکست هایی که بهت دادم رو الان کپی کردم و هیچ چیز اضافی نخواستم از روز اول ازت و ... گفت که نه. گفتم پس پول و برگشت بده اما واسه اینکه پول رو برگشت نده گفتن که من پول رو به یه نفر دادم که واست SQL بنویسه و تا الان کلی نوشته !!! بهش گفتم شما اینطور که میگین حتی نمیدونستین من چی ازتون میخوام! چطور یه نفر SQL نوشته؟!!!(همون موقع هم گفت تا css و html رو واسم نزنی من هیچ کاری نمیکنم بهش گفتم چشم پس زودتر انجامش میدم) این وقفه تقصیر خودم بوده و اصلا مشکلی ندارم با این موضوع و حق داره که حتی مقداری از هزینه رو برداره اما اینکه یه دفعه نارو بزنه و ....
خلاصه این اتفاقات باعث شد پول ما توسط این فرد خورده بشه! خواستم تویه تاپیک های یوزر دومش هم که واسه فروش یه چندتا محصول گذاشته رو ببینی که چند نفر شاکی داره که یه cms فروخته و دیگه مشکلاتش رو جل نمیکنه!

x460

Registered User
لایک‌ها
703
خلاصه این اتفاقات باعث شد پول ما توسط این فرد خورده بشه! خواستم تویه تاپیک های یوزر دومش هم که واسه فروش یه چندتا محصول گذاشته رو ببینی که چند نفر شاکی داره که یه cms فروخته و دیگه مشکلاتش رو جل نمیکنه!
انشاا... که حل بشه.
به عنوان پیشنهاد، اگه وقتش رو دارین و مستنداتی دال بر موارد ذکر شده دارین، می تونین از طریف پلیس فتا پیگیری کنین. اگه بتونین اثبات کنین، ایشون بدجوری متضرر می شن و اگه نتونین اثبات کنین همین اتفاق برای شما می افته.
از نظر من جدا از بحث مالی قضیه، فشار عصبی هست که به آدم میاد.
به هر حال باز هم به عنوان پیشنهاد اگه دیدین کسی با هزینه پایین کاری رو انجام می ده، از سه حالت خارج نیست: 1-شخص آماتوره و توانایی ارائه کار به طور کامل رو نداره. 2- شخص آماتوره و توانایی پشتیبانی های بعدی رو نداره. 3-شخص حرفه ای که به مشکل مالی خورده.(البته این مورد خیلی کم هست. چون معمولا کسی که حرفه ای باشه نمیاد به خاطر یه گیر کوچیک با هزینه های ناچیز کاری رو انجام بده.)
در موارد 1و 2 از اونجایی که خودتون دونسته با آماتور کار کردین، بالاجبار باید منتظر عواقبش باشین. بالاخره از قدیم گفتن هر ارزونی بی علت نیست.
امیدوارم که موفق باشین.

ahpiri

Registered User
لایک‌ها
38
کاملا ریسپانسیو با پشتیبانی 10 ساله میتوانید بعدا درخواست سئو هم بدهید.
فقط 1500

Muhammad-Ali

Registered User
لایک‌ها
41
سلام، در صورتی که هنوز پیمانکاری برای کار انتخاب نکردید، لطفا اطلاع بدید.

بالا