• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست عکس توله دوبرمن اصیل جراحی شده

el digo

Registered User
لایک‌ها
176
،عنوان مشخصه، این سگو میخرم بزودی میخوام ببینم تولش چطوریه،لطفا هزینه ی جراحی رو هم بگید
کسی هم برای فروش داره لطفا پ خ بده

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
جراحی شده یعنی چی؟
جراحی یعنی ایجاد تغییرات در یک موجود و دخالت در خواست خدا!!!:p
(گوششو جراحی میکنن که صاف وایسته)
اقا به نظر من ژرمن شپرد خیلی بهتره از دوبرمن. دوبرمن مشکلات جسمی زیادی پیدا میکنه من جمله میگرن و بعد از یک سنی(بستگی به سگتون داره) حتما باید براش جفت تهیه کنید ژرمن خیلی سالمتره

el digo

Registered User
لایک‌ها
176
جراحی یعنی ایجاد تغییرات در یک موجود و دخالت در خواست خدا!!!:p
(گوششو جراحی میکنن که صاف وایسته)
اقا به نظر من ژرمن شپرد خیلی بهتره از دوبرمن. دوبرمن مشکلات جسمی زیادی پیدا میکنه من جمله میگرن و بعد از یک سنی(بستگی به سگتون داره) حتما باید براش جفت تهیه کنید ژرمن خیلی سالمتره

ژرمن گرونه عزیز و ب نظر من ابهت و جذابیت دوبر رو نداره من ب عنوان اولویت دوم قبولش دارم،شما اگر اطلاعاتی دارین لطفا راهنمایی کنید گریت دین برای نگهبانی چطوره؟ شخصا از دوبرمن میترسم اما دوسش دارم

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
ژرمن گرونه عزیز و ب نظر من ابهت و جذابیت دوبر رو نداره من ب عنوان اولویت دوم قبولش دارم،شما اگر اطلاعاتی دارین لطفا راهنمایی کنید گریت دین برای نگهبانی چطوره؟ شخصا از دوبرمن میترسم اما دوسش دارم
ژرمن ارزونتر از دوبرمن و گریت دین است. من قیمتام ماله دلار 1000 تومانه شما دیگه خودت حساب کن.
طوله اصیل ژرمن حدود 1 تا 1.5
طوله اصیل دوبرمن حدود 1تا 2
طوله اصیل گریت دین حدود 2تا 5
البته قیمت تربیت شده و بالغش خیلی فرق میکنه مثلا باغ بقلی ما یدونه گریت دین تربیت شده 2سال سن خرید 9.5
توی 3 نژاد بالا ارزونترین و سالمترین ژرمنه.
گریت دین مشکلات چشمی بیقوارگی ارواره بیقوارگی کتف و بیماری قلبی ممکنه بگیره (البته اگر 2 سالشو بگیرید دیگه معلومه که بیقوارگی داره یا ن)
اگر هم بالای 4 تومن میخواید هزینه کنید مستیف (mastiff) بهترین گزینه است.
اقا بودجتو بگو ببینم چیکار میشه کرد

el digo

Registered User
لایک‌ها
176
۹/۵ تومن؟؟؟!!!!!!!!
۴ تومن؟؟؟؟؟!!!!!!!!
من ی رفیق دارم،مطمئنم ک کارشم درسته و اهل انداختن نیست،توله دوبرمن خالصو برام ۲۵۰ حساب میکنه،ژرمن میگه ۱ تومن گریت دین مولد داشت ۴۰۰ یه تریر مولد هم داشت ب من گفت ۱۶۰ قبلا میخواستم برم تو کار پرورش اخه،تریرو نخواستم جلو چشم خودم ۳۰۰ فروختش برای جراحی هم میگه ۲۵۰-۳۰۰ خرج داره

aidin23771

Registered User
لایک‌ها
105
۹/۵ تومن؟؟؟!!!!!!!!
۴ تومن؟؟؟؟؟!!!!!!!!
من ی رفیق دارم،مطمئنم ک کارشم درسته و اهل انداختن نیست،توله دوبرمن خالصو برام ۲۵۰ حساب میکنه،ژرمن میگه ۱ تومن گریت دین مولد داشت ۴۰۰ یه تریر مولد هم داشت ب من گفت ۱۶۰ قبلا میخواستم برم تو کار پرورش اخه،تریرو نخواستم جلو چشم خودم ۳۰۰ فروختش برای جراحی هم میگه ۲۵۰-۳۰۰ خرج داره
اقا من نمیفروشم که بخوام بهت گرون بندازم. این قیمت نژاد خالصشه شما همون گریت دین نگاه کن تو اکراینش زیر 600 دلار نیست.!! این دوبرمنی که به شما میگه امکان نداره اگر هم پدر هم مادر شناسنامه دار و خالص باشن این قیمت باشه. این که طرف بگه خالصه که نمیشه اعتماد کرد باید شناسنامشو دید و ظاهر سگ. البته شایدم رو رفاقت خواسته ارزون بده منم رو رفاقت یدونه boxer مجانی گرفتم:D
اینم یه توله سه هفته ای نژاد اصیل دوبرمن
Cute doberman puppy-3.jpg

el digo

Registered User
لایک‌ها
176
اره رو رفاقته الان یه هاسکی 2/5 ماهه رو میگه 500 بیا ببر البته ماده است
ژرمن گفت دو و نیم پیت بول 3 هاسکی یک و نیم دوبر من سیصد چهارصد البته دوبرمن وارداتی نیست اما همه ی زرمناش وارداتیه

tradew

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
31
از این
مستیف که عکسشو گذاشتی شهر ما زیاد هست حتی خیلی از این بزرگتر اما اینجا کسانی که دارن میگن فقط به درد دعواشرطی میخورا برای نگهبانی اصلا بدرد نمیخورن!!!

el digo

Registered User
لایک‌ها
176
من همون ماده هاسکی رو خریدم تو شناسنامش زده نژاد سیبرین هاسکی.خیلی سگ نازیه مخصوصا چشمای آبیش خیلی باحاله دوست عزیز ایدین من اون قسمت پستتو ک نوشتی من نمیفروشم ک بخوام بندازم رو قبلا ندیدم شرمنده من همچین جسارتی نکردم فقط از قیمتا تعجب کردم شبی ک رفتم این سگو بگیرم دو تا ژرمن وارداتی داشت میگفت دونه 2/5

llseyedll

Registered User
لایک‌ها
25
اقا من نمیفروشم که بخوام بهت گرون بندازم. این قیمت نژاد خالصشه شما همون گریت دین نگاه کن تو اکراینش زیر 600 دلار نیست.!! این دوبرمنی که به شما میگه امکان نداره اگر هم پدر هم مادر شناسنامه دار و خالص باشن این قیمت باشه. این که طرف بگه خالصه که نمیشه اعتماد کرد باید شناسنامشو دید و ظاهر سگ. البته شایدم رو رفاقت خواسته ارزون بده منم رو رفاقت یدونه boxer مجانی گرفتم:D
اینم یه توله سه هفته ای نژاد اصیل دوبرمن
مشاهده پیوست 304620

این توله واقعا زیباست/دم شما گرم

بالا