جراحی یعنی ایجاد تغییرات در یک موجود و دخالت در خواست خدا!!!جراحی شده یعنی چی؟
جراحی یعنی ایجاد تغییرات در یک موجود و دخالت در خواست خدا!!!
(گوششو جراحی میکنن که صاف وایسته)
اقا به نظر من ژرمن شپرد خیلی بهتره از دوبرمن. دوبرمن مشکلات جسمی زیادی پیدا میکنه من جمله میگرن و بعد از یک سنی(بستگی به سگتون داره) حتما باید براش جفت تهیه کنید ژرمن خیلی سالمتره
ژرمن ارزونتر از دوبرمن و گریت دین است. من قیمتام ماله دلار 1000 تومانه شما دیگه خودت حساب کن.ژرمن گرونه عزیز و ب نظر من ابهت و جذابیت دوبر رو نداره من ب عنوان اولویت دوم قبولش دارم،شما اگر اطلاعاتی دارین لطفا راهنمایی کنید گریت دین برای نگهبانی چطوره؟ شخصا از دوبرمن میترسم اما دوسش دارم
اقا من نمیفروشم که بخوام بهت گرون بندازم. این قیمت نژاد خالصشه شما همون گریت دین نگاه کن تو اکراینش زیر 600 دلار نیست.!! این دوبرمنی که به شما میگه امکان نداره اگر هم پدر هم مادر شناسنامه دار و خالص باشن این قیمت باشه. این که طرف بگه خالصه که نمیشه اعتماد کرد باید شناسنامشو دید و ظاهر سگ. البته شایدم رو رفاقت خواسته ارزون بده منم رو رفاقت یدونه boxer مجانی گرفتم۹/۵ تومن؟؟؟!!!!!!!!
۴ تومن؟؟؟؟؟!!!!!!!!
من ی رفیق دارم،مطمئنم ک کارشم درسته و اهل انداختن نیست،توله دوبرمن خالصو برام ۲۵۰ حساب میکنه،ژرمن میگه ۱ تومن گریت دین مولد داشت ۴۰۰ یه تریر مولد هم داشت ب من گفت ۱۶۰ قبلا میخواستم برم تو کار پرورش اخه،تریرو نخواستم جلو چشم خودم ۳۰۰ فروختش برای جراحی هم میگه ۲۵۰-۳۰۰ خرج داره
اقا من نمیفروشم که بخوام بهت گرون بندازم. این قیمت نژاد خالصشه شما همون گریت دین نگاه کن تو اکراینش زیر 600 دلار نیست.!! این دوبرمنی که به شما میگه امکان نداره اگر هم پدر هم مادر شناسنامه دار و خالص باشن این قیمت باشه. این که طرف بگه خالصه که نمیشه اعتماد کرد باید شناسنامشو دید و ظاهر سگ. البته شایدم رو رفاقت خواسته ارزون بده منم رو رفاقت یدونه boxer مجانی گرفتم
اینم یه توله سه هفته ای نژاد اصیل دوبرمن
مشاهده پیوست 304620