• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست فایل نصب MS-DOS

nabi_s

Registered User
لایک‌ها
14
سلام من نیاز به فایلهای نصب سیستم عامل داس دارم تا بتونم داس رو روی سیستم نصب کنم
در ضمن من به فلاپی درایو و فلاپی دسترسی ندارم اگه امکانش هست یک فایل ISO قرار بدین تا من رایت کنم و بعد اتوران بیاد بالا و نصب کنم
البته نمی دونم موضوع رو جای درستی بیان کردم یا نه
با تشکر

payamrpg

Registered User
لایک‌ها
56
شما میتونید از free dos استفاده کنید توی خود سایتش میتونید فایل ISO رو دانلود کنید فقط یه سرچ کنید همه چی رو پیدا می کنید.

bl4ck3urn

Registered User
لایک‌ها
664
سلام من نیاز به فایلهای نصب سیستم عامل داس دارم تا بتونم داس رو روی سیستم نصب کنم
در ضمن من به فلاپی درایو و فلاپی دسترسی ندارم اگه امکانش هست یک فایل ISO قرار بدین تا من رایت کنم و بعد اتوران بیاد بالا و نصب کنم
با تشکر

خدمت شما دوست عزیز :)
www.freedos.org

shs1366

Registered User
لایک‌ها
15
موفق باشید ، یه پیشنهاد برای کوتاه کردن لینک هاتون از سایت www.mwow.in استفاده کنید تا علاوه بر کوتاه کردن لینک یه بک لینک از سایت رنک 4 بگیرید ، این سایت رنک گوگل 4 داره!

alipoursajjad

Registered User
لایک‌ها
11
با تشکر
سلام دوست عزیز،
سیستم عامل ویندوز XP و یا MS DOS برای اندروید نمیخوای؟
این نسخه واقعیه و درو نیس
یه وقت فک نکن شبیه سازه
این اصله اگه میخوای پ.خ بده

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

بالا