• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست فوري seo سازی سایت شخصي خودم البته با تضمين ! ؟

Ariya

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
50
با سلام خدمت تمامي دوستان عزيز .

من يك سايت دارم با ورد پرس كه به تازگي راه اندازي كردم ولي هنوز مطلب نگذاشتم ( سايت شخصي هست و احتمالا" فقط يك سرگذشت و چند مطلب محدود روي آن گذاشته خواهد شد ) ولي میخوام سایتم Seo سازی بشه و از لحاظ رتبه در گوگل عالي باشه.

هزینه آن چقدر هست و چه کار هایی برروی سایتم انجام میشه ؟

------------------------------

توجه مهم :

1. تضميني ميخوام.

2. قيمت مناسب باشه .

------------------------------

دوستان گرامي و عزيز فوري همين جا قيمتهاي خودشون رو با مشخصات كامل اعلام و بنويسند و حتما" تاكيد ميكنم حتما " يك شماره تماس و يك آيدي ياهو PM خصوصي كنند.

در اين تاپيك اسپم ممنوع است و فقط قيمت و توضيحات مربوط بديد.

با تشكر فراوان.

ارادتمند شما.

آريا.

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها
700
دوست من یه سری پاسخ به ذهنم رسید شاید بتونه بهت کمکی بکنه :

با سئو رتبه و جایگاه گوگلتون در صورتی پیشرفت میکنه خودتون هم تلاش کنین و 100 درصد کارو گردن سئو نندازین .مدیریت صحیح سایت بخشی از سئو محسوب نمیشه و وظیفه سئوکار نیست.

روی سئو هیچ تظمینی وجود نداره.حتی شرکت های بزرگ هم نمیتونن به شما تظمین 100 درصد بدن که امروز سایت رو زدی فردا فلان پیجرنک رو میگیری و با کیورد فلان پیج یکی و یا آمارت میترکونه !(چون همونطور که گفتم به خودتون و خیلی عوامل دیگه بستگی داره).

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
این دوستمون راست میگن هیچ کسی نمیتونه به شما تضمین بده که مثلا پیج رنک توون 4 میشه و یه مشپل دیپه هم اینه که شما فقط میخایید یکی دوتا مطلب بزارید که این باعث میشه تعداد ایندکس گوگل تون و در نتیجه ورودی گوگل تون کم باشه.
اگه خواستید یه سایت دانلودی یا تفریحی و یا ..(هز سایتی که فعالیت کنه و روزانه مطلب ارسال کنه) سئو کنید در خدمتم

بالا