• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست فوری معرفی یک نرم افزار جهت قفل کردن سی دی و دی وی دی

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
سلام به همه این واجبه خدایی اگر بلدید بگید: ببینید من کارم تدوین و فیلمایی که میزنم معمولا AVi که باید با نرو ترنسکد بشه و تبدیل بشه به VOB حالا با این وجود میخوایم رو دی وی دی هامون قفلم بزاریم ، از اونجایی هم که طرف معامله های ما شاید اصلا از کامپیوتر چیزی سرشون نشه نمیخواد زیاد قوی باشه و فقط در حد اینکه نزاره کپی بشه فیلما ، لامصبا مشتریا میرن کپی میکنن بعد میان هزارتا ایراد میگیرن الکی که دوتا میکس براشون بزنیم و این خیلی اذیت میکنه مثلا میخوان زرنگ بازی در بیارن، حالا نهایت خود نرم افزار نتونه ترنسکد کنه میتونیم از خود ادیوس VOB اکسپورت بگیریم ولی یجور باشه که بعد از رایت روی دی وی دی پلیر اجرا بشه ؟؟؟ خواهشا کمک کنید ممنون پیشاپیش

xpc

Registered User
لایک‌ها
108
دیسک ها که تولید می کنید می خواهید روی کامپیوتر پخش بشه یا دستگاهای خانگی یا هر دو؟

ufont

لایک‌ها
4,086
بیشتر دی وی دی پلیر مد نظرمه چون گفتم کاربرا خونگی ان البته تو کامپیوترم بخونه چه بهتر ، دمت گرم

xpc

Registered User
لایک‌ها
108
اگه هر دو گزینه رو همزمان بخوای کار مشکل میشه و امنیت هم افت می کنه اما برای دستگاه خانگی میشه یه کاریش کرد
ضمن اینکه نرم افزار خاصی نیست که این کار رو انجام بده (هست قیمت های خیلی بالایی دارن )
ایدت رو پ خ کن سعی می کنم راهنمایی و کمک کنم تا به نتیجه دلخواه برسی

ufont

لایک‌ها
4,086
اگه هر دو گزینه رو همزمان بخوای کار مشکل میشه و امنیت هم افت می کنه اما برای دستگاه خانگی میشه یه کاریش کرد
ضمن اینکه نرم افزار خاصی نیست که این کار رو انجام بده (هست قیمت های خیلی بالایی دارن )
ایدت رو پ خ کن سعی می کنم راهنمایی و کمک کنم تا به نتیجه دلخواه برسی

ممنون داداش،ولی انگار دیگه ان نمیشد،کسی دیگه ای کمک نداره بکنه؟!واجبه ها

miladiator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منم همین مشکل دارم کسی میدونه همینجا توضیح بده

بالا