• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست قالب فارسی رایگان جوملا

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
سلام دوستان:

اگه امکانش هست قالبی برای یک سایت آموزشی فوتبالی برام قرار بدید و یا اینکه یه سایت که قالب های رایگان فارسی جوملا رو داشته باشه.

پیشاپیش سپاسگذارم.

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
ممنون...........

ولی این خارجیه............

می شه فارسیش کرد اینارو؟؟؟؟؟؟؟

Paraziiit

Registered User
لایک‌ها
115

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
ممنون...........

ولی این خارجیه............

می شه فارسیش کرد اینارو؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز در مشخصات هر قالب بعض قالب ها هستند که هم راست چین و هم چپ چین را ساپورت میکنن توی مشخصاتش نوشته RTL و LTR

که قالب شما باید RTL باشه و میتونی از یه قالب مجانی راست چین کار درست استفاده کنی ترجیحا QUICK INSTALLESH رو نصب کن که کامپوننتش ها رو هم سالم ببینی

اگر هم دوست داشتی خودم میتونم راست چینم بکنم اما هزینه بر دار برات هستش بینه 30 تا 100 هم فرق می کنه بستگی داره چقدر کار داشته باشه

limanweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام دوستان:

اگه امکانش هست قالبی برای یک سایت آموزشی فوتبالی برام قرار بدید و یا اینکه یه سایت که قالب های رایگان فارسی جوملا رو داشته باشه.

پیشاپیش سپاسگذارم.

سایت های زیادی هستند که هم فارسی هستن و هم انگلیسی، من پیشنهاد میکنم از joomla24.com و www.limanweb.ir استفاده کنی، قالباش هم بد نیستن

farhad021

Registered User
لایک‌ها
116
دوست عزیز پیشنهاد می کنم تو فروم جومینا درخواستتو مطرح کنی.نه اینکه اینجا کارتو راه نمی اندازن نه،ولی اونا دیگه خوراکشون این چیزاس.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
بنظر من قالب zt news2 به کار شما میاد . برای فارسی سازی اش هم داخل جومینا با مبلغی حدود 30 40 می تونید فارسی سازی کنید .

بالا