• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست قیمت واسه طراحی سایت شبیه شیکسون فول امکانات

bax mashhad

Registered User
لایک‌ها
92
سلام خدمت دوستان گرامی.راستش دنبال طراح هستم واسه یه سایت تو مایه های بامیلو وشیکسون .میخوام ببینم یه سایت که با جوملا نوشته بشه و اپن کارت درش استفاده بشه و تمام امکانات رو داشته باشه با سئو عالی میخوام ببینم چند در میاد ؟واسه هزینه اگه کار حرفه ای باشه مشکلی با قیمت ندارم .منتظر پیشنهاداتتون هستم.یا علی

phpir4659

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
123
سلام
پ خ ارسال شد
.

rahmat29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
با فریمورک جنگو قادر به انجام هست با قیمت حدود 1میلیون

mohsenshayan

Registered User
لایک‌ها
91
سلام دوست عزيز وقت كردي يه سري به اينجا بزن:
http://forum.persiantools.com/threads/برنامه-نویس-آماده-به-کار.684034/

آقايون داداشام ايشون واقعا مورد تاييد هستن اگر كسي كار به ايشون بده واقعا برد كرده خدايي با وجدان كاري كه داري سريع كار رو اونجوري كه شما ميخوايد انجام ميده.
من كه تا بتونم براش تبليغ ميكنم چون يه كار دادم بهش همين كاري كه برام اكي كرده رو يه بنده خدايي تو چند ماه پدر ما رو درآورد آخر سر چيزي كه بايد باشه رو درست نكرد.
خداخيرش بده.

vahid_itc

Registered User
لایک‌ها
127
سلام دوست عزيز وقت كردي يه سري به اينجا بزن:
http://forum.persiantools.com/threads/برنامه-نویس-آماده-به-کار.684034/

آقايون داداشام ايشون واقعا مورد تاييد هستن اگر كسي كار به ايشون بده واقعا برد كرده خدايي با وجدان كاري كه داري سريع كار رو اونجوري كه شما ميخوايد انجام ميده.
من كه تا بتونم براش تبليغ ميكنم چون يه كار دادم بهش همين كاري كه برام اكي كرده رو يه بنده خدايي تو چند ماه پدر ما رو درآورد آخر سر چيزي كه بايد باشه رو درست نكرد.
خداخيرش بده.
سلام آقا چون بن هستی نتونستم برات خصوصی بفرستم تونستی آدرس پروفایل اون بنده خدا رو برام بفرستچون اون لینک که گذاشتی کار نمی کنه منم دنبال طراح و برنامه نویس شخصی معتبر هستم که هم کارش خوب باشه هم قیمتش

mohsenshayan

Registered User
لایک‌ها
91
سلام آقا چون بن هستی نتونستم برات خصوصی بفرستم تونستی آدرس پروفایل اون بنده خدا رو برام بفرستچون اون لینک که گذاشتی کار نمی کنه منم دنبال طراح و برنامه نویس شخصی معتبر هستم که هم کارش خوب باشه هم قیمتش
سلام عزیز پخ شد دوست عزیز

HADEE16

Registered User
لایک‌ها
22
پیامتون رو چک کنید لطفا

بالا