حداقل قیمت مفت نزد رو جنس مردم .چون برق زیاد مصرف میکنه قیمت گذاریش سخته؟؟
خب بگو نمیدونم قیمتشو
اینجا بیشتر از 5 الی 5ونیم نمیتونی بفروشیش
بله کارتش پلمپ هست تعمیر هم نشده خیلی هم تمیزه. و بله البته درسته در محل اشتباه تاپیک زدم. عذر میخوامبزرگواران کارت 8 گیگ هستا قیمت 4 گیگ ندین بهش اگه کارت پلمپ باشه و تعمیری روش انجام نشده باشه همون بین 9 تا 10 قیمت منصفانه ای هست.
پ.ن: بخش قیمت گذاری جدا از بخش فروش هست در محل اشتباه تاپیک زده شده.
همینو بذاره از 10 تومن مزایده براش سر و دست میشکنیمن فکر کردم 4گیگه هشت گیگش دوتومن بالاتر از قیمتی ک دادم میرزه
حالا نمیخواد تورو جو بگیره
آدمو سگ بگیره جو نگیره
اگر این دوستمون نخواستن من هم ۹۵۰۰9500 خریدارم اگه برای فروشه
بزرگوار باسش چند بیت هست؟ ی شات از چی پی یو زد میذارین لطفا؟با سلام خدمت اساتید. یه قیمت گذاری روی این کارت انجام بدید لطفا و اینکه چجوریه. کارایی داره یانه. با تشکر از شما
سلام. بله همون اول عذرخواهی کردم که در محل اشتباه تاپیک زدم. باز هم عذر میخوام@hamid5566
@shingo1992
بحث رو به بیراهه نکشید استفاده از این ادبیات چه معنی داره اینجا. مخصوصا شما کاربر @hamid5566 هر کی هر چی گفت یه تیکه ای انداختی بهش.
@EmpireWorld
این تاپیک هم جاش اینجا نیست هم به بیراهه کشیده شده لطفا رسیدگی کنید.
سلام. والا کارت مال من نیست دسترسی ندارم ولی بنظرم ۳۸۴ بیت همچین چیزیه.بزرگوار باسش چند بیت هست؟ ی شات از چی پی یو زد میذارین لطفا؟
تست هایی که داخل یوتیوب دیدم، کارت خیلی قدر و قدرتمنده. فقط همین مصرفش که بالاست یه خورده اذیت میکنه. هیکل خیلی درشتی هم داره این کارت ولی خوب قیمتش رو با توجه به نظر دوستان، که میگن بالا زده، احتمالا بالاستبه نظر میاد از 1070 قویتره
به نظر میاد از 1070 قویتره
1070 چن میفروشین ؟به نظر میاد از 1070 قویتره
۵۰ درصد؟؟؟ شما مطمئنی این چیزی که میگی؟ ۵۰ درصد خیلی زیاده.گرافیک 1070 قوی تره، حدود 50 درصد قوی تره
1070 تایتان حدود 60 درصد قوی تر هست
۵۰ درصد؟؟؟ شما مطمئنی این چیزی که میگی؟ ۵۰ درصد خیلی زیاده.