• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست كمك از همه

mehdie3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
من مخواستم بدونم كه تابعي داريم كه بشه با اون دستورات ي رو كه ميخوايم رو تكرار كرد يعني وقتي كامپايلر به اون ميرسه شروع كنه به تكرار دستوراتي كه ميخوايم در صورتيكه كامپايلر گير نكنه ير اين خط برنامه ادامه برنامه اجرا بشه و همينطور دستوراتي كه ما ميخوايم به صورت فواصل مساوي مثلن هر دوثانيه اجرا بشه
من از بعضيا شنيدم كه اسم تابع تايمر هست يا يه همچين چيزايي ولي نتونستم چيزي پيدا كنم
ممنون ميشم اينو برام توضيح بديد

Mehdi.T

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3
براي وقفه اجرا(delay) فکر کنم header dos.h و تابع delay(1000)
اما سوالتون رو نفهميدم

aftab110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آن طور كه من فهميدم شما مي خواهيد كه بقيه برنامه اجرا بشه ولي يك جايي هم زمان تحت نظر باشه كه هر وقت به زمان خاصي رسيد كار خاصي انجام بشه. در برنامه هاي رويدادگرا شما از ابزاري به نام تايمر استفاده مي كنيد كه خود اين ابزار كنترل زمان ست شده خود را كنترل مي كند. ولي شما در برنامه هاي غير رويدادگرا بايد اين كار را خودتان كنترل كنيد. مي توانيد ساعت كامپيوتر را چك كنيد و وقتي به مقدار معيني رسيد كار مورد نظر شما انجام بشه. يعني به نوعي تايمري براي خود بسازيد. مثلا عدد time را در متغيري قرار دهيد و بعد انجام كار مورد نظر شما صفرش كنيد و ادامه دهيد. و بايد به شكل حلقه درآوريد برنامه خود را كه بقيه كدها اجرا بشوند و چك كردن متغير شما كه به سر رسيدن 2 ثانيه را چك مي كند هم داخل اين حلقه چك بشه. ولي اگر در برنامه هاي رويدادگرا كار مي كنيد خود ابزار تايمر اين كار را خودش به طور اتوماتيك انجام مي دهد. از توابع ايجاد تاخير به اين علت نميشه استفاد كرد كه كنترل برنامه همان جا به سپري كردن زمان مي گذراند و اجازه نمي دهد كه بقيه كدهاي شما اجرا شود. بهتر است همه كارها را به شكل شرطي داخل يك حلقه قرار دهيد تا محيطي رويدادگرا را شيه سازي كنيد. و بعضي از اين شرط ها وابسته به زمان است كه ميشه از ساعت كامپيوتر استفاده كرد.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
سلام
خوب هستيد
همانطور كه دوست عزيز افتاب 110 گفتن دو حالت داريم يكي داس و ديگري ويندوز
در حالت داس بعلت اينكه در برنامه ها ها كد ها خط به خط اجذا ميشن و اصولا زبانها رويدادگرا نيستند براي همچين
چيزي كه شما دنبالش هستيد بايد رويداد گرايي را شبيه سازي كنيد كه فكر نكنم كار ساده باشه و در ضمن ساخت نخ هاي گوناگون و يا تريد هاي گوناگون و مديريت حافظه و.... بسيار مهمه

اما در ويندوز ابزار هاي زيادي براي اين كار موجوده يك از اين ابزار ها همان طور كه دوست عزيزمان گفتند شي تايمره و بطور مثال شما با هوك كردن و استفاده از توابعاي پي اي - set timer و.... ميتونيد تايمر جديدي خلق كنيد

اميدوارم كمك كنه

بالا