• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مستند طبیعت بکر ( لطفا کمک کنید )

italto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یاعلی سلام

سال نوی همه مبارک باشه انشاالله

دوستان من دنبال مستند هایی از جنگل های و درختان سبز بکر و پرندگان زیبا

با صدای محیط طبیعی هستم ( صدای موزیک نباشه ) که آرامش بخش باشه

مثل این مستند Living Landscapes.Costa Rica که واقعا عالیه .

بخشی از تصاویر این مستند که بی نهایت خوب هست همه چیش و البته صدای طبیعی محیط هم داره

oxbw_mostanad-9.jpg

x80h_mostanad-8.jpg

4sfz_mostanad-7.jpg

q9ls_mostanad-69.jpg

1h6p_mostanad-6.jpg

y9ka_mostanad-5.jpg

1lxb_mostanad-4.jpg

2s9_mostanad-3.jpg

s9d4_mostanad-2.jpg

dcmq_mostanad-1.jpg

فقط خواهش میکنم کمک کنید برای پیدا کردن یه همچین مستندهایی ، به شدت دنبالشونم مرسی زیاد

hadi1258

Registered User
لایک‌ها
68
با سلام خدمت شما دوست عزیز.
من هم مثل شما خیلی دنبال اینگونه موارد بوده و هستم.
توی هاردم فیلم های با کیفیتی دارم که البته صرفا طبیعت بکر هست و خبری از جانواران نیست و شخصا از کانال مایزن ضبط کردم.خواستید مشخصاتش رو در پ خ بهتون میدم در ساعات مشخصی از روز تصاویر بسیار زیبا و آرامش بخش از طبیعت رو پخش می کنه که صدای طبیعت هم روشه .
اینی که شما فرمودید دانلودی هست ؟ با چه کیفیتی ؟

italto

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یاعلی سلام
بله دوست عزیز من میخوام دانلود کنم با کیفیت های 720 یا حتی 1080 بلوری
به طور مثال اون مستندی که معرفی کردم رو دانلود کردم و عالی هست و پیشنهاد میکنم دانلودش کنید حتما

اگر مشخصاتی رو که فرمودین رو بهم بدین ممنون میشم ، من جانور نمیخوام ، طبیعت و پرندگان ، حالا پرنده هم نبود عیبی نداره ولی طبیعت و جنگل های بکر با صدای محیط طبیعی

hadi1258

Registered User
لایک‌ها
68
یاعلی سلام
بله دوست عزیز من میخوام دانلود کنم با کیفیت های 720 یا حتی 1080 بلوری
به طور مثال اون مستندی که معرفی کردم رو دانلود کردم و عالی هست و پیشنهاد میکنم دانلودش کنید حتما

اگر مشخصاتی رو که فرمودین رو بهم بدین ممنون میشم ، من جانور نمیخوام ، طبیعت و پرندگان ، حالا پرنده هم نبود عیبی نداره ولی طبیعت و جنگل های بکر با صدای محیط طبیعی

کانال مایزن دقیقا به همین منظور هست و برنامه های تصاویر زیبای طبیعت به همراه صدا از نیمه شب شروع میشه . سایر مشخصات رو براتون پخ کردم .

بالا