• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره-آيا تعمير كار مادربرد بشوم!؟

tanshat

Registered User
لایک‌ها
38
با سلام خدمت همه دوستان و اساتيد
عرض شود كه در شهرما تعمير كار مادربرد وجود نداره و به هر علتي مادربرد را خراب اعلام ميكنند و مشتري بايد به فكر خريد جايگزين باشه و با اين وضعيت معيشت مردم خيلي ها به فكر تعمير مادربرد هستند.
حالا با چنين وضعيتي آيا اگه من به دنبال يادگيري اين حرفه برم آيا آينده شغلي خوبي دارم يا خير؟
ديپلم رشته تجربي هستم و آشنايي با الكترونيك اصلا ندارم
اسمبل سيستم و عيب يابي اشكلالات عمومي كامپيوتر را تا حدودي بلدم و ميتونم سيستم جمع كنم

لطفا راهنماييم كنيد كه دنبال اين تخصص باشم يا خير

tanshat

Registered User
لایک‌ها
38
متشكر از دوستان تعمير كار كه راهنمايي ميكنن

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام عزیز. در حال حاضر مادربوردها با سه سال گارانتی عرضه می شن و تا 3 سال گارانتی پاسخگو خواهد بود. اگر بعد از سه سال اتفاقی بیفته اونم باز مراکز گارانتی معمولا هزینه می گیرن و تعمیر می کنن. چون تعمیر مادربورد نیاز به تحهیزات و قطعات داره. در کل پیشنهاد می کنم اگر توی شهرتون مرکز گارانتی دارید برید اونجا و اول حسابی تعمیرات یاد بگیرید. اون موقع بهتر می تونید تصمیم بگیرید.

tanshat

Registered User
لایک‌ها
38
سلام عزیز. در حال حاضر مادربوردها با سه سال گارانتی عرضه می شن و تا 3 سال گارانتی پاسخگو خواهد بود. اگر بعد از سه سال اتفاقی بیفته اونم باز مراکز گارانتی معمولا هزینه می گیرن و تعمیر می کنن. چون تعمیر مادربورد نیاز به تحهیزات و قطعات داره. در کل پیشنهاد می کنم اگر توی شهرتون مرکز گارانتی دارید برید اونجا و اول حسابی تعمیرات یاد بگیرید. اون موقع بهتر می تونید تصمیم بگیرید.
سلام تو شهر ما هيچ كس تعميرات مادربرد بلد نيست و همه تعويض كار هستند تا اينكه تعمير كار باشند
در مورد گارانتي بايد بگم اونها كه كالا را فرستادن كه گارانتي براشون درست كنه ميدونن كه به جز هزينه حمل و تلف شدن وقتشون چيزي عايدشون نشده پس اين هم گزينه مناسبي نيست
در مورد 3 سال هم بايد بگم كه الان مادربردهاي گيگا و ايسوز با عمر 8 تا 10 ساله هنوز تو چرخه فروش هستند و با سوكت 755 همچنان خريد و فروش ميشن پس فكر ميكنم تعميرات اونها اقتصادي باشه

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام تو شهر ما هيچ كس تعميرات مادربرد بلد نيست و همه تعويض كار هستند تا اينكه تعمير كار باشند
در مورد گارانتي بايد بگم اونها كه كالا را فرستادن كه گارانتي براشون درست كنه ميدونن كه به جز هزينه حمل و تلف شدن وقتشون چيزي عايدشون نشده پس اين هم گزينه مناسبي نيست
در مورد 3 سال هم بايد بگم كه الان مادربردهاي گيگا و ايسوز با عمر 8 تا 10 ساله هنوز تو چرخه فروش هستند و با سوكت 755 همچنان خريد و فروش ميشن پس فكر ميكنم تعميرات اونها اقتصادي باشه
خوب شما چون تو شهرتون فرمودید مرکز گارانتی نیست و صرفا ارسال کننده هستند , اگر بتونید با آواژنگ , سازگار و سایر شرکنهای معتبری که مادربورد گارانتی می کنن مذاکره کنید و خودتون یک مرکز گارانتی و تعمیر مادربورد بزنید خیلی خوبه.

tanshat

Registered User
لایک‌ها
38
وقتی هنوز بلد نیستم به نظر شما به من نمایندگی میدن؟

tanshat

Registered User
لایک‌ها
38

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
مشخص نیست. باید تحقیق کنید ببینید قبل از یادگیری باید پیگیری کنید به شما در آینده اگر یاد بگیرید نمایندگی می دن و شرایطشون اصلا چی هست؟

بالا