• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره از دوستان .نظرتون برام مهمه!کمک کن دوستتو

hovakh_shatare

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت همه دوستان​
من بعد چندین سال تونستم رضایت پدر رو کسب کنم که یه سیستم جدید بگیرم!​
یه دوستی ما داریم که خیلی این کارست و قبولش دارم یه سیستم به ما معرفی کرد ولی گفتم اول با شما مشورت کنم بعد بخرم! خیلی رو حرفتون حساب میکنم یعنی هرچی که بگید میرم (از ایرادات سیستمی که معرفی کرده )میرم بهش میگم​
از 800 هم بیشتر نشه بهتره! یکی فوقش بالا پایین​
میخوام یه سیستم کامل بگیرم و از نطر hd ساپورت شه و dvb رو هم ساپورت کنه و گیر نکنه​
بیشتر کارم با dvb و برنامه های گرافیکی مثل پریمر خواهد بود​
این سیستمی که دوستم میگست:​
راستی ریز قطعات را در این حد دارم!!!​
تو رو خدا سیستم هر جاش به درد نمیخوره بگید​
غلط املایی رو هم به بزرگی خودتون ببخشید​

Cpu 4200 core2 amd
Geraphic: 512 geforce nvidia gtx 7600
Main: asus am2 m2n-x
Ram: 2 gig western
Hard: 320 maxtor 16 mb (بافر) 7200 (دور)
Monitor: Samsung 17 ya 19 inch
Karte tv &capture: گفت فرقی نداره
Dvd rw : lithon dh20a3l
Mouse keybord : farasoo
Modem & Speaker : نمیخوام
Dvb هم بعدا میگیرم
Power: green
Case : elegance

نظرتون چیه؟​
مادر بوردش خوبه؟ یا از اون بهترم هست؟ نمیدونم چه گیریه رو asus​
Cpu 6000 هم میگفت خوبه ولی باید قیمتشو ببینم ولی در کل میگفت فقط amd حالا amd بهتره یا intel؟​
من از اونام که از صبح تا شب میشینم پای کامپیوتر!!!​
رم هم میگفت ژل بگیر ولی گویا قیمتش زیاده​

نظرتون برام خیلی مهمه​
کمک کنید​
راستی این سیستم رو بهم قیمت داده بود حدودا 750 مطمئن نبود کشکی میگفت​
با تشکر از شما​

راستی من تا آخر هفته بیشتر فرصت ندارم!

5 شنبه حتما میخرم

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
سلام .
یسری مشخصات رو اشتباه نوشتین یا اشتباه بهتون گفتن مثلا Western مارک هارد هست نه رم , CPU هم 4200 یکی از مدل CPU های AMD هست و Core 2 برای Intel که مدل های مختلفی داره کارت گرافیکم معلوم نیست چی منظورشون بوده اگه Geforce 8800GTX منظورشون بوده که بالای 500-600 تومن قیمتشه اگر منظورشون 7600 GT بوده که اصلا انتخاب خوبی نیست و دیگه خیلی قدیمی شده البته بازم بستگی داره که استفاده شما دقیقا چی باشه مثلا میخواید بازی بکنید یا نه ؟ اگه بازی نمیکنید مینبورد با کارت انبورد بگیرید .
هارد رو ماکستور نگیرید وسترن بگیرید یا هیتاچی . رمم Geil خیلی جالب نیست برند های خیلی بهتری تو بازار هستن .
کیسم گرین بگیرید .
انتخاب AMD یا اینتل تو رنج قیمت شما خیلی فرقی نمیکنه شاید یکمی AMD بهتر باشه معمولا برای سیستم های گرونتر CPU های قویتره Intel Core 2 پیشنهاد میشه .

hovakh_shatare

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون که جواب دادی
من western رو اشتباه زدم مال هارد بود
کارت گرافیکم گفت 7600 gtx geforce nvidia
من اهل بازی نیستم ..نه که اصلا بازی نکنم .کم بازی میکنم این تیکه از صحبتتون که گفتید" مینبورد با کارت انبورد بگیرید " رو متوجه نشدم انبورد مدله؟
اه! هیتاچی از مکستور بهتره!!
میشه رم خوب رو به من معرفی کنی .؟که با این سیستم جواب بده؟2 گیگ حتما باشه

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
کارت گرافیک حتما منظورشون Geforce 7600 GT بوده که قدیمی شده دیگه و چند وقتی هست که Geforce 8600 Gt جاش اومده بود که تازه خوده Geforce 8600 Gt هم تا چند وقت دیگه از رده خارج میشه و کارت Geforce 9600 Gt ( که البته الانم وارد بازار جهانی شده فقط به بازار ما نرسیده) جایگزینش میشه که دو برابر و بیشتر از Geforce 8600 Gt قویتره .
مینبورد هم با کارت گرافیک انبرد یعنی یسری مینبورد ها هستن که روی خودشون چیپ گرافیکی دارن و شما دیگه نیازی به خرید کارت گرافیک نداری مزیت این مینبورد ها اینه که خوب هزینه نسبتا زیادی که برای کارت گرافیک میدی رو دیگه نمیدی و میتونی روی قطعات دیگه اون پول رو خرج کنی ولی این چیپ های گرافیکی اکثرا قدرت یه کارت گرافیک به روز رو ندارن ولی تمام نیازهای گرافیکی شما برابرده میکنن فقط برای بازی کردن مناسب نیستن و یکمی ضعیفن .
ببنید اگر میخواید بازی کنید یه کارتی که بتونه بازیهای روز رو براتون اجرا کنه حداقل 90-100 تومن هزینه داره ولی اگر بازی نمیکنید میتونید یه مینبورد کارت گرافیک انبرد بگیرید و اون هزینه رو نکنید .
هاردم بله هیتاچی بهتره کلا ماکستور خیلی جالب نیست وگرنه برندهای دیگه مثل هیتاچی , وسترن , سیگیت و سامسونگ همشون از ماکستور بهترن .
رمم مدل های زیای هست تو بازار Patriot , Corsair , Gskill , Trancsend و چند مدل دیگه ولی رمهای Patriot هم قمیت مناسبی دارن هم من تا الان روی چند مدل مینبورد تست کردم هیچ مشکلی نداشتن و خوب مچ میشه . ظرفیت رمم که هرچقدر هزینه کنید میتونید بگیرید و ربطی به مارکش نداره .

hovakh_shatare

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از شما به خاطر جوابتون
میشه بپرسم چرا با رم ژل موافق نیستید؟من شنیدم که رو خودش فن داره! خیلی تعریف میکرد رفیقمون
الان به نطر شما من کارت گرافیک خوب میخوام بردارم چه مدلی بردارم؟8600 gt خوبه ؟مارک های دیگه چی؟یه کارت گرافیک خوب که به این سیستم بخوره رو به من لطف کنید معرفی کنید
من میخوام همش بعدا با پریمرو .. کار کنم و فیلم hd ببینم به خاطر همین نمیخوام سیستم کم بیاره!
من یه کارت گرافیک حتما باید جدا بگیرم و بهترین !بابتش تا 150 هم پول میدم

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
میشه بپرسم چرا با رم ژل موافق نیستید؟من شنیدم که رو خودش فن داره! خیلی تعریف میکرد رفیقمون
الان به نطر شما من کارت گرافیک خوب میخوام بردارم چه مدلی بردارم؟8600 gt خوبه ؟مارک های دیگه چی؟یه کارت گرافیک خوب که به این سیستم بخوره رو به من لطف کنید معرفی کنید
من میخوام همش بعدا با پریمرو .. کار کنم و فیلم hd ببینم به خاطر همین نمیخوام سیستم کم بیاره!
دوستتون چون فن میخورد تعریف میکردن؟
برای رم Gskill از آقا کیوان...
برای کارت گرافیک ATI 3850 اگر قیمت مناسب گیرت اومد خوبه...

hovakh_shatare

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ATI 3850 که میگید 512؟ 3850 یعنی چی؟

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
چیش فن داره ؟
منظورتون هیتسینکه شاید ؟
کارت گرافیکم بهترین پیشنهاد رو دوستمون داد Radeon 3850 512Mb اگه بتونی پیدا کنی خیلی خوبه نمیدونم تو بازار هست یا نه ولی جدیدا قیمت جهانیش هم ارزون شده و به مراتب از 8600GT قویتره .

kakihot

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام خدمت همه دوستان​
من بعد چندین سال تونستم رضایت پدر رو کسب کنم که یه سیستم جدید بگیرم!​
یه دوستی ما داریم که خیلی این کارست و قبولش دارم یه سیستم به ما معرفی کرد ولی گفتم اول با شما مشورت کنم بعد بخرم! خیلی رو حرفتون حساب میکنم یعنی هرچی که بگید میرم (از ایرادات سیستمی که معرفی کرده )میرم بهش میگم​
از 800 هم بیشتر نشه بهتره! یکی فوقش بالا پایین​
میخوام یه سیستم کامل بگیرم و از نطر hd ساپورت شه و dvb رو هم ساپورت کنه و گیر نکنه​
بیشتر کارم با dvb و برنامه های گرافیکی مثل پریمر خواهد بود​
این سیستمی که دوستم میگست:​
راستی ریز قطعات را در این حد دارم!!!​
تو رو خدا سیستم هر جاش به درد نمیخوره بگید​
غلط املایی رو هم به بزرگی خودتون ببخشید​

Cpu 4200 core2 amd
Geraphic: 512 geforce nvidia gtx 7600
Main: asus am2 m2n-x
Ram: 2 gig western
Hard: 320 maxtor 16 mb (بافر) 7200 (دور)
Monitor: Samsung 17 ya 19 inch
Karte tv &capture: گفت فرقی نداره
Dvd rw : lithon dh20a3l
Mouse keybord : farasoo
Modem & Speaker : نمیخوام
Dvb هم بعدا میگیرم
Power: green
Case : elegance

نظرتون چیه؟​
مادر بوردش خوبه؟ یا از اون بهترم هست؟ نمیدونم چه گیریه رو asus​
Cpu 6000 هم میگفت خوبه ولی باید قیمتشو ببینم ولی در کل میگفت فقط amd حالا amd بهتره یا intel؟​
من از اونام که از صبح تا شب میشینم پای کامپیوتر!!!​
رم هم میگفت ژل بگیر ولی گویا قیمتش زیاده​

نظرتون برام خیلی مهمه​
کمک کنید​
راستی این سیستم رو بهم قیمت داده بود حدودا 750 مطمئن نبود کشکی میگفت​
با تشکر از شما​

راستی من تا آخر هفته بیشتر فرصت ندارم!

5 شنبه حتما میخرم

از پیشنهادات میزان حرفه ای بودن رو میشه حدس زد :p

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
چیش فن داره ؟
منظورتون هیتسینکه شاید ؟
کارت گرافیکم بهترین پیشنهاد رو دوستمون داد Radeon 3870 512Mb اگه بتونی پیدا کنی خیلی خوبه نمیدونم تو بازار هست یا نه ولی جدیدا قیمت جهانیش هم ارزون شده و به مراتب از 8600GT قویتره .

بله 3870 هم هست... Colorful ه آقا کیوان رو سبز سیستم داره... من 220 شنیدم... درست شنیدم آقا کیوان؟ راستی اون 9600 رو یارو پرت به من قیمت داده؟ XFX و Sparkle اش ام اومده و توراه ه! 250>

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
بله 3870 هم هست... Colorful ه آقا کیوان رو سبز سیستم داره... من 220 شنیدم... درست شنیدم آقا کیوان؟ راستی اون 9600 رو یارو پرت به من قیمت داده؟ XFX و Sparkle اش ام اومده و توراه ه! 250>
اره منم منظورم همون 3850 512mb بود اشتباها نوشتم 3870 , ادیتش میکنم.

بالا