• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره برای خرید تبلت

Maryam_J

Registered User
لایک‌ها
43
سلام.. من میخوام یه تبلت بگیرم اما بین اینهمه برند نمیدونم کدومو انتخاب کنم.. خودم قصد خرید یه سیم کارت خور دارم اما نمیخوام بیشتر از یه تومن هزینه کنم .. اگه سیم کارت خور مناسب زیر 1 تومن نیست بدون سیم کارت بیشتر از 600 نمیخوام هزینه کنم.. از بین مشخصات دیگه هم سایزش هر چی بزرگ تر باشه بهتره .. سیستم عامل اندروید داشته باشه .. از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری هم مناسب باشه .. از لحاظ امکانات دیگه هم تا جایی که باعث افزایش قیمت زیادی نشه میخوام داشته باشه .. خودم huawei mediafire 7 lite مد نظرم بود که داره قیمتش خیلی بالا میره .. و hundai tb1000 .. اگه درباره قیمت و این دوتا نظری دارید ممنون میشم کمکم کنید . و اینکه اگه تجربه کار باهاشونو دارید.. یه نفر هم p1000 سامسونگو معرفی کرد اما گفتن که نسبت به مدلای جدید بازار کشش کمتری داره .. در زمینه بدون سیم کارت هم ainol رو بهم پیشنهاد کردن ... البته سیم کارت خور تبلتهایی مثل wintouch q73 و ... هم هست اما تجربه کار باهاشونو نمیدونم .. خلاصه این بود .. ممنون میشم در زمینه خرید تبلت راهنماییم کنید و اینکه قیمت های آکبند و دست دوم مناسبشونو بگید ...

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
برای دست دوم : تب 2 سامسونگ با حدودا 1 تومن فکر کنم 8 گیگ گیرت بیاد
نو : axtrom axpad / wintouch

Pouran0096

Registered User
لایک‌ها
7
سلام دوستان.یه تبلت q73 وینتاچ دارم دو هفته میشه که خریدمش ازش زیاد استفاده نکردم .به شدت به پول نیاز دارم میخوام بفروشمش.کاملا سالمه بدون خش و زدگی .از نظر نرم افزاری هم هیچ مشکلی نداره.با تمام وسایل.یه کیف چرمی هم واسش گرفتم به ارزش 20هزار تومن که چون به کارم نمیاد هدیه میدم.خورم 415 خریدم 340 نظرمه که سریع فروش بره.اگه خریدار واقعی باشید یکم تخفیف هم میدم.تو این مدت که ازش استفاده کردم راضیم و مشکل خاصی نداشته

09363878241

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بالا