• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره برای خرید خودرو تا سقف 13 میلیون

وضعیت
موضوع بسته شده است.

HyperLink

Registered User
لایک‌ها
80
دوستان سلام
عنوان تاپیک گویاست ، منتها برای توضیح اضافی باید عرض کنم ، نظر خود بنده بیشتر رو خرید 206 مدل 82 یا نهایت 83 متمایله اما خوب مردد بین 206 و پراید هم هستم
برای همین گفتم یه تاپیک ایجاد کنم و از دوستانی که تجربشون از من بیشتره درخواست راهنمایی کنم
شاید حتی گزینه های به مراتب بهتری نسبت به این دوتا پیشنهاد بدن که من از اونها غافل بوده باشم
دوستان ، سقف قدرت خرید همون 13 میلیونه ، حتی یه ریال هم بیشتر نیست ! :D
پیشاپیش ممنون از راهنمائیتون

Para2x

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
27
من برج 6 یه 206 مدل 82 خریدم , ماشین یکم خط و خشی بود ولی رو پا بود.
صاحبش میگفت موتوریش عالیه و خرجی نداره , بدم نبود ولی تا اومد یک ماه بشه حدود 500 تومن خرج ماشین کردم , خرج های اصلیشم عید خودش کرده بوده (باتری و تعویض رادیات و تعویض واشر سرسیلندر , تسمه تایم ) با این حال برای روغن ریختن از ماشین حدود 300 تومن خرجم شد , روغن 110 تومن با تعویض فیلترها , یه 100 تومن هم خرج های خورده مثل تعویض جکهای در عقب و ابن جور کارا ...
ولی الان ماشین خوبی شده ولی بدون این ماشینا با این سن خرجشون بالاست دیگه...
این خرج ها برای پراید یک سوم هست!
من خودم پراید هم داشتم ولی این ماشینو بیشتر از پراید دوس دارم! با وجود این مشکلات

farbod_zf

Registered User
لایک‌ها
213
دادا اگه سرت واسه خرج و دردسر درد نميکنه کلا بى خيال 206 شو چون با اين پول لگن و مدل پايين و سرطان ميدن بت,تنها برترى کلاسش هست که خيلى بهتر از پرايده
بهترين گزينه واسه شما 111 هست !! واقعا ماشين کم خرج و خوشدستى هست من سواريشو از 206 هم بيشتر قبول دارم

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

HyperLink

Registered User
لایک‌ها
80
من برج 6 یه 206 مدل 82 خریدم , ماشین یکم خط و خشی بود ولی رو پا بود.
صاحبش میگفت موتوریش عالیه و خرجی نداره , بدم نبود ولی تا اومد یک ماه بشه حدود 500 تومن خرج ماشین کردم , خرج های اصلیشم عید خودش کرده بوده (باتری و تعویض رادیات و تعویض واشر سرسیلندر , تسمه تایم ) با این حال برای روغن ریختن از ماشین حدود 300 تومن خرجم شد , روغن 110 تومن با تعویض فیلترها , یه 100 تومن هم خرج های خورده مثل تعویض جکهای در عقب و ابن جور کارا ...
ولی الان ماشین خوبی شده ولی بدون این ماشینا با این سن خرجشون بالاست دیگه...
این خرج ها برای پراید یک سوم هست!
من خودم پراید هم داشتم ولی این ماشینو بیشتر از پراید دوس دارم! با وجود این مشکلات

ممنون از راهمائیتون
بله منم بیشتر تمایل به 206 دارم تا پراید
خودمم یه چند ماهی تیپ 2 مدل 90 داشتم ، قبل از اونم پراید ... اما 206 خوب مشخصه یه چیز دیگست . هم از لحاظ زیبایی و استحکام و هم از لحاظ بروز بودن
اما خب این خرج دار بودن این مدل پایین ها برام مسئله هست که دارم سعی میکنم رو این موضوع به یه جمع بندی برسم
البته درسته استحلاکش بالاس ، اما دیر به دیر نیاز به تعمیرات داره ( البته در مورد مدل پایین ها اطلاعی ندارم ) - پراید که داشتم خیلی اذیت میکرد . خرجش کم بود ، اما همیشگی بود !

HyperLink

Registered User
لایک‌ها
80
دادا اگه سرت واسه خرج و دردسر درد نميکنه کلا بى خيال 206 شو چون با اين پول لگن و مدل پايين و سرطان ميدن بت,تنها برترى کلاسش هست که خيلى بهتر از پرايده
بهترين گزينه واسه شما 111 هست !! واقعا ماشين کم خرج و خوشدستى هست من سواريشو از 206 هم بيشتر قبول دارم

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

حقیقتش به 111 فکر نکرده بودم
ممنون از پیشنهادتون - فردا دنبال این گزینه هم میرم ببینم چجوریاست ...

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
حقیقتش به 111 فکر نکرده بودم
ممنون از پیشنهادتون - فردا دنبال این گزینه هم میرم ببینم چجوریاست ...
206 عمر مفیدش 5 سال بعد از اون پشت سر هم تو خرج میوفته خودم یه تیپ 6 مدل 83 داشتم اندازه یه نو رو دستم خرج گذاشت اخرم با کلی دردسر و ضرر فروختمش
همون پراید خوبه کم خرج هست اگه بتونید یه هاچ بک تمیز مدل 86 - 87 پیدا کنید خیلی بهتر از 111 جدیداشه

faragig

Registered User
لایک‌ها
40
من خیلی ماشین باز نیستم اما میدونم که 206 خرجش زیاده ، مصرف بنزینش هم نسبت به پراید بیشتره ، من خودم پرایدی که تازه گرفتم و تو آواتارم هست رو خریدم 6700 مدل 68 بسیار تمیز و رو پا هست موتور و بدنه عالیه . به نظرم تو این بازار آشفته خیلی خرج نکن. اگر فقط میخوای تو شهر باهاش بچرخی همون پراید بهتره . پراید های قدیمی و کره ای هم موتاراش خیلی از جدیدا بهتره

پراید هم مدل های 132 و 111 صدی 9.8 لیتر میسوزونه اما صبا 131 و کاربرات های قدیمی صدی 8 میسوزونه . میتونی به سایت سایپا هم مراجعه کنی تا حرف و تایید کنی . یه پراید خوب حتی مدل پایین تر از 206 بهتره

البته نظر بنده اینه

من اگه خودم 13 ملیون پول داشتم یه اُپل کورسا تمیز میخریدم :D

HyperLink

Registered User
لایک‌ها
80
206 عمر مفیدش 5 سال بعد از اون پشت سر هم تو خرج میوفته خودم یه تیپ 6 مدل 83 داشتم اندازه یه نو رو دستم خرج گذاشت اخرم با کلی دردسر و ضرر فروختمش
همون پراید خوبه کم خرج هست اگه بتونید یه هاچ بک تمیز مدل 86 - 87 پیدا کنید خیلی بهتر از 111 جدیداشه

من خیلی ماشین باز نیستم اما میدونم که 206 خرجش زیاده ، مصرف بنزینش هم نسبت به پراید بیشتره ، من خودم پرایدی که تازه گرفتم و تو آواتارم هست رو خریدم 6700 مدل 68 بسیار تمیز و رو پا هست موتور و بدنه عالیه . به نظرم تو این بازار آشفته خیلی خرج نکن. اگر فقط میخوای تو شهر باهاش بچرخی همون پراید بهتره . پراید های قدیمی و کره ای هم موتاراش خیلی از جدیدا بهتره

پراید هم مدل های 132 و 111 صدی 9.8 لیتر میسوزونه اما صبا 131 و کاربرات های قدیمی صدی 8 میسوزونه . یه پراید خوب حتی مدل پایین تر از 206 بهتره

البته نظر بنده اینه

از اینکه دوستان ، تجربیات خودشونو در اختیارم میذارن ممنونم
هدف منم از ایجاد این تاپیک ، رسیدن به به اجماع کلی در انتخاب بهترین گزینه هست
گفته های دوستان "farbod_zf" و "amirjk" هم در مورد پراید 111 قابل تأمله
جناب "faragig" واقعاً پرایدهای جدید صدی 9.8 مصرفشونه ؟!!! - تا چند سال پیش که یادمه 206 مصرفش کمتر از پراید بود و حداکثر صدی 6.5 بود - اما پراید حداکثر 8.5

faragig

Registered User
لایک‌ها
40
از اینکه دوستان ، تجربیات خودشونو در اختیارم میذارن ممنونم
هدف منم از ایجاد این تاپیک ، رسیدن به به اجماع کلی در انتخاب بهترین گزینه هست
گفته های دوستان "farbod_zf" و "amirjk" هم در مورد پراید 111 قابل تأمله
جناب "faragig" واقعاً پرایدهای جدید صدی 9.8 مصرفشونه ؟!!! - تا چند سال پیش که یادمه 206 مصرفش کمتر از پراید بود و حداکثر صدی 6.5 بود - اما پراید حداکثر 8.5

بله ما خودمون یه 132 داریم واقعا مصرفش بالاش و وقتی رفتم تو سایت سایپا دیدم زده 9.5 . اشتباه گفتم 9.8

اینم لینکه اون پیج سایپا

گروه خودروسازی سایپا

HyperLink

Registered User
لایک‌ها
80

faragig

Registered User
لایک‌ها
40
بله ظاهراً
اومدن شتاب ماشینو افزایش بدن نسبت به مدل های پایینتر ، همزمان مصرف هم بالا رفت ! :wacko:

بابا شتابشم خوب نیست آخه ، به خدا ماشینی که من خریدم تو سربالایی پژو رو میگیره ، کلا قدرت و شتاب کاربرات از انژکتور بیشتره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا