• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره برای خرید سیستم

hamisem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
می خوام کیسمو عوض کنم و یه پرینترم بخرم . چی بخرم . اسپیکر و موس و کیبورد و مودم و مونیتور دارم . بازی نمی کنم . مهمترین کارم دانلود از اینترنته . و اینکه مونیتورم قدیمیه . می گن با سیستم جدید کار نمی کنه و صفحه رو شطرنجی نشون میده . درسته ؟ حدود یه تومن برای کیس و پونصد برای پرینتر در نظر گرفتم . ممنون

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام
می خوام کیسمو عوض کنم و یه پرینترم بخرم . چی بخرم . اسپیکر و موس و کیبورد و مودم و مونیتور دارم . بازی نمی کنم . مهمترین کارم دانلود از اینترنته . و اینکه مونیتورم قدیمیه . می گن با سیستم جدید کار نمی کنه و صفحه رو شطرنجی نشون میده . درسته ؟ حدود یه تومن برای کیس و پونصد برای پرینتر در نظر گرفتم . ممنون
سلام
قطعات فعلي سيستمي كه داريد چي هست !
كار شما نياز به سخت افزار خاصي نداره وليكن قطعات قبلي رو بگيد بدونيم بهتره ( شايد اصلا اون قوي تر از سيستم جديد 1 تومني باشه )
مانيتور هم ربطي نداره /
پرينتر سياه و سفيد ليزري ميخواهيد ؟كارتون تيتراژ بالاست ؟

hamisem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر نکنم کار کنه هاردم چهله . رم 256 . intel R celeron R 1.7 GB و مادربرد گیگا مشخصاتشو نمی دونم و ... مال حدود یازده سال پیشه . فلش که به کیسم میزنم می گه سخت افزار ناشناسی نصب شده آیا برای شناسایی به اینترنت وصل بشم ؟! چهار تا صفحه اینترنت با هم باز کنم هنگ کرده . داغونه .
یه پرینتر میخوام که اذیت نکنه . کاغذا رو چند تا چند تا نکشه . کاغذ توش گیر نکنه . پشت و رو بزنه . کم مصرف باشه . سرعتش خوب باشه . رنگی بودنش مهم نیست .
این خوبه ؟ :
cpu cori3 intel
main asus p8h61
ram 4G kingstone
vga 2G gforce
hdd 500G western digital
dvd rw pioneer

Last edited:

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
فکر نکنم کار کنه هاردم چهله . رم 256 . intel R celeron R 1.7 GB و مادربرد گیگا مشخصاتشو نمی دونم و ... مال حدود یازده سال پیشه . فلش که به کیسم میزنم می گه سخت افزار ناشناسی نصب شده آیا برای شناسایی به اینترنت وصل بشم ؟! چهار تا صفحه اینترنت با هم باز کنم هنگ کرده . داغونه .
یه پرینتر میخوام که اذیت نکنه . کاغذا رو چند تا چند تا نکشه . کاغذ توش گیر نکنه . پشت و رو بزنه . کم مصرف باشه . سرعتش خوب باشه . رنگی بودنش مهم نیست .
این خوبه ؟ :
cpu cori3 intel
main asus p8h61
ram 4G kingstone
vga 2G gforce
hdd 500G western digital
dvd rw pioneer
بلي
براي مورد شما بسيار عالي هست
اگه اهل بازي هم نيستيد گرافيك آنبرد همون مادربرد هم براي شما كافيست

بالا