• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره برای خرید کارت شبکه WIFI USB قدرتمند و با برد بالا

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
سلام دوستان یک شبکه اینترنت متعلق به یکی از دوستانم هست در حدود فاصله 30 متری منزل ما قرار داره بین ما و اون یک ساختمون معمولی هست که مانع رسیدن مقدار زیادی از موج به من شده تا من موج شبکه اش را تا دم در خونه خیلی به زور و با قطعی بگیرم میاد یعنی اگه اونجا که موج داده وایسیم قطع نمیشه ولی تو خونه نمیاد ( الان که تست کردم رو پشت بوممون هم با قطعی و وصلی برد داره )

الان من میخوام به این شبکه وصل بشم طوری که قطع نشه و خوب بگیره شبکه رو

اونطوری که فهمیدم برای دریافت موج شبکه مودم وایرلس کارایی نداره و مودم برای شیر کردن هست نه دریافت اگه درسته بگید لطفا !!! و برای دریافت به روتر - کارت شبکه نانو استیشن و .... نیاز دارم

حالا من نمیخوام خرج زیادی کنم و نانو استیشن و ... بگیرم چون فکر نکنم ارزشش هم داشته باشه !!! درست است ؟؟؟

از اون جایی که شنیدم کارت های شبکه وایرلس USB آلفا یا مشابهان آن ( عکسشو رو براتون گذاشتم ) قدرت بالایی
دارند ( کارت های آلفا روی سطح دریا به گفته سازندگانش تا 1.5 کیلومتر رو میگیرند ) فکر کنم به کار من بیایند

نکته : کارت های PCI رو نمیخواهم چون میخواهم با لبتاب استفاده کنم

zsuzaei_41004-138311%211.jpg

14693_1384288587_TL-WN822N-02.jpg

حال سوال های من به ترتیب زیر هستند :

1 - چه دستگاه هایی قدرت دریافت وایرلس رو دارند ؟ آیا مودم وایرلس نمیتواند ؟؟

2 - برای کار من (دریافت موج این شبکه در 27 متری ) کدوم از این تجهیزات رو توصیه میکنید ؟؟ آیا این کارت های شبکه که عکسشون رو گذاشتم مخصوصا اون آلفای اولی رو توصیه میکنید ؟؟؟؟ آیا این کارت آلفا میتواند بگیرد اون شبکه رو ؟؟ نظرتون در مورد ادعای سازندگانش چیه ؟؟ با توجه به اینکه خیلی کارتهای اینطوری تو سایت های خارجی دیدم به ناام LONG RANGE که خیلی زیاد برد دارنذ برای دریافت آیا واقعی هستند ؟؟

3 -
این مدل های نانو رو میتونم استفاده کنم ؟؟ تا چه حدی برد میدهند و دریافت میکنند ؟؟؟ یعنی میتونن موج وایرلس رو بگیرند ؟؟ من فکر میکردم برای نوع خاصی از وایرلس هستند نه این ها که ما داریم باهاش اینترنت رو پخش میکنیم !! ؟؟؟

4 - مدل های CPE ها چطور ؟؟؟

من خیلی وقته علافم سر این مبحث و واقعا اذیت شدم خواهشا زودتر کمک کنید

بالا