• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره برای خرید H.D.D و SSD

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
با سلام خدمت دوستان عزیز
تا سقف 650-600 تومن قصد خرید هارد و احیانا ssd دارم
حداقل ظرفیت هارد 2 ترا و اگر لازم به خرید ssd بود حداقل ظرفیت 120GB
بیشترین موضوعی که برام اهمیت داره پایداری و امنیت هارد ، در حال حاضر هم از سری بلک وسترن استفاده میکنم که ظرفیتش جوابگوی نیازهام نیست
بیشتر دوستان ssd های سامسونگ پیشنهاد میدن که ظاهرا در ایران بدون گارانتی هستن
و اینطور که فهمیدم هارد های سیگیت هم خیلی قابل اطمینان نیستن!
با توجه به بودجه به این جواب ها رسیدم
خرید هارد وسترن گیرین یا رد 3 ترا ( حالا اینکه اصلا سری رد برای استفاده دسکتاپ مناسبه یا نه خودش یه بحثه ) + ssd
خرید هارد بلک 2ترا + ssd
خرید هارد 3ترا بلک به تنهایی
و...
در صورت امکان درایو سالید با گارانتی هم پیشنهاد بدید (لطفا)
ممنون میشم از نظرات و تجربیات دوستان برای بهترین انتخاب استفاده کنم

با سپاس

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با سلام خدمت دوستان عزیز
تا سقف 650-600 تومن قصد خرید هارد و احیانا ssd دارم
حداقل ظرفیت هارد 2 ترا و اگر لازم به خرید ssd بود حداقل ظرفیت 120GB
بیشترین موضوعی که برام اهمیت داره پایداری و امنیت هارد ، در حال حاضر هم از سری بلک وسترن استفاده میکنم که ظرفیتش جوابگوی نیازهام نیست
بیشتر دوستان ssd های سامسونگ پیشنهاد میدن که ظاهرا در ایران بدون گارانتی هستن
و اینطور که فهمیدم هارد های سیگیت هم خیلی قابل اطمینان نیستن!
با توجه به بودجه به این جواب ها رسیدم
خرید هارد وسترن گیرین یا رد 3 ترا ( حالا اینکه اصلا سری رد برای استفاده دسکتاپ مناسبه یا نه خودش یه بحثه ) + ssd
خرید هارد بلک 2ترا + ssd
خرید هارد 3ترا بلک به تنهایی
و...
در صورت امکان درایو سالید با گارانتی هم پیشنهاد بدید (لطفا)
ممنون میشم از نظرات و تجربیات دوستان برای بهترین انتخاب استفاده کنم

با سپاس
سلام عزیز. بهترین انتخاب SSD بی شک :
http://lioncomputer.ir/product/4874/Samsung+850+EVO+250GB+SATA3+SSD
پرسرعت ترین SSD جهانه و تست دوام خوبی ورهم پس اده. برای آرشیو اطلاعات بهترین انتخاب سری Entgerprise برندها هستش که قیمتهای بالایی دارند. چیزی که به پول شما جور دربیاد یکی از این دوتا:

http://www.digikala.com/Product/DKP...dition-ظرفيت-2-ترابايت-64-مگابايت-کش-WD20EFRX

http://www.digikala.com/Product/DKP...dition-ظرفيت-3-ترابايت-64-مگابايت-کش-WD30EFRX
سری Red از نظر دوام بهتر از سریهای Green و Black وPurple هستند. طبیعیه که اگر می تونستید بیشتر هزینه کنید هارددیسکهای سرور که 24 ساعته سالها روشن هستند که همون Enterprise هستند رو بهتون پیشنهاد میدادم , مثل موارد زیر:
http://www.digikala.com/Search/#!/Keyword-data center

در خصوص SSDسامسونگ در خریدش شک نکنید. یه مهلت 48 ساعته ار فروشنده بگیرید و تستش کنید. با گارانتیش گیر نمیاد و به نظر من اصلا نیاز به گارانتی نداره. فقط از سالم و مرغوب بودن پاورتون مطمئن بشید.

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
سلام عزیز. بهترین انتخاب SSD بی شک :
http://lioncomputer.ir/product/4874/Samsung+850+EVO+250GB+SATA3+SSD
پرسرعت ترین SSD جهانه و تست دوام خوبی ورهم پس اده. برای آرشیو اطلاعات بهترین انتخاب سری Entgerprise برندها هستش که قیمتهای بالایی دارند. چیزی که به پول شما جور دربیاد یکی از این دوتا:

http://www.digikala.com/Product/DKP-36978/Western-Digital-Red-Edition-2TB-64MB-Cache-Internal-Hard-Drive-WD20EFRX/هارد-ديسک-اينترنال-وسترن-ديجيتال-مدل-Red-Edition-ظرفيت-2-ترابايت-64-مگابايت-کش-WD20EFRX

http://www.digikala.com/Product/DKP-36979/Western-Digital-Red-Edition-3TB-64MB-Cache-Internal-Hard-Drive-WD30EFRX/هارد-ديسک-اينترنال-وسترن-ديجيتال-سري-Red-Edition-ظرفيت-3-ترابايت-64-مگابايت-کش-WD30EFRX
سری Red از نظر دوام بهتر از سریهای Green و Black وPurple هستند. طبیعیه که اگر می تونستید بیشتر هزینه کنید هارددیسکهای سرور که 24 ساعته سالها روشن هستند که همون Enterprise هستند رو بهتون پیشنهاد میدادم , مثل موارد زیر:
http://www.digikala.com/Search/#!/Keyword-data center

در خصوص SSDسامسونگ در خریدش شک نکنید. یه مهلت 48 ساعته ار فروشنده بگیرید و تستش کنید. با گارانتیش گیر نمیاد و به نظر من اصلا نیاز به گارانتی نداره. فقط از سالم و مرغوب بودن پاورتون مطمئن بشید.

ممنون آقا رضای عزیز
پس ssd شد سامسونگ سری evo با حدود قیمت 250
اینکه گفته میشد از سری رد نمیشه در دسکتاپ استفاده کرد پس یا شایعه بوده و یا با سری بنفش اشتباه شده بوده درسته؟ پس در مورد سری رد هم به انتخاب رسیدم فقط می مونه حجم هارد که ظاهرا رو سرعت و حتی طول عمر هارد تاثیر میزاره؟
در مورد طول عمر اشاره ام به همون مقاله ایه که گفته شده بود هارد ها با حجم 3ترا عمر کمتری دارن

و در مورد سرعت کمتر هم اشاره ام به لینک زیره...
http://www.storagereview.com/wd_red_4tb_hdd_review_wd40efrx

اگر شما هم تفاوت زیاد بین این دو ( 3 و 4ترا ) تایید میکنید 170 بیشتر هزینه کنم و 4 بگیرم؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنون آقا رضای عزیز
پس ssd شد سامسونگ سری evo با حدود قیمت 250
اینکه گفته میشد از سری رد نمیشه در دسکتاپ استفاده کرد پس یا شایعه بوده و یا با سری بنفش اشتباه شده بوده درسته؟ پس در مورد سری رد هم به انتخاب رسیدم فقط می مونه حجم هارد که ظاهرا رو سرعت و حتی طول عمر هارد تاثیر میزاره؟
در مورد طول عمر اشاره ام به همون مقاله ایه که گفته شده بود هارد ها با حجم 3ترا عمر کمتری دارن

و در مورد سرعت کمتر هم اشاره ام به لینک زیره...
http://www.storagereview.com/wd_red_4tb_hdd_review_wd40efrx

اگر شما هم تفاوت زیاد بین این دو ( 3 و 4ترا ) تایید میکنید 170 بیشتر هزینه کنم و 4 بگیرم؟
خواهش می کنم. سری Red و حتی Enterprise هم با دسک تاپ هیچ مشکلی نداره و بهتر هم هست. Purple هم خوبه و د رحال حاضر هیچ مشکلی نداره.
ظرفیت هارددیسک از نظر علمی و عملی هیچ تاثیری روی عمر هارددیسک نداره و لینکی که دادید هم توش چیزی در رابطه با طول عمر ندیدم. اگر دنبال سرعت هستید سری Black و اگر دنبال طول عمر هستید سری Red(البته با پولی که شما دارید).
آره شما همون 4 ترا رو بگیرید.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سری purple به هیچ عنوان برای pc و به عنوان هاردی که ویندوز نصب بشه مناسب نیست . طراحی این هارد و چیزی که وسترن میگه درباره این هارد استفاده در دستگاه های dvr میباشد .
پیشنهادم خرید هارد وسترن بلک به همراه ssd سامسونگ 850 evo میباشد .

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
خواهش می کنم. سری Red و حتی Enterprise هم با دسک تاپ هیچ مشکلی نداره و بهتر هم هست. Purple هم خوبه و د رحال حاضر هیچ مشکلی نداره.
ظرفیت هارددیسک از نظر علمی و عملی هیچ تاثیری روی عمر هارددیسک نداره و لینکی که دادید هم توش چیزی در رابطه با طول عمر ندیدم. اگر دنبال سرعت هستید سری Black و اگر دنبال طول عمر هستید سری Red(البته با پولی که شما دارید).
آره شما همون 4 ترا رو بگیرید.

با تشکر مجدد از شما منظورم به مقاله زیر بود که با عناوین مختلف در سایت های فارسی زبان پخش شده

http://digiato.com/article/2015/01/22/هارد-۳-ترابایتی-نخرید؛-هاردهای-۴-ترابا/

سری purple به هیچ عنوان برای pc و به عنوان هاردی که ویندوز نصب بشه مناسب نیست . طراحی این هارد و چیزی که وسترن میگه درباره این هارد استفاده در دستگاه های dvr میباشد .
پیشنهادم خرید هارد وسترن بلک به همراه ssd سامسونگ 850 evo میباشد .

همچنین سپاس از شما
دوست عزیز همونطور که در پست اول اشاره کرده بودم 600-650 میخوام هزینه کنم ( حالا بحث اجبار پیش بیاد میشه بودجه رو برد بالاتر )
پس با این تفاصیل پیشنهاد شما evo 850 در کنار wd Black 2TB هست درسته؟ در حال حاضر خودم از wd black 1tb استفاده میکنم که حجم پایین هارد جوابگوی نیازهام نیست
به نظر شما منطقی نیست از سری red با حجم بالاتر استفاده کنم در کنار ssd ؟ چون بعضا شنیدم دوستان در کنار ssd از سری green استفاده میکنن و راضی هستن؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با تشکر مجدد از شما منظورم به مقاله زیر بود که با عناوین مختلف در سایت های فارسی زبان پخش شده

عزیز این مساله مدتهاست حل شده. شما دارید هارددیسک با گارلانتی معتبر تهیه می کنید. هیچ شرکتی معتبری حاضر نیست بیاد هارددیسک معیوب رو گارانتی کنه. اون اوایل یکسری مشکل دار بودن که با Update Frimwareمشکلشون حل میشد که الان دیگه این مشکل کامل حل شده.
در خصوص فرمایش دیگرتون قرار نیست اگر کسی Green میخره ناراضی باشه. بنده رئیس IT یک شرکت دولتی هستم و 5 عدد سرور ابرقدرت و چند عدد سرور معمولی دارم. بستن هارددیسک Green برای یک سیستمی که می خواد حداقل یکسال بدون خاموشی کارکنه اشتباه مضحه. شما هم اگر می خواین که مدت عمر هاردتون بالا باشه Red تهیه کنید. والا قرار نیست کسی روی سیستم معمولیش هارد Green بذاره و مشکل داشته باشه. مساله عمر و دوامه که با یکسال و دو سال مشخص نمیشه.
دیگه هر جور صلاح می دونید.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

همچنین سپاس از شما
دوست عزیز همونطور که در پست اول اشاره کرده بودم 600-650 میخوام هزینه کنم ( حالا بحث اجبار پیش بیاد میشه بودجه رو برد بالاتر )
پس با این تفاصیل پیشنهاد شما evo 850 در کنار wd Black 2TB هست درسته؟ در حال حاضر خودم از wd black 1tb استفاده میکنم که حجم پایین هارد جوابگوی نیازهام نیست
به نظر شما منطقی نیست از سری red با حجم بالاتر استفاده کنم در کنار ssd ؟ چون بعضا شنیدم دوستان در کنار ssd از سری green استفاده میکنن و راضی هستن؟

هاردهای سیگیت رو اگر همون موقع که تهیه میکنید اپدیت فریم ویر کنید هیچ مشکلی ندارند . به نظرم انتخاب بهتری نسبت به هاردهای وسترن red هستند .

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
عزیز این مساله مدتهاست حل شده. شما دارید هارددیسک با گارلانتی معتبر تهیه می کنید. هیچ شرکتی معتبری حاضر نیست بیاد هارددیسک معیوب رو گارانتی کنه. اون اوایل یکسری مشکل دار بودن که با Update Frimwareمشکلشون حل میشد که الان دیگه این مشکل کامل حل شده.
در خصوص فرمایش دیگرتون قرار نیست اگر کسی Green میخره ناراضی باشه. بنده رئیس IT یک شرکت دولتی هستم و 5 عدد سرور ابرقدرت و چند عدد سرور معمولی دارم. بستن هارددیسک Green برای یک سیستمی که می خواد حداقل یکسال بدون خاموشی کارکنه اشتباه مضحه. شما هم اگر می خواین که مدت عمر هاردتون بالا باشه Red تهیه کنید. والا قرار نیست کسی روی سیستم معمولیش هارد Green بذاره و مشکل داشته باشه. مساله عمر و دوامه که با یکسال و دو سال مشخص نمیشه.
دیگه هر جور صلاح می دونید.

آقا رضا ظاهرا منظورم رو بد رسوندم اصلا سری green جزو انتخاب هام نبوده فقط مثال زدم سری green هم با سرعت پایینش به عنوان هارد storage در کنار ssd خیلی هارو راضی کرده...
در حال حاضر تنها دو دلی من بین سری بلک و رد هست که اولی علاوه بر سرعت بالا 5 سال از طرف کمپانی مادر گارانتی شده ، مشکلش قیمت بالاشه
و سری رد که 3 سال گارانتی شده و برای استفاده در دسکتاپ پیشنهاد نشده! قیمت بهتر + پایداری بیشتر ( میدونم گارانتی شرکت wd تو ایران بی ارزشه فقط مثال زده شد )

هاردهای سیگیت رو اگر همون موقع که تهیه میکنید اپدیت فریم ویر کنید هیچ مشکلی ندارند . به نظرم انتخاب بهتری نسبت به هاردهای وسترن red هستند .
از زمان کوانتوم و بعد مکستور و حالا سیگیت تجربه خوبی از 2 تا اولی نداشتم و با خوندن و شنیدن فیدبکها...میشه فهمید سیگیت هم از همون مشکلات داره رنج میبره

Last edited:

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
آقا رضا ظاهرا منظورم رو بد رسوندم اصلا سری green جزو انتخاب هام نبوده فقط مثال زدم سری green هم با سرعت پایینش به عنوان هارد storage در کنار ssd خیلی هارو راضی کرده...
در حال حاضر تنها دو دلی من بین سری بلک و رد هست که اولی علاوه بر سرعت بالا 5 سال از طرف کمپانی مادر گارانتی شده ، مشکلش قیمت بالاشه
و سری رد که 3 سال گارانتی شده و برای استفاده در دسکتاپ پیشنهاد نشده! قیمت بهتر + پایداری بیشتر ( میدونم گارانتی شرکت wd تو ایران بی ارزشه فقط مثال زده شد )

از زمان کوانتوم و بعد مکستور و حالا سیگیت تجربه خوبی از 2 تا اولی نداشتم و با خوندن و شنیدن فیدبکها...میشه فهمید سیگیت هم از همون مشکلات داره رنج میبره
منم تجربه خوبی از Segate نداشتم و به هیچ کس پیشنهاد نمی دم. واسه آرشیو اطلاعات به نظر من بهترین انتخاب هارددیسک اکسترنال هستش. چون هارد اینترنال به محض اینکه سیستم رو روشن می کنید شروع می کنه به کار کردن(گرچه ازش استفاده نکنید) تا زمانیکه سیستم رو خاموش کنید و این باعث مستهلک شدن هارددیسک میشه. بنده سیستم آرشیو خودم یک هارد دوترابایت WD Ultra 2.5inch USB 3.0 هستش که اطلاعاتم رو روی هارددیسک سیستم جمع آوری می کنم و هر ماه یا در مقاطع زمانی مشخص مورد نیاز هارددیسک اکسترنال رو بهش وصل میکنم و اطلاعات رو منتقل می کنم و جداش می کنم تا دوره زمانی بعد. دقیقا کاری که عکاسیها برای آرشیو اطلاعاتشون می کنند. بدین ترتیب شما اطلاعاتتون رو می تونید تا زمانهای بسیار دور بدون مشکل حفظ کنید چون تقریبا استهلاک هارددیسک اکسترنال نزدیک به صفره.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

این سری جدید 7200.14 با اپدیت فریم ویری که سیگیت به صورت ضروری گذاشته به خوبی کار میکنند . دو تا از این هاردها بصورت raid 0 روی یک سیستمی که بستم به مدت 1 سال به خوبی کار میکنند .

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
اگر بحث دوام باشه بهترینها وسرن دیجیتال Purple و بعدشم Red هستش. البته سری که واسه سرور طراحی شده گرونتره. اما این دو از نظر دوام حرف ندارن و نسبت به سری Green و Blue ارجح هستند.

بالا