• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره برای مارک دوچرخه و خرید دوچرخه تا حدود ۵ میلیون یا کمی بیشتر

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
سلام . این تاپیک را در درجه اول برای مشورت و در صورت اینکه مورد مناسبی باشه برای خرید دوچرخه ایجاد کردم. بنده
با استفاده از فیلم های اموزشی تا حدودی با دوچرخه اشنا شدم و اپشن های زیر را برای خرید در نظر گرفتم :eek:_O
1. سایز 27.5
2. کمک فنر فقط روی چرخ جلو باشه ( اگه قفل دار باشه که چه بهتر )
3. ترمز دیسکی سیمی
4. زین باریک
5. بدنه الومینیوم یا کربن ( البته فکر میکنم به بودجه من کربن نخوره که زیاد مهم نیست:oops: )
6. دنده ها شیمانو
7. لاستیک ها تا حد امکان کلفت نباشد یا نازک باشد البته نه به حد دوچرخه کورسی
8. در صورت خرید به صورت دست دوم دوچرخه کهنه و داغون نباشد :rolleyes:
9. مارک دوچرخه ؟؟؟؟ اینو نمیدونم با این بودجه و مشخصات چه مارکی بهترین انتخاب هست ؟:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

به نظر شما دوچرخه را از چه مارکی بخرم ؟ ایا مشخصات که بالا در نظر گرفتم برای خرید یک دوچرخه برای استفاده روزانه در شهر به مدت یک ساعت خوب هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر کسی دوچرخه با بودجه و مشخصات بنده داره و قصد فروشش را داره خوشحال میشم معامله کنیم . بنده الان در اصفهان هستم

mohsen-75

Registered User
لایک‌ها
58
تبریک و دمت گرم که داری میری سمت دوچرخه
اگه بهترین مارک رو میخوای که باید بری سراغ جاینت از لحاظ همه چی (قطعات , بدنه , اصالت ) بهترین برند دوچرخه سواری هست و هزینه بالایی باید برای خرید کنار بزاری
اگه کارکرده هم میخوای بگیری بهترین گزینه این برند هست .
اگه میخوای یه هزینه متوسط بکنی برند های دیگه هم مثل : ویوا , اورلرد , گالانت و ... هم گزینه هایی هستند که تقریبا تو یک سطح هستند و انتخاب نوع چرخ کاملا به خودتون بستگی داره

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
خیلی ممون احتمالا زیاد امروز میرم برای خرید توصیه دیگه ای نیست:cool:

the raven

Registered User
لایک‌ها
644
درود عزیز
اینو از رو تجربه شخصی میگم،اگه میخوای فقط داخل شهر استفاده کنی بدون فنر بگیر،بجای فنر دوشاخ معمولی بنداز هم وزن دوچرخه کمتر میشه هم انرژی پدال زدنت تماما به چرخ ها منتقل میشه و توسط فنر اطلاف نمیشه
بنده هم دوچرخه دانهیل دارم که تمام فنر هست و هم کورسی،اگه خودتون تست کنین تفاوتشون رو واضح احساس میکنین.
مگر اینکه هزینه کنی و کمک قفل دار بندازی روش.
برند هم زیاد مهم نیست چون فقط تنه رو خود کمپانی های میسازن و همه قطعات معمولا یا شیمانو هستن یا اسرم
ولی در کل همونطور که دوستمون گفتن جاینت گزینه خوبی هستش تو کشور ما.

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
ممنون از دوستان بالاخره دوچرخه را خریدم از مارک اورلورد . ولی یه مشکل وجود داره که نمیتونم دنده های قسمت جلویی را رو سنگین ترین یعنی بالاترین دنده قرار بدم . همه جوری با دنده ها بازی کردم ولی دنده سنگین نمیره ایا قلق خاصی برای تنظیم دنده هست ؟

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
ممنون از پاسخ دوستان . دوچرخه را بردم تنظیم دنده مشکل حل شد .

بالا