• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره برای موضوع سایت انگلیسی

parsa72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

میخوام یه سایت کپی پیست انگلیسی بزنم که بعدها بتونم از گوگل کسب درآمد کنم ولی در هیچ کدوم از این دو مساله (سایت انگلیسی - کسب درامد از گوگل) تجربه ای ندارم و به کمک شما نیاز دارم

چه موضوعی پیشنهاد میدین که هم سرچش در گوگل زیاد باشه و هم بشه تبلیغات گوگل رو درش گذاشت ؟
اگر کل فضاهای تبلیغاتی سایت به تبلیغات گوگل اختصاص داده بشه هر 10 هزار ویزیتور چقدر درامد داره ؟

لطفا به کپی پیست بودن سایت اهمیت ندین و نگران رتبه گوگل نباشید

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
سایت کپی پیست یه مقدار نتیجه گرفتنش تو محیط وب غیر فارسی سخته.
سعی کنید یه زبان خاصی را پیدا کنید که ضعیف تر باشند. زبان انگلیسی خیلی گسترده هستش و امکان گم شدن شما بین اون مطالب هست.
اما مثلا زبان عربی رو می تونید کار کنید یا...

parsa72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت کپی پیست یه مقدار نتیجه گرفتنش تو محیط وب غیر فارسی سخته.
سعی کنید یه زبان خاصی را پیدا کنید که ضعیف تر باشند. زبان انگلیسی خیلی گسترده هستش و امکان گم شدن شما بین اون مطالب هست.
اما مثلا زبان عربی رو می تونید کار کنید یا...

خیلی ممنون
همونطور که پایین پست نوشتم نگران کپی پیستی بودن سایت نباشین و با این فرض پیشنهاد بدین که من تولید محتوا میکنم

larvard

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

میخوام یه سایت کپی پیست انگلیسی بزنم که بعدها بتونم از گوگل کسب درآمد کنم ولی در هیچ کدوم از این دو مساله (سایت انگلیسی - کسب درامد از گوگل) تجربه ای ندارم و به کمک شما نیاز دارم

چه موضوعی پیشنهاد میدین که هم سرچش در گوگل زیاد باشه و هم بشه تبلیغات گوگل رو درش گذاشت ؟
اگر کل فضاهای تبلیغاتی سایت به تبلیغات گوگل اختصاص داده بشه هر 10 هزار ویزیتور چقدر درامد داره ؟

لطفا به کپی پیست بودن سایت اهمیت ندین و نگران رتبه گوگل نباشید

داداش گویا صفر کیلومتری ;)
1- باید حتماً یه اشنا خارج داشته باشی درغیر اینصورت قیدش رو بزن
2- بازدید کننده از سایتت نباید از طریق سایت های Surf و یا بازکردن Frame در سایتی دیگه باشه
3- مطالب سایتت نباید نرم افزار ، موزیک و فیلم های دارای حق کپی رایت باشه
4- بازدید کننده نباید از طریق ایمیل تبلیغاتی باشه

سایتت رو که راه انداختی اولش گوگل باید تایید کنه ، بعدش وقتی درآمدت به 10 یا 15 دلار رسید یه پین کد می فرسته به آدرسی که توی فرم ثبت نام ادسنس پرکردی (آدرس خارج از ایران ) ، بعضی وقتها یک کد هم میفرسته به شماره موبایلی که وارد کردی ، شما باید پین کد در سایت گوگل وارد کنید تا اکانت فعال بشه ، بعد از اون درآمد که به 100 دلار رسید ، یا بصورت چک و در بعضی کشور ها به حساب بانکی میریزه .

در مورد موضوع هم اگه بخوای کپی پیست کنی 100 درصد به نتیجه نمی رسی :eek:
منظورت از تمام فضای تبلیغاتی رو نفهمیدم ، شما بیشتر از سه تا تبلیغ در هر صفحه نمی تونی قرار بدی
10 هزار تا ویزیتور رو عمراً بتونی با کپی و پیست و بدون اسپم و ایمیل تبلیغاتی جلب کنی :lol:
.

parsa72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش گویا صفر کیلومتری ;)
1- باید حتماً یه اشنا خارج داشته باشی درغیر اینصورت قیدش رو بزن
2- بازدید کننده از سایتت نباید از طریق سایت های Surf و یا بازکردن Frame در سایتی دیگه باشه
3- مطالب سایتت نباید نرم افزار ، موزیک و فیلم های دارای حق کپی رایت باشه
4- بازدید کننده نباید از طریق ایمیل تبلیغاتی باشه

سایتت رو که راه انداختی اولش گوگل باید تایید کنه ، بعدش وقتی درآمدت به 10 یا 15 دلار رسید یه پین کد می فرسته به آدرسی که توی فرم ثبت نام ادسنس پرکردی (آدرس خارج از ایران ) ، بعضی وقتها یک کد هم میفرسته به شماره موبایلی که وارد کردی ، شما باید پین کد در سایت گوگل وارد کنید تا اکانت فعال بشه ، بعد از اون درآمد که به 100 دلار رسید ، یا بصورت چک و در بعضی کشور ها به حساب بانکی میریزه .

در مورد موضوع هم اگه بخوای کپی پیست کنی 100 درصد به نتیجه نمی رسی :eek:
منظورت از تمام فضای تبلیغاتی رو نفهمیدم ، شما بیشتر از سه تا تبلیغ در هر صفحه نمی تونی قرار بدی
10 هزار تا ویزیتور رو عمراً بتونی با کپی و پیست و بدون اسپم و ایمیل تبلیغاتی جلب کنی :lol:
.
بله همونطور که در پست نوشتم در این مورد صفره صفرم
توضیحات کامل بود و سوالی باقی نمیمونه
فقط من منظورم این نبود با کپی پیست به 10 هزار میرسم
میخواستم ببینم درامد اینقدر ویزیتور چقدر میشه تا ببینم میارزه وقت و سرمایه بزارم یا نه
:heart:

larvard

Registered User
لایک‌ها
3
بله همونطور که در پست نوشتم در این مورد صفره صفرم
توضیحات کامل بود و سوالی باقی نمیمونه
فقط من منظورم این نبود با کپی پیست به 10 هزار میرسم
میخواستم ببینم درامد اینقدر ویزیتور چقدر میشه تا ببینم میارزه وقت و سرمایه بزارم یا نه
:heart:

خوشحالم که اطلاعات کافی بود :happy:
1- درآمد به ازای کلیک از کشورهای مختلف فرق می کنه و بیشترین درآمد مربوط به شیطان بزرگ هستش :lol:
2- قبلاً ها با 1000 تا بازدید کننده ایرانی در روز من روزی 6 دلار درآمد داشتم از سایتی که فقط توش عکس بود با یک توضیح بسیار کوتاه :happy:
3- درحال حاضر تبلیغات گوگل رو فیلی کردند تا به گوگل ضربه بزنند :lol: ، فکر کنم ضربه شون برگشت توی دهن وبمسترهای ایرانی :wacko:
4- روی این کار سرمایه گزاری نکن چون چند وقت دیگه که اینترنت مـــلـــی شد ، دیگه دسترسی به سایتت نداری. :lol:

Last edited:

parsa72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوشحالم که اطلاعات کافی بود :happy:
1- درآمد به ازای کلیک از کشورهای مختلف فرق می کنه و بیشترین درآمد مربوط به شیطان بزرگ هستش :lol:
2- قبلاً ها با 1000 تا بازدید کننده ایرانی در روز من روزی 6 دلار درآمد داشتم از سایتی که فقط توش عکس بود با یک توضیح بسیار کوتاه :happy:
3- درحال حاضر تبلیغات گوگل رو فیلی کردند تا به گوگل ضربه بزنند :lol: ، فکر کنم ضربه شون برگشت توی دهن وبمسترهای ایرانی :wacko:

اهان
با این حساب با توجه به انگلیسی بودن سایت و خارجی بودن بازدید کننده ها و بیشتر بودن قیمت کلیک ها میشه از سایتی که 10 هزار بازدید کننده داره انتظار داشت روزانه حداقل 60 دلار درامد داشته باشه؟

larvard

Registered User
لایک‌ها
3
اهان
با این حساب با توجه به انگلیسی بودن سایت و خارجی بودن بازدید کننده ها و بیشتر بودن قیمت کلیک ها میشه از سایتی که 10 هزار بازدید کننده داره انتظار داشت روزانه حداقل 60 دلار درامد داشته باشه؟

البته جوونی و خام :lol:
من هم قدیما از این فکرا زیاد می کردم :lol:
شما روزی 10 هزار تا بازدید کننده بیار من واست تبدیل به پول نقدش می کنم . :cool:

parsa72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته جوونی و خام :lol:
من هم قدیما از این فکرا زیاد می کردم :lol:
شما روزی 10 هزار تا بازدید کننده بیار من واست تبدیل به پول نقدش می کنم . :cool:
وب انگلیسی یکی دو میلیارد مخاطب داره
اگر بازدهی سایت ها حداقل مثل وب فارسی با حداکثر 30 میلیون مخاطب باشه من میتونم در کمتر از یکسال به اون بازدید برسم
اطلاعات تکمیلی تا چند دقیقه دیگه پخ میشه

حالا جواب سوالم مثبته یا منفی؟ با 10 هزار بازدید کننده میشه 60 دلار در اورد ؟
شما میتونی بعدا برای گرفتن ادسنس کمکم کنی ؟!

:heart::heart:

larvard

Registered User
لایک‌ها
3
وب انگلیسی یکی دو میلیارد مخاطب داره
اگر بازدهی سایت ها حداقل مثل وب فارسی با حداکثر 30 میلیون مخاطب باشه من میتونم در کمتر از یکسال به اون بازدید برسم
اطلاعات تکمیلی تا چند دقیقه دیگه پخ میشه

حالا جواب سوالم مثبته یا منفی؟ با 10 هزار بازدید کننده میشه 60 دلار در اورد ؟
شما میتونی بعدا برای گرفتن ادسنس کمکم کنی ؟!

:heart::heart:

در مورد گرفتن ادسنس فقط خدا میتونه کمکت کنه :D
در مورد 60 دلار در روز عملی هستش ولی گوگل خیلی روت حساس میشه
و اما در مورد بازدید ;) شما از این فکر بیا بیرون که چون سایت فارسیت بازدید خوبی داره سایت انگلیسی هم بزنی همین جوری میشه :lol: در کل گوگل ما ایرانی ها رو به حال خودمون رها کرده :lol: درصورتی که سایت های انگلیسی زبون رو به شدت تحت کنترل داره و هرگونه کپی و پیست و اسپم کردن و گذاشتن صدتا تگ :lol: در هر پست رو سریع تشخیص میده و بهش واکنش منفی نشون میده :wacko:

parsa72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد گرفتن ادسنس فقط خدا میتونه کمکت کنه :D
در مورد 60 دلار در روز عملی هستش ولی گوگل خیلی روت حساس میشه
و اما در مورد بازدید ;) شما از این فکر بیا بیرون که چون سایت فارسیت بازدید خوبی داره سایت انگلیسی هم بزنی همین جوری میشه :lol: در کل گوگل ما ایرانی ها رو به حال خودمون رها کرده :lol: درصورتی که سایت های انگلیسی زبون رو به شدت تحت کنترل داره و هرگونه کپی و پیست و اسپم کردن و گذاشتن صدتا تگ :lol: در هر پست رو سریع تشخیص میده و بهش واکنش منفی نشون میده :wacko:

اوکی :blink: :eek:

parsa72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم اول درس بخون ، دوم درس بخون ، سوم : یک سایت انگلیسی درست کن هم زبانت قوی میشه هم اگه اینترنت رو ملی نکنن بهت یاد میدم چطوری ازش پول در بیاری:cool:

باشه
شما پیشنهادی برای موضوع سایت داری ؟!

mohammad174

Registered User
لایک‌ها
73
سلام به دوستان عزیز بحث جالبی رو راه انداختین

جسارتا فکر نمیکنم اینترنت ملی مانعی باشه برای ایرانی هایی که سایت های انگلیسی رو اداره میکنن

بازم اگر اطلاعاتی دارین که این حرف منو نقض کینه لطفا ارایه بدین!!!!!

در مورد ادسنس هم اگر شما 10000تا بازدید در روز دارید فکر کنم سایت هایی مثل چیتیکا و ... برای شما مناسب تر باشن

بالا