• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره: تغییر text encoding نوشته ها ( فایل زیرنویس) در هنگام کپی از پیسی به لپتاپ ?!~!؟

darioushjh

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان خسته نباشید
یه مشکل همچین الکی ای دارم که رو مخم داره راه میره گفتم مطرح کنم بلکه راه حلی براش باشه

من وقتی زیرنویس فارسی سریال ها رو رو این سیستم یا اونیکی پیسیم میبینم هیچ مشکلی ندارن و خوبن ( utf-8 سیو شدن و srt هم هستن اکثرا)

مشکل اینجاس که وقتی که کپی میکنم رو فلش و میبرم رو لپ تاپم نمیدونم چی میشه موقع کپی خود به خود مسنکه انکودینگ فایل ها ansi میشه و در نتیجه همه زیرنویس فارسی ها رو لپ تاپم مشکل داره و خونده نمیشه

ویندوز ها هم همشون دو زبانه و win xp sp2 هستن

به نظرتون مشکل چیه و چطور میشه حلشون کرد؟
از tera copy میشه مشکل باشه؟

ممنون

h.zarei

Registered User
لایک‌ها
106
دوستان خسته نباشید
یه مشکل همچین الکی ای دارم که رو مخم داره راه میره گفتم مطرح کنم بلکه راه حلی براش باشه

من وقتی زیرنویس فارسی سریال ها رو رو این سیستم یا اونیکی پیسیم میبینم هیچ مشکلی ندارن و خوبن ( utf-8 سیو شدن و srt هم هستن اکثرا)

مشکل اینجاس که وقتی که کپی میکنم رو فلش و میبرم رو لپ تاپم نمیدونم چی میشه موقع کپی خود به خود مسنکه انکودینگ فایل ها ansi میشه و در نتیجه همه زیرنویس فارسی ها رو لپ تاپم مشکل داره و خونده نمیشه

ویندوز ها هم همشون دو زبانه و win xp sp2 هستن

به نظرتون مشکل چیه و چطور میشه حلشون کرد؟
از tera copy میشه مشکل باشه؟

ممنون

باید location سیستمتون رو persian باشه

Sent from my LG-P940 using Tapatalk 2

SXR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
با Vobsub هم میشه درست ــش کرد ... .:D

blognegin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام - یه درخواستی دارم --- هرکی میتونه تو کامپیوترش یه txt یا یه پوشه یا هرچیزی حالا میخواد تغیر نام بده یا

هرچیزی با نام con باشه بسازه -- اگه تونستید!!!!!
:p:D

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
سلام - یه درخواستی دارم --- هرکی میتونه تو کامپیوترش یه txt یا یه پوشه یا هرچیزی حالا میخواد تغیر نام بده یا

فیلتر شده !!

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

شد.....

SXR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

چه ربطی به موضوع تاپیک داره ؟

بالا