• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره خرید گوشی تا 800

kamal_s67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام و عرض ادب
دوستان یک گوشی تا 750-800تومن میخواستم تهیه کنم
بین دو گوشی samsung j7 و samsung a5 موندم.

چیزهایی که برای من مهمه ، دوربین ، دوربین سلفی ، باطری و کیفیت نمایشگر و اینکه 4g ساپورت کنه ،
مورد مناسب دیگه ای هم توی این رنج قیمت بود ممنون میشم بفرمایید. و اینکه کجا میتونم به قیمت مناسب تری تهیه کنم
اندازه j7 یه کم بزرگه و باتری A5 هم میگن ضعیفه
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
خودتان ایراد اندازه را گرفتید.
Samsung Galaxy J7
Samsung Galaxy A5
اگر نگران سایز هستید این اطمینان را بدهم بنده در استفاده 10 ماهه از A5 احساس ضعف باطری نداشتم.
یک مدل حرفه ای تر با سایز ایفون 6 هم به بازار امده است Samsung Galaxy A3 2016 بد نیست از نظر بگذرانید.

kamal_s67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خودتان ایراد اندازه را گرفتید.
Samsung Galaxy J7
Samsung Galaxy A5
اگر نگران سایز هستید این اطمینان را بدهم بنده در استفاده 10 ماهه از A5 احساس ضعف باطری نداشتم.
یک مدل حرفه ای تر با سایز ایفون 6 هم به بازار امده است Samsung Galaxy A3 2016 بد نیست از نظر بگذرانید.
دوست عزیز من سایتتون رو چک کردم و قیمت هاتون هم منطقیه ،
راستش هر گوشی یه مشکلی داره j5 ، شبکه 4 جی رو نداره ، A5 ظاهرش خوبه ولی 4 جی نداره و ظرفیت باتری کمتری داره و j7 انذازه اش بزرگه و فک میکنم برای گذاشتن تو جیب مشکل داشته باشه ؟
اگه این موارد رو راهنمایی کنین ممنون میشم .

بعدش اینه که من میتونم حضوری بیام دفترتون راهنمایی بگیرم و یه سوال دیگه اینه که شما تعوض کارکرده با نو رو دارید ؟

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
با سلام
A5 مدل 4جی هم دارد.
تعویض نداریم دست دوم رو باید بیرون بفروشید.
حضوری اگر می خواهید تشریف بیاورید تا قبل از ساعت 15 باشد. چرا که غروب به علت شلوغی بیشتر امکان پاسخگویی حضوری سخت خواهد بود.
در خدمتیم.

Mohamad.ha

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان من چند تا گزینه تقریبا نهایی دارم میخواستم راهنمایی کنید ممنونم
تا 560-570 بودجمو ارتقا دادم بین انر 4c و p8 lite موندم میگن سری لایت یکم ضعیفه کیفیتشون و باتری خوبی هم نداره درسته ؟ از لحاظ ظاهری ازش خوشم اومده
اگه تا این حدود گوشی دیگه ای هم هست معرفی کنید وگرنه که دیگه همون 4c رو میگیرم
ممنون

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
دوست عزیز بحث ضعیف بودن مطرح نیست مدل لایت تنها روی هانر 3سی لایت بود که ضعیف بود هواوی پی 8لایت بخاطر حافظه داخلی 16 از 4سی جواب بهتری داده است.

Mohamad.ha

Registered User
لایک‌ها
19

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
حدود 200-300 میلی امپر HUAWEI P8 LITE باطریش ضعیف تر هست ولی به طور کلی خریدار بیشتری دارد این مدل

Mohamad.ha

Registered User
لایک‌ها
19
با تشکر از دوستان عزیز من یه انر4c خریدم گوشی خوبیه کار کردن باهاش لذت بخشه اما چند نکته بوده خواستم بدون طبیعیه ایا با سپاس
یک اینکه تقریبا با اینکه اپلیکشن های زیادی روش نصب نیست هر ساعت حدود 5% بدون کار کرد شارژ کم میکنه
و حافظه هم توی تنظیمات نوشته 8 گیگ و 3.6 خالیه به کامپیوتر که وصل میکنم نوشته از 4 گیگ 3.6 خالی درسته ؟
منون

aysanparvaz

Registered User
لایک‌ها
9
من جی 7 دارم. احساس می کنم سایزش مناسب نیست ولی از نظر دوربین و .... فوق العادست

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
سامسونگ گالکسی J7 با سایز 5.5 اینچی و قیمت مناسبش امکان استفاده از صفحه بزرگ را با قیمت اقتصادی مهیا کرده است.

بالا