• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره در خصوص کارت گرافیک و خرید کارت مناسب

amione

Registered User
لایک‌ها
30
سلام دوستان
اول همه مشخصات سیستم رو خدمت گلتون بگم
سی پی یو: کو اد کور ۶۶۰۰
مانیتور : ۲۷ ال سی دی
رم : دو گیگ او سی زد گلد
مین بورد : گیگا یه چهار سال پیش صد تومن گرفتمش سری اس
پاور: ۶۵۰ کولر مستر

کارت گرافیک فعلیم ایسوس ای ان ۸۸۰۰ گی تی تاپ ۵۱۲ هست متاسفانه خیلی داغ می کنه و تصویر پیکسل پیکسل می شه و ... تا حالا یه بار دادم گارانتی (یه ماه الافم کرد) و یه بارم دادم بچه های پاساژ ایران
حقیقتش رو بخواهید اگه اشتباه نکنم ۲۳۰ هزار تومن پول بی زبون رو آتیش زدم و وقتی رفته بودم ایران واسه تعمیر ۱۰ یا ۱۵ تومن پول تعمیر دادم که کلن ۵ دقیقه طول نکشید نفهمیدم چیکارش کرد اما خودش گفت که یه قطعه ای رو عوض کردم (خالی بست) الانم نمی دونم چقدر می ارزه٫ اما دوباره پیکسل پیکسل می شه و سر لوگو لود ویندوز سون گیر می کنه و تو نمی ره٫ خلاصه عاصیم کرده
حالا دیگه نه حاضرم و نه می تونم رقم بالایی رو واسه کارت گرافیک هزینه کنم البته دیگه یه دو زاری هم واسه برند ایسوس پول نمی دم! با این تفاسیر می خوام بدونم با در نظر گرفتن کاربری من یعنی :
۱- کار تری دی و فتوشاپ (کل هوم ادوبی)
۲- بازی خصوصن استراتژیک ( چندین ساعت بازی بی وقفه و حرکت چندین **** و ... همزمان)
چه کارتی جوابگوی کارم هست و دیگه اینکه بحث ان ویدیا و ای تی آی هنوز مطرحه و اگه جواب مثبت هست به کار من ان ویدیا بیشتر میاد یا ؟
کارتی که معرفی می کنید رو هم لطفن با ۸۸۰۰ یه مقایسه ای بکنید که من بدونم در چه حدی هست
قیمت بازارش هم رو حدودی بگید ممنون می شم
در پایان اینکه یه روزی من خودم خوره ای بودم و جواب همه رو می دادم اما الان روم نمی شه تو فروم هایی که چندتا ستاره دارم برم سوال کنم:)
دیگه دارم پیر می شم و اطلاعات به روز نیست پیشاپیش بابت مشورتتون قدردانی می کنم

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
چقدر قراره هزینه کنید؟

amione

Registered User
لایک‌ها
30
چقدر قراره هزینه کنید؟

خیلی دوست دارم که شب عیدی کم هزینه کنم، یه زمانی چهار سال پیش کود کور رو گرفتم 215 هزار تومن همون روز 8800 رو گرفتم 230 هزار تومن دوست ندارم دیگه چشم بازار رو در بیارم که بعدشم اشک از چشمم آویز بشه :D
حد اکثر 300 اینا حالا یه خورده بیشتر هم اشکال نداره اما اگه مدلی هست که با هزینه کمتر کارم رو راه می اندازه و تفاوت آنچنانی با توجه به قیمت در امکانات نداره معرفی اون رو الویت دار کنید
سپاس بی کران

,, تکمیلی
۲ گیگ رمی که دارم باید باسش ۸۰۰ باشه که فکر کنم بشه اور کلاکش کرد (اما تا چقدرش رو نمی دونم)
مدل مادربوردم GA-P35-DS3L هست که اف اس بی ش ۱۰۶۶ هست که فکر کنم استاندار اور کلاکش تا ۱۳۳۳ بده
اگه بخوام این دی دی آر ۵ ها رو بگیرم باید مادربورد رو تعویض کنم؟! مگه همشون پورتشون پی سی آی نیست!
راستی امروز رفته بودم بازار ایکس اف ایکس ۵۴۵۰ رو ۹۰ می گفت و یکی دو مدل هم که به نظر خوب میومد (البته جعبه هاشون و اینا نصف ۸۸۰۰ هم نبود) حدود ۱۲۰ تا ۱۶۰ بودن و اینکه ۸۸۰۰ طبق نظر فروشنده ها پیش اینا سوسکه!‌ راس می گن (تا همین دو ماه پیش بازی نبود که نکشه)

,, تکمیلی دو
دیروز که رفته بودم بازار یه بنده خدایی ازم مدل مادربورد رو پرسید و بعد در مورد گرافیک صحبت کرد٫ منم فکر کردم لابد یه ربطی دارن به هم اما امروز که پرسیدم مغازه دار گفت دی دی آر ۵ بودنش به مادربوردت اصن مربوط نیس ۶۶۷۰ ایکس اف ایکس رو ۱۶۵ و ۶۷۷۰ ایکس اف ایکس رو ۱۹۵ قیمت داد٫ هر دو یک گیگ و می خواستم بدونم که برند های موجود کدوم خوبه ایکس اف ایکس فن های کوچکی دارن آیا این مهمه؟ در مورد برند هم می خواستم راهنمایی کنید (بر اساس تجربه) بجز این دو مدل هم باقی همه ایسوس بود که اصن نپرسیدم ٫٫ این ۶۸۷۰ چجوریاست چقدر اختلاف داره هم از نظر سخت افزاری و کارایی هم قیمت و بالاتر چی هست البته نه بیشتر از ۳۰۰

Last edited:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
شما نگران هیچ قطعه ای به جز پاور برای انتخاب کارت گرافیکت نباش . پاورت هم فعلا مشکلی نداره پس کلا نگرانیت رو فقط بزار رو کارت گرافیک.
مانیتورت چند اینچه ؟ رزولیشنش تا چنده ماکیزمم؟

amione

Registered User
لایک‌ها
30
مانیتور ۲۷ ال سی دی و ماکسیمم هم ۱۰۸۰
این cuda که انویدیا داره چیه٫ مهمه؟ به اندازه اختلاف قیمتی که با ای تی آی داره می ارزه؟

تکمیلی
شب عیده و همه گرفتار اما منم الان جدی جدی موندم بین انویدیا و اِی تی آی
الان توی ati:
فقط گویا این ۱۲۸ و ۱۹۲ و ۲۵۶ بیتی بودنشونه که با هم تفاوت داره باقی مشخصات تو مدل های بالا و پایین حدودن یکی هست٫ حالا این ۱۲۸ و ۱۹۲ و۲۵۶ چقدر تاثیرداره که من بیام سرش هزینه کنم
توی انویدیا هم:
فقط این cuda هست که زیاد و کم میشه یه دوستی راهنمایی کردن که از gtx 465 پایین تر نگیرم٫‌حالا من توی انویدیا بیام ۱۲۸ یا ۲۵۶ بیتی بودن رو ملاک اول قرار بدم یا ملاک اولم باشه cuda
?
فردا ساعت ۴ خریدم.
لطف می کنید اگه تا قبلش راهنماییم بفرمایید تا تصمیم درستی تو انتخاب بین انویدیا و اِی تی آی و همین طور چیپست بگیرم و اینکه بجز ایسوس چه مارکی خوبه ؟
ati چه مارکی و اینکه بهتره پول رو به برند بدم و اورکلاک کنم و ... یا نه پول رو رو چیپست بزارم و برندش رو بیخیال شم
انویدیا چه مارکی و آیا برند و یا چیپست؟
توضیحات اضافه هم خودتون زحمت بکشید اگه لازم می دونید
ممنونم

Last edited:

amione

Registered User
لایک‌ها
30
دارم می رم بازار و احتمالن می خرم و بعد میام میگم که چی خریدم و چرا خریدم، :cool:
شما هم نظر بدید که خریدم اشتباه بوده یا می تونستم چیز بهتری بگیرم یا اینکه مناسب بوده :p

تکمیلی !!
رفتم یه
Radeon HD 6850 - sapphire
گرفتم به قیمت ۳۰۰ تومن یه سری برند های دیگه هم بود مثه کالر پاور و وی تی ایکس که قیمتشون هم پایین تر بود ٫ من از یه دوستی که گرافیک تعمیر میکنه پرسیدم گفت سراغشون نرم منم به حرفش گوش دادم و خلاصه اینکه اول کاری مجبور شدم ۱۴۵ مگ واسه درایور ۱۲ از سایت ای ام دی دانلود کنم.

Last edited:

mohammad-1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام؛ بچه ها یه سوال دارم؛ پاور من Green GP 435 B هستش؛ میخوام یه کارت گرافیک asus radeon hd 7970 dierect cuii خریداری کنم؛ پاورم مناسب هست؟؟

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام؛ بچه ها یه سوال دارم؛ پاور من Green GP 435 B هستش؛ میخوام یه کارت گرافیک asus radeon hd 7970 dierect cuii خریداری کنم؛ پاورم مناسب هست؟؟

خیر دوست عزیز حداقل پاور 600 وات به بالا بگیرید

mohammad-1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از پاسخ شما مچکرم؛ یه سوال دیگه، مصرف برق کارت 7970 چند واته واقعیه؟

بالا