• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره فوری در مورد خرید iPad Pro 9.7

avast4890

Registered User
لایک‌ها
66
دوستان بین دو مورد گیر کردم که مدل WiFi Only رو بگیرم یا cellular رو، تفاوت قیمتشون 320 تومن هست، یعنی cellular گرونتره ولی چون نمیشه با آیپد از سیمکارت sms زد و نه تماس گرفت، عملاً میشه با اشتراک wifi از گوشی همون کار cellular رو انجام داد، بدون هزینه ولی من تو انتخاب دو دل هستم و وقت کمی برای سفارش دارم، لطفاً راهنمایی کنید.

avast4890

Registered User
لایک‌ها
66
دوستان اینجا پاسخی داده نشد و فرصت محدود بود...
من ورژن WiFi Only رو سفارش دادم، هر چه قدر فکر کردم دیدم اصلاَ منطقی نیست وقتی مدل سیمکارت خور امکان sms و پیام دادن رو نداره و حتی می‌تونم تو چند ثانیه از WiFi Hotspot گوشی به آیپدم اینترنت 4G برسونم، هزینه اضافه بدم، ضمن اینکه اگه رو آیپد بخوام سیمکارت بذارم باید پول جداگانه هم برای یکی از طرح ها بدم ولی با WiFi Hotspot از همون طرح سیمکارت گوشی میشه استفاده کرد.

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
سلام دوت عزیز مشخص که تحقیق کردید برای خرید ایپد امکانش هست در مورد ایپد و مذل هاش بیشتر توضیح بدید من قصد خرید ایپد دارم ولی نمیدونم چه مدل و چه شرایطی بخرم الان مثلا این مدل های سیم کاتر خورد نمیشه پیام داد و تماس گرفت؟

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
دوستان بین دو مورد گیر کردم که مدل WiFi Only رو بگیرم یا cellular رو، تفاوت قیمتشون 320 تومن هست، یعنی cellular گرونتره ولی چون نمیشه با آیپد از سیمکارت sms زد و نه تماس گرفت، عملاً میشه با اشتراک wifi از گوشی همون کار cellular رو انجام داد، بدون هزینه ولی من تو انتخاب دو دل هستم و وقت کمی برای سفارش دارم، لطفاً راهنمایی کنید.
دروود مبارکتون باشه
با ایپد نمیشه اس ام اس زد هیچ ایپدی؟

Softhearted

Registered User
لایک‌ها
62
دروود مبارکتون باشه
با ایپد نمیشه اس ام اس زد هیچ ایپدی؟
نرم افزار های زیادی وجود داره میتونید سرچ کنید
قبلا هم خودم برای برقراری تماس از دستگاه gmate استفاده میکردم

بالا