به نظرم کافیه .ممنون
اما نهایت دقت زده ،1000 dpi کم نیست؟
بودجتون محدوده مگر اینکه قابلیت وایرلس رو حذف کنید . در این صورت انتخاب بهتری خواهید داشت یا باید بودجتون رو افزایش بدید ./چون یه 1600 اما اصلا خوب جواب نمیده
سلام. پیشنهاد بنده اینه:درود
دوستان لطفا یک مدل موس از برندهای با کیفیت معرفی کنید . هم بدرد گیم بخورره هم کاربری عادی
حتما وایرلس با کیفیت و قوی باشه یعنی با سیم دارها تفاوتی در کارایی نداشته باشه
خوش دست یکم بزرگ و سبک
قیمت هم زیر 120
با چند ماوس همرده دربرند مطرح دیگه که در این رنج ماوس داشته باشه مثل مایکروسافت مقایسه کردم. ابعادش که خوبه و از مابقیش بزرگتر بود!درود ممنون. طولش ده سانته فقط
کوچیکه ظاهرا
Sent from my Android using Tapatalk
خیر عزیز. A4Tech در بازار جهانی یک مارک متفرقه محسوب میشه و به هیچ عنوان قابل قیاس با برندهایی چون Razer و Microsoft و Logitech نمی باشد. به نظر من ارزش خرید نداره.ببخشید
من یه سرج زدم قیمتهای a4tech خیلی خوب بودن نظرتون چیه ارزش خرید دارن؟
سری x7 ش مخصوص گیم هست
برای شما ماوسهای Gaming برند Logitech مناسبه که عالین و قیمتشون یکم بالاست خوبه. مثلاین:در مورد اندازه ها هم که فرمودین 10 mm خوبه ... اما من اکثرا با موس بزرگ راحتم 12-13-14 mm
ولی به قول شما ظاهرا ناچارم بوذجه رو زیاد کنم
این ماوس با اینکه مخصوص بازیه اما اسه طراحی هم مناسبه:دوستان موس مناسب واسه طراحی چی سراغ دارید؟؟؟؟ممنون میشم
ولی فوق العادست. یه دونه G5 الا ن10 ساله داره واسه من کار میکنه. 100 بار افتاده , سیمش کش اومده , اما به حدی روان و با کیفیت کار می کنه که بیا و ببین.این با سیم بود که [emoji53]
Sent from my Android using Tapatalk