• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره و خرید برای لوازم جانبی با کیفیت Iphone 6+

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
با سلام

راستش یک محافظ پشت و رو برای گوشی میخواستم هم گلس دیدم هم غیر اون بوف و .... نمیدونم کدوم بهتره ؟؟

و همچنین یک گارد - بامپر هر چی بهش میگند که از گوشی در برابر ضربه و افتادن به بهترین وجه محافظت کنه گفته باشم دوست ندارم پشت گوشی پوشیده بشه

به نظر شما برای این 2 قلم چی بخرم و از کجا بخرم کسی اینجا میفروشه ؟ جنس خوب میخوام البته هزینه خیلی زیادی هم نمیخوام بکنم

Fyuz

Registered User
لایک‌ها
151
گوشيت چه رنگيه؟ اگر طلايي من يدونه spigen ultra hybrid طلايي دارم اكبند و البته اورجينال با كد پيگيري. سلطان تمام محافظ ها روش هم hd

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
گوشيت چه رنگيه؟ اگر طلايي من يدونه spigen ultra hybrid طلايي دارم اكبند و البته اورجينال با كد پيگيري. سلطان تمام محافظ ها روش هم hd

Gray هست داداش شما چند خریدی ؟ ازش رازی هستی ؟ مقاوم هست در برابر ضربه ؟

Fyuz

Registered User
لایک‌ها
151
پس شانست نزد يك هيولاي واقعي هست توي ديجي كالا بزن نوك مداديشو اگه موجود داشته باشه شك نكن.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
پس شانست نزد يك هيولاي واقعي هست توي ديجي كالا بزن نوك مداديشو اگه موجود داشته باشه شك نكن.

داره قیمتش بالاست 90 تومن تا 150 تومنه

ولی اگه واقعا محافظت کنه خوبه همه ویژگی هایی که میخوام رو داره ! نمیدونم بهتر از این هم پیدا میکنم یا نه

Fyuz

Registered User
لایک‌ها
151
خيالت راحت، يك جستحو بكن اين ١٥٠ رو گلدش هست رو نوك مدادي همون ١٠٠ بايد باشه. ضد خش هست پشتش و پشت معلوم. خوش دست و مهمتر دورش ضد ليز خوردنه.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
دمت گرم داداش این کیس یکی از اصلی ترین گزینه هام هست

Fyuz

Registered User
لایک‌ها
151
نيلكين و مارك هاي در پيت اين رنج كه بهشون فكر نكن وقتي ٦+ دستت ميگيري ، درباره ي neo hybrid هم فرقش با الترا اينكه الترا يك تكه هست و نيىو هيبريد دوتكه هست با تعداد رنگ بيشتر ، من الترا رو پيشنهاد ميدم مخصوصا كه قيمت هم مد توجه شما هست و ديگر اينكه نيو يكم يوغور (يوقور) تر از الترا هست.

Fyuz

Registered User
لایک‌ها
151
البته ميگم الترا يك تكه هست خيلي جالبه طلق سفت و محكمه و بغل ها نرم و تي پي يو ، و اين دو فرايندو در يك جا اورده يك تكه.

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
نيلكين و مارك هاي در پيت اين رنج كه بهشون فكر نكن وقتي ٦+ دستت ميگيري ، درباره ي neo hybrid هم فرقش با الترا اينكه الترا يك تكه هست و نيىو هيبريد دوتكه هست با تعداد رنگ بيشتر ، من الترا رو پيشنهاد ميدم مخصوصا كه قيمت هم مد توجه شما هست و ديگر اينكه نيو يكم يوغور (يوقور) تر از الترا هست.

پس شما الترا رو میگی من خودم هم باهاش حال کردم

به نظر شما در برابر ضربه مقاوم هست ؟

البته ميگم الترا يك تكه هست خيلي جالبه طلق سفت و محكمه و بغل ها نرم و تي پي يو ، و اين دو فرايندو در يك جا اورده يك تكه.

داداش یعنی بقل هاش به آیفون خش نمیندازه ؟؟

خیلی ممنون از راهنمایی هات

بالا