• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره و خرید پخش و باند و آمپیلی تا 700 تومن

hamidmaster

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
140
با سلام خدمت اساتید صدا
از عنوان تاپیم مشخصه بنده خریدار یک عدد پخش با کیفیت و یک جفت باند و آمپلی 2 کاناله هستم
چیز زیادی هم سر در نمیارم خواهشا هرکی در این زمینه اطلاعات داره نظرشو بده
هر گونه کارشناسی و بحث و جدل هم تو تاپیک آزاده و هرکسی مورد های درخواستی رو داره رو کنه
ترجیها قطعات پایونر باشه مخصوصا پخش

Last edited:

keyvan4u

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
سلام حمید جان
پیشاپیش تبریک :general601:
شما جنس آک میخوای یا استوک؟؟ ... من نظرم رو استوک هست البته استوک سالم، که از فرد مورد اعتماد خریداری شده باشه
در ضمن شما صدای پانونیر رو شنیدی؟ یا پناه بر خدا و از روی کثرت پایونیر تو بازار دنبالش هستی؟؟
و سوال آخر شما در آینده قصد ارتقاء سیستم رو داری یا همین آمپ و اسپیکر آخره راهه؟؟

hamidmaster

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
140
سلام حمید جان
پیشاپیش تبریک :general601:
شما جنس آک میخوای یا استوک؟؟ ... من نظرم رو استوک هست البته استوک سالم، که از فرد مورد اعتماد خریداری شده باشه
در ضمن شما صدای پانونیر رو شنیدی؟ یا پناه بر خدا و از روی کثرت پایونیر تو بازار دنبالش هستی؟؟
و سوال آخر شما در آینده قصد ارتقاء سیستم رو داری یا همین آمپ و اسپیکر آخره راهه؟؟
سلام برادر منم نظرم رو استوک هست. والا ما شنیدیم میگن پایونر خوبه ما هم میگیم خوبه.
ارتقا که نمیدم همین از سرم هم زیادیه فقط میخوام از شر صدای بد باندهای ایران خودرو راحت شم
یه پخش خوب یه آمپلی دو کاناله و 2 تا باند خوب میخوام

keyvan4u

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
اسپیکر نظرم روی هرتز hcx690 هست که قدرت خیلی خوبی داره و بی نیازت میکنه از ساب...
آمپ برای اسپیکر جی وی سی 8002 خیلی خوبه با هرتز ها البته اگه گیر بیاد اونم به قیمت

پیشنهاد یونیت ندارم پایونیر دوستان بهت پیشنهاد میدن

اما اگه بتونی بودجه رو تا 1م برسونی متونی راحت تر انتخاب کنی

mjr6761

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
من ١ آمپ ٢ كانال كنوود ٣٥٠ وات دارم
١ باند ٦٩٧٥ سري وي٢
و ١ ضبط ٣٠٥٠ پايونر البته يو اس بي ميخوره
همه اجناس در حد آك هستن اگر نظرت بود هم اطلاع بده
اجناس براي شروع عالي هستن حدوده بوجه شما هستن بازار دومشون هم خوبه براي ارتقا در آينده

بالا