• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشاوره و همفکری از دوستان خبره واسه یه سیستم خوب (خریدار هم هستم)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

us.army

Registered User
لایک‌ها
17
سلام به دوستان و اساتید
راستش میخوام یه سیستم خوب واسه ماشینم جم کنم یه چیز خیلی خوب میخوام الان یه پخش معمولی دارم با ۴تا کامپوننت خوب و آمپ و یدونه خازن و یه باکس که ساب پایونیر روش هست
میخوام کامپوننتامو نگه دارم و بقیه سیستمو عوض کنم یه پخش ۵۴۵۰ پایونیر تاچ مد نظرم هست ولی راجع به ساب نمیدونم چی بگیرم میخوام دوستانی که دستشون تو کاره یه مشورتی و پیشنهادی بهم بدن
امروز یه ساب دیدم که خیلی تو مخم رفته و مشخصاتش واسم قابل باور نیست مدلش هم w8102spl پایونیر هست. فروشنده میگفت از این مدل توی خود تهران هم زیاد نیست و اگه اشتبا نکنم گفت باید باهاش دوتا آمپ مونو
ببندم و دوتا باتری ۱۰۰ و یه سیم کشی نیاز داره و یه باکس
درکل سیستم غولی میشه فقط گفت یکم جا دادنش تو صندوق سخته ولی شدنیه.. ماشینم ۲۰۶ هست
روی قیمتش هم یکم شک داشتم نمیدونم درست هستن یا نه گفت قیمت ساب ۲۵۰۰ میشه و با آمپ میشه ۵۰۰۰ تومن دیگه بخوام اون پخش و بقیه لوازم رو بخرم سر به فلک میکشه..
حالا ممنون میشم دوستان خبره که آشنایی دارن هم از نظر قیمت راهنماییم کنن هم اگه پیشنهاد بهتری دارن بهم بدن..

us.army

Registered User
لایک‌ها
17
یعنی اینجا کسی اینکاره نیست؟؟؟؟

mohamad reza_2010

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
به نظر من شما یه تاپیک داخل ساندی شاپ بزنید.
سیستم اس پی ال هم همچین گفتنش ساده نیست گلم.اون ساب ووفری که گفتید حداقل باید این موارد برای تامین برقش رعایت بشه.
مثل بیگ تری
3 تا باتری 100 آمپ
دینام قوی
آمپ گردن کلفت
سیم 00 گیج
و ...
من نظرم این هست که تجدید نظر کنید از بحث اس پی ال چون بعد یه مدت دل سرد میشید فقط اوایلش خیلی ذوق و هیجان داره براتون.
من میگم شما که میخواین هزینه کنید یه سیستم کیفیتی و قدرتی ببندید که ما بین هر دو راه برید.
خوشحال میشم بدونم چه کاری انجام میخواین بدین.:)

us.army

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
به نظر من شما یه تاپیک داخل ساندی شاپ بزنید.
سیستم اس پی ال هم همچین گفتنش ساده نیست گلم.اون ساب ووفری که گفتید حداقل باید این موارد برای تامین برقش رعایت بشه.
مثل بیگ تری
3 تا باتری 100 آمپ
دینام قوی
آمپ گردن کلفت
سیم 00 گیج
و ...
من نظرم این هست که تجدید نظر کنید از بحث اس پی ال چون بعد یه مدت دل سرد میشید فقط اوایلش خیلی ذوق و هیجان داره براتون.
من میگم شما که میخواین هزینه کنید یه سیستم کیفیتی و قدرتی ببندید که ما بین هر دو راه برید.
خوشحال میشم بدونم چه کاری انجام میخواین بدین.:)

داداش ممنونم از راهنماییت راستش خودم تا به حال صدای اون ساب رو نشنیدم ولی از اونجا که عاشق موزیک و سیستمای صوتی هستم دوست دارم ازش بدم نیومد
اتفاقا همون فروشگاه هم گفت که چه چیزایی نیاز داره کل مبلغ هم حدود ۵ تومن حساب کرد. اینطور که شما میگی این سیستم بیشتر از همه بیس خوبی داره درسته؟
من جای دیگه رفتم صحبت کردم گفتن که اصلا اون مدل ساب رو توی صندوق ۲۰۶ نمیشه نصب کرد و برای این کار نمیشه باکس مورد نیاز ساب رو قرار دار و به همین دلیل هم ساب قدرت کمی از خودش نشون میده
حالا نمیدونم چون خودش موجود نداشت اینو بهم گفت یا راست میگفت
حالا پیشنهادی که خودشون بهم دادن این بود:
دوتا ساب ۱۵ کدنس ۴۵۰ار ام اس (از اون نارنجیا)
یه جفت باند کدنس که میگفت از ۶۹۷۵ هم قوی تره
یه جفت کامپاننت کدنس
به الاوه ی خازن و آمپ های مورد نیاز
به نظرم سیستم بدی نیومد اگه چیز بهتری پیدا نکنم احتمالا همین رو اوکی کنم کل قیمت ها هم حدود ۴۳۰۰ میشد (با نصب و سیم کشی و اجرت)
توی اون سایت هم سعی میکنم بزنم اگه بهتر راهنمایی میکنم ممنونم ازت

ex_man99

Registered User
لایک‌ها
57
اگه سیستم با کیفیت میخوای برو تو برند الپاین گرند زیرو
من خودم یه ساب 1243 از این برند دارم 600 وات rmd ولی خدایش تا 900 وات هم بهش میدم و راحت تحمل میکنه
یه امپلی 4 کانال هم ازش دارم خدایش صدای با کیفیت و نازی داره
دوست گلم spl خیلی صدای بلندی داره بهتره به نظر من اول بری چند تا صدا بشنوی تا بفهمی چه واتی با چه قدرتی میخوای بعدش اقدام به خرید کنی
عجله هم نکن یواش یواش پیش بری پیشتر حال میده بهت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا