• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

درخواست مشورت در مورد فروش محصولات غذایی

tiktaks

Registered User
لایک‌ها
76
سلام به دوستان وب مستر . قبلا دو تا سایت دانلود داشتم که بسته شد .
دوستان بنده بچه رودبارم یه مدته که تو فکرمه که یه سایت بزنم توش محصولات انواع زیتون ، روغن زیتون ، اب انار ، ترشیجات و ... بزنم .
نظر شما چیه ؟ وقعا خیلی مغزم درگیره به نظرتون جوابگو هست ؟ لطفا راهنماییم کنید .

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
عزیز! شما یک سایتی بزنید که کلا خالی هم باشه! یک محصول هم داشته باشه ولی 20 تا 50 میلیون هزینه تبلیغاتی براش بدید اون محصول بیش از 100 میلیون تومان برای شما سود آوری داره! این قضیه اثبات شده هست و البته نیاز به توضیحات بسیار طولانی داره ولی در کل میخوام خدمتتون عرض کنم اصل بر تبلیغات هست تا روند کار سایت.

tiktaks

Registered User
لایک‌ها
76
درسته همیشه همینه اگه صد تومن داری بیست تومن جنس بخر هشتاد تومن تبلیغ کن . اما من منظورم اینه شما خودتو جای کاربر بذاری واقعا روغن زیتون ، کلا محصولات خانگی که به صورت طبیعی بدون هیچ مواد کارخانه ای باشه (مطعنا هم گرون تره ) حاضرید هزینه کنید از یه سایت بخرید . به نظرتون جواب گو هست ؟
روغن زیتون از 20 هزار تومن هست تا 70 هزار تومن .یعنی کاربر حاضره این مقدار هزینه کنه ؟

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
درسته همیشه همینه اگه صد تومن داری بیست تومن جنس بخر هشتاد تومن تبلیغ کن . اما من منظورم اینه شما خودتو جای کاربر بذاری واقعا روغن زیتون ، کلا محصولات خانگی که به صورت طبیعی بدون هیچ مواد کارخانه ای باشه (مطعنا هم گرون تره ) حاضرید هزینه کنید از یه سایت بخرید . به نظرتون جواب گو هست ؟
روغن زیتون از 20 هزار تومن هست تا 70 هزار تومن .یعنی کاربر حاضره این مقدار هزینه کنه ؟

ببین عزیز وقتی کل مالت شما برای سنگ پای قزوین هم 100 میلیون تبلیغات بدین بگید این سنگ پا از پاتایای تایلند اومده کف پارو درمان میکنه همه ملت میخرن! چه برسه روغن زیتون! بلاخره هر کالایی فروش خودشو داره! ولی اصل و بنیاد بر تبلیغات اصولی و دقیق و بجا هست!
شمار یه سرمایه 200 300 میلیونی از فروش یک مجموعه آموزشی مجازی قابل دانلود با حداقل هزینه 50 میلیون برای تبلیغاتش میتونی به دست بیاری! بعد از قضیه روغن زیتون و اینا هم میتونی بزنی بیرون یا با سود سرمایه گذاری که کردی بدون ریسک بزنی تو کار پخش روغن زیتون طبیعی!

بالا